Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαύρο στην κυβέρνηση του μνημονίου

  • Η ψήφος στις εκλογές του Νοέμβρη πρέπει να έχει στόχο το ηχηρό χαστούκι στην Κυβέρνηση
Ανέκαθεν οι αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τις Ευρωεκλογές αποτελούσαν για τους Έλληνες πολίτες μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαμαρτυρηθούν για τις επιλογές της εκάστοτε Κυβέρνησης.
Αυτό ήταν άδικο για τους υποψήφιους τοπικούς άρχοντες, διότι, οι μεν συμπολιτευόμενοι εισέπρατταν λαϊκή δυσφορία για την οποία στις περισσότερες φορές δεν είχαν καμία ευθύνη και οι αντιπολιτευόμενοι ένα πριμ που δεν δικαιούταν. Η επιλογή των υποψηφίων σε αυτές τις εκλογές θα έπρεπε να γίνεται με αποκλειστικό γνώμονα το τοπικό συμφέρον.
Όλα αυτά μέχρι σήμερα...
Γιατί στη σημερινή Ελλάδα της αναίρεσης εργασιακών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με κόπο και αίμα, στην Ελλάδα του 70χρονου εργαζόμενου, στην Ελλάδα που η λαϊκή οργή ξεχειλίζει και δε βρίσκεται ο ηγέτης να την εκτονώσει στους δρόμους, οι εκλογές αυτές ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν εκλογές διαμαρτυρίας. Πρέπει οι φωνές των πολιτών που υποφέρουν, που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους, που βλέπουν να μεταναστεύει στο εξωτερικό ότι καλύτερο διαθέτει η Πατρίδα μας να ενωθούν σε μια τεράστια ψήφο διαμαρτυρίας που θα πέσει στην κάλπη με μεγάλο πάταγο. Όλοι αυτοί που στα αμέτρητα "πηγαδάκια" ανά την επικράτεια εκφράζουν την οργή τους για τα ψέμματα αυτής της Κυβέρνησης και την έλλειψη προοπτικής που με βεβαιότητα "υπόσχεται" και αναζητούν κάποιον να ενώσει τις φωνές τους πρέπει να ξεκινήσουν από αυτές τις εκλογές. Γιατί η κάλπη ΜΠΟΡΕΙ να ενώσει τη διασκορπισμένη διαμαρτυρία των πολιτών...
Κάποιοι θα πουν ότι η αυτοδιοίκηση αδικείται εάν χρησιμοποιηθεί ως χώρος έκφρασης δυσαρέσκειας κι ότι είναι πολύ σημαντική για τις τοπικές κοινωνίες η επιλογή των υποψηφίων με προσωπικά και αυτοδιοικητικά κριτήρια. Ο αντίλογος λέει ότι όταν η χώρα καταρρεύσει και οι πολίτες εξαθλιωθούν ή ακόμη χειρότερα εάν πραγματικά "απωλέσουμε τμήματα της εθνικής μας κυριαρχίας" όλα αυτά θα έχουν ελάχιστη σημασία.
Είναι φυσιολογικό η αντιπολίτευση να μην μπορεί να το πει ξεκάθαρα μια και ο "ορθός πολιτικός λόγος" υπαγορεύει τον προσανατολισμό των πολιτών σε αυτοδιοικητικές επιλογές. Όμως ο καθένας μας μέσα του ξέρει ποιο είναι το ορθό στην παρούσα φάση. Η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει ένα ηχηρό, ηχηρότατο μήνυμα. Η νωπή λαϊκή εντολή που όλα τα παπαγαλάκια τους επικαλούνται καθημερινά στα ΜΜΕ δόθηκε για άλλες προεκλογικές υποσχέσεις. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΠΙΑ! Το επιχείρημα για ηλιθίους ότι "δεν ήξεραν πριν τις εκλογές" το αφήνουμε να το πιστέψουν οι χαχόλοι και τα κομματόσκυλά τους!
Μαύρο, λοιπόν, σε όλα τα πρόσωπα που θα προτείνει αυτή η Κυβέρνηση!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ας αναλάβουν τα δημοκρατικά Μπλογκς, που είναι κατά της κατοχικής κυβέρνησης ΔΝΤ-ΠΑΣΟΚ, συστηματική καμπάνια από τώρα μέχρι τις εκλογές του Νοεμβρίου για το Μαύρισμα όλων των υποψηφίων Δημάρχων, Περιφερειαρχών κλπ που υποστηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τον κολαούζο του την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ).
    Τον ΠΑΣΟΚΟ κ Καμίνη στην Αθήνα τον προτείνει δήθεν η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΑ) και έτσι τον στηρίζει και το ΠΑΣΟΚ. Δεν πρόκειται να ξεγελάσουν κανέναν!
    Ο κ Μπουτάρης στην Θεσσαλονίκη θέλει οπωσδήποτε να γίνει δήμαρχος και χαιρετίζει την κίνηση της κατοχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να τον στηρίξει (ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, να βγώ εγώ δήμαρχος έστω και με την συμπαράσταση της κατοχικής κυβέρνησης). Αυτός είναι ο «δημοκράτης» κ Μπουτάρης!
    Εμείς δεν ξεχνάμε ΜΑΥΡΟ στους υποψήφιους που στηρίζουν κόμματα που είναι υπέρ του ΔΝΤ και του Μνημονίου. Αν δεν εκφράσουμε τώρα στις εκλογές την αντίθεσή μας θα πάρουν και άλλα χειρότερα μέτρα και άλλα και άλλα έως να μας εξοντώσουν εντελώς. Μην ξεχνάτε!!! Μην αμελείτε!! Είναι κρίσιμες μέρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]