Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σταματούν την απεργία τους οι μεταφορείς

  • Η κυβερνητική τρομοκρατία έφερε αποτελέσματα

Την αναστολή των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι οδηγοί φορτηγών και βυτιοφόρων και από την Δευτέρα το πρωί επιστέφουν στο τιμόνι για να ξεκινήσει η τροφοδοσία της αγοράς.
Οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων και βυτιοφόρων, έπειτα από συνεδρίαση διάρκειας 4 ωρών, κατέληξαν σε συμφωνία για την έναρξη ενός νέου γύρου διαλόγου για τα ασφαλιστικά δικαιώματα τους, αφήνοντας πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο γύρο κινητοποιήσεων σε περίπτωση που ο διάλογος δεν καρποφορήσει.
Σημειώνεται πως η απόφαση αυτή των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων αναμένεται να σημάνει και την τυπική παύση της πολικής επιστράτευσης που είχε αποφασίσει η κυβέρνηση, ενώ η αγορά είχε ήδη αρχίσει να τροφοδοτείται μερικώς με καύσιμα από ιδιωτικά, επιταγμένα βυτιοφόρα, καθώς και τα βυτιοφόρα του στρατού.
Αφού η κυβέρνηση Παπανδρέου - ΔΝΤ κατάφερε να τρομοκρατήσει (με την επιστράτευση) τον κλάδο των μεταφορών, πολύ λίγες πλέον είναι οι πιθανότητες αντίδρασης από άλλους κλάδους εργαζομένων... Η επιχείρηση "κυβερνητική τρομοκρατία" πέτυχε τον στόχο της και έφερε τον απόλυτο φόβο...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]