Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο πες αλεύρι, ο πολίτης σε γυρεύει...


Πρώτα από όλα, καλό μήνα, καλό Αύγουστο. Τον τελευταίο Αύγουστο όπως γνωρίζαμε τόσα χρόνια, με την ηρεμία, την ραστώνη, που κυριαρχούσε σ’ όλη την χώρα. Αυτήν την περίοδο που όλοι «γέμιζαν» τις μπαταρίες τους, μπροστά στον δύσκολο χειμώνα που ερχόταν, κάθε χρόνο!
Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Από το τέλος του Αυγούστου, αρχίζει ο ΠΟΛΕΜΟΣ! Η μάχη της καθημερινότητας, του supermarket, των αγορών σχολικών ειδών για το καινούργιο σχολικό έτος, που θα είναι ιδιαιτέρως καυτό, λόγω της γνωστής τακτικής παλινωδίας και στα θέματα της παιδείας των ηλιθίων του μορφώματος που λέμε από συνήθεια κυβέρνηση, με τα ιδιωτικά κολέγια, την αγορά νέων ρούχων για τα παιδιά (φόρμες, αθλητικά), πετρέλαιο για θέρμανση και τόσες ανάγκες που γεννιούνται από την αναγκαστική είσοδο των οικογενειών μας στην «σοβαρότητα» του φθινοπώρου και στην συνέχεια του χειμώνα!
Μία κατάσταση που εκ των πραγμάτων, ζητά οικονομική ευρωστία του οικογενειακού «κορβανά».
Τότε είναι που ήδη η τεταμένη ψυχολογική κατάσταση του κάθε Έλληνα θα φτάσει στα άκρα, έχοντας από την αρχή το δεδομένο, πως άφησε την ανεμελιά του καλοκαιριού και τώρα τι βρίσκει; Μια οικονομική κατάσταση που θυμίζουν τις… σημερινές ΔΕΚΟ, «no money, no… Funny».
Εκεί λοιπόν έρχεται η σειρά της… ενημέρωσης των σοβαρών ΜΜΕ, των «αδέσμευτων» τιμωρών της κυβερνητικής ανακολουθίας στις πράξεις της.
Είναι δεδομένο πως οι ΠΡΩΤΟΙ που θα πληρώσουν το μάρμαρο της κοροϊδίας του λαού, θα είναι τα «σκυλάκια», τα «χαμίνια» τους, αυτοί που στηρίζουν την ερμαφρόδιτη πολιτική κατάσταση την χώρα, οι δημοσιογράφοι της Διαπλοκής. Αυτούς θα είναι, που όλες οι κοινωνικές ομάδες, θα κυνηγούν πρώτους, γιατί τους έχουν ταυτίσει, με το καρκίνωμα της κυβέρνησης! Όλους αυτούς που προσπαθεί ο βλάκας από το Μαξίμου, να έχει από δίπλα του, μήπως και το επιτυχημένο (όντως) έργο, που προηγήθηκε επαναληφθεί και τώρα. Με μία διαφορά ότι τώρα πια το ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ!
Το πρόβλημα είναι πως η γνωστή σε όλους ανεπάρκεια ανακλαστικών, εξυπνάδας, και κατανόησης του προβλήματος, που πάσχει η λεγόμενη κυβέρνηση του μέγα κωπηλάτη, δεν μπορεί να προλάβει την καταιγίδα που έρχεται!
Ακόμα και οι φίλα προσκείμενοι βλέπουν πως η επικοινωνιακή προσέγγιση, ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ προβλήματα, απλώς τα βάζει «κάτω από το χαλάκι».
Εξαιρώντας τους χαμηλής έως ανύπαρκτης νοητικής κατάστασης τύπους που εκφράζονται σαν αυτούς που αρέσκονται στην ανάγνωση φυλλάδων τύπου καρφί, (πάντα πίστευα πως η βλακεία είναι ζήτημα DNA, απλά τώρα συνεχίζουν οι υπόλοιποι όμοιοι του), ο υπόλοιπος λαός που δεν έχει κάποιο συμφέρον, θα ξεσηκωθεί!
Σε λιγότερο από δύο μήνες, το «έργο» που θα δούμε θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με πολλή καλή πλοκή και καλούς έως άριστους πρωταγωνιστές, όλους ΕΜΑΣ!
Από το Σεπτέμβριο που θα αυξηθεί ο ΦΠΑ από 11 στο 23% στα βασικά καταναλωτικά αγαθά, που θα αρχίσουν τα πετρέλαια και τα φροντιστήρια, ο λαός θα τους πάρει με τις πέτρες και τα λαικά δικαστήρια θα στηθούν στο Σύνταγμα. Τότε να δούμε τι θα βγάλει ο Γιωργάκης έξω, όπως τώρα με τα στρατιωτικά βυτιοφόρα. Τα τάνκς του ΔΝΤ και του ΝΑΤΟ;
Μπορεί ο Σεπτέμβριος να οριοθετείται από όλους ως ο μήνας της κρίσης, αλλά και ο Αύγουστος δεν πάει πίσω, αφού είναι δεδομένο πως η υψηλή θερμοκρασία αυξάνει την τάση για πραγματοποίηση παραβατικών και εγκληματικών δράσεων (ακόμη και σε ανθρώπους που κινούνται πάγια υπό το καθεστώς της ηρεμίας και ακολουθούν πιστά το νόμο...). Λέτε αυτός να είναι ο λόγος που το Giorgo αποφεύγει να μένει πολύ στην Αθήνα; Λέτε να φοβάται μήπως εγκλωβιστεί στο Μαξίμου ενώ θα έχουν αρχίσει οι έντονες -και άκρως επικίνδυνες για τον ίδιο- διαμαρτυρίες των πολιτών;
Γιώργο πες αλεύρι, ο πολίτης σε γυρεύει...
Αναγνώστης


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]