Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελεύθεροι οι δολοφόνοι του βορειοηπειρώτη Αριστοτέλη Γκούμα

  • Το καθεστώς Μπερίσα αθωώνει δολοφόνους Ελλήνων
  • Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο Αυλώνας αποφάσισε να αφήσει ελεύθερους τρεις από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 35χρονου Έλληνα ομογενή, Αριστοτέλη Γκούμα, στις 12 Αυγούστου, στη Χιμάρα
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αλβανικού Τύπου, τρεις νεαροί, οι Μπλένταρ Μεμίναϊ, Αλεξάντερ Γκιόκα και Άντι Κοτόρι, οι οποίοι κατηγορούνται ότι υποστήριξαν τον δράστη, Ιλίρ Μούκα και συμπλήρωσαν την ποινή προφυλάκισης 20 ημερών που τούς είχε επιβάλει το δικαστήριο, αφέθηκαν ελεύθεροι, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα εμφανίζονται ενώπιον των αρμοδίων αρχών, όποτε τους ζητηθεί.
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, οι ανακρίσεις που διενήργησαν οι αρχές, τις τρεις εβδομάδες που μεσολάβησαν από το τραγικό περιστατικό, δεν έφεραν στο φως κάποιο νέο στοιχείο που να επιβαρύνει τη θέση των τριών κατηγορούμενων, γι΄ αυτό και ο εισαγγελέας ζήτησε από το δικαστήριο να τους αφήσει ελεύθερους, με την προϋπόθεση ότι θα εμφανίζονται ενώπιον των αρχών όταν τούς ζητείται, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο.
Στη λήψη της απόφασης για την απελευθέρωσή τους, το δικαστήριο έλαβε υπόψη ότι οι νεαροί δε συνιστούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, είναι φοιτητές και θα εμφανίζονται όποτε τούς ζητηθεί.
Στη φυλακή, για τη δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα, παραμένουν, με το μέτρο της επ' αόριστον προφυλάκισης, ο δράστης Ιλίρ Μούκα και ο Εντρίτ Σαλάτι, ο οποίος κατηγορείται ότι βοήθησε τον Μούκα να απομακρυνθεί από τον τόπο του εγκλήματος.
Όλοι οι υπόλοιποι νεαροί από την πόλη της Αυλώνας, που είχαν συλληφθεί για την υπόθεση Γκούμα, έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ειναι θεμα χρονου να μαθουμε το ονομα του επομενου συμπατριωτη μας που θα δολοφονηθει!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]