Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος: το σύγχρονο δείγμα της απόλυτης πολιτικής ανεπάρκειας...

  • Οι δηλώσεις του "πολλά βαρύ" Πάγκαλου είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα του αποτελέσματος της μηδενικής λειτουργίας ενός εγκεφάλου
  • «Γεωγραφική ιδιαιτερότητα» τα ελληνικά νησιά για τον Πάγκαλο!!!
Ο μοιραίος άνθρωπος των Ιμίων που με την στάση του εκείνη την μοιραία νύκτα συνέβαλε στην διαμόρφωση των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο ξανακτύπησε. Και δήλωσε χθες ότι «όπου υπάρχει διαφωνία για τον καθορισμό εδαφικών λεπτομερειών ή γεωγραφικών ιδιομορφιών, η λύση πρέπει να δίνεται από τρίτους, εντεταλμένους προς τούτο, με βάση το Διεθνές Δίκαιο».
Ο όρος «εδαφική λεπτομέρεια», ή «γεωγραφική ιδιομορφία» συνιστά 100% υιοθέτηση των τουρκικών ισχυρισμών που υποστηρίζου ότι τα ελληνικά νησιά αποτελούν τάχα συνέχεια της υφαλοκρηπίδας της Ανατολίας μια ιδιαιτερότητα δηλαδή της Φύσης!!!
Οι δηλώσεις του κ. Πάγκαλου βρίσκονται επίσης σε ευθεία γραμμή με την Συμφωνία της Μαδρίτης στην οποία επίσης συνέβαλε και η οποία αναγνωρίζει για πρώτη φορά ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Μήπως πρέπει να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για αυτά που έγιναν χθες;
Απορία: Κύριε Πάγκαλε, μπορείτε να επαναλάβετε όλα όσα είπατε χθες 14.5.2010 και στο Σύνταγμα, χωρίς καμία αστυνομική φύλαξη ή κάλυψη; Απορία εκφράζω, γιατί εάν πιστεύετε πως αυτά που εκστομίζετε εκφράζουν τους έλληνες πολίτες, τότε δεν θα έχετε ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο να φοβάστε... Σωστά;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αγαπητοί αναγνώστες δεν έχουν καταλάβει αρκετοί που ακριβώς είμαστε και που οδηγούμαστε. Είμαστε στο σημείο μηδέν και οδηγούμαστε σε πρώτη φάση πιθανόν σε εμφύλιο πόλεμο και σε δεύτερη σε Ελληνοτουρκική σύρραξη με πιθανή κατάληψη 4 έως 5 νησιών μας. Δεν κατάλαβε κανείς ότι αρχής γενομένης του τότε Πρωθυπουργού Γ.Ράλλη μέχρι της σήμερον το έθνος έχει παραδοθεί σε στοές και λέσχες επιτελούντες ανενόχλητοι όλους τους ανίερους σκοπούς τους και το μυστήριον της ανομίας. Ο κύριος ΑΒΟΥΡΙ (Κ.Σημίτης) αφού υπερχρέωσε την Ελλάδα διοργανώνοντας Ολυμπιακούς αγώνες με δεκαπλάσιο κόστος των αρχικών εκτιμήσεων, τρώγοντας όλες τις οικονομίες του Ελληνικού λαού με την μεγαλύτερη ανακατανομή πλούτου εξ αρχής συστάσεως του Ελληνικού κράτους(βλέπε χρηματιστήριο) και μειοδοτώντας σε όλα τα εθνικά μας θέματα (βλέπε υπόθεση Οτσαλάν- Ιμια) έχρισε πρωθυπουργό έναν Εβραϊκής καταγωγής από πλευράς μητέρας άνθρωπο που στην καλύτερη των περιπτώσεων το επάγγελμά που θα του ταίριαζε ήταν αυτό του βοηθού κλητήρα. Για να μην παρεξηγηθώ, στο μεσοδιάστημα της πρωθυπουργίας Καραμανλή, είχαμε έναν άβουλο κυβερνήτη όχι από πλευράς ικανότητας αλλά από πλευράς δεσίματος του ιδίου με όλα αυτά τα Σιωνιστικά και Εβραϊκά συμφέροντα, κοιτάζοντας απλά αμέτοχος και ανήμπορος να επέμβει τις εξελίξεις. Στο σημείο που πήγε να ξεφύγει και να κοιτάξει το συμφέρον της πατρίδας με την συμφωνία του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη με τους Ρώσους, οι κύκλοι που προανέφερα πιο πάνω τον καρατόμησαν εν ριπή οφθαλμού και τον καταδίκασαν σε πολιτική ανυπαρξία. Ο σημερινός ηγέτης μας, μαζί με το λαμπρό επιτελείο του, παρέδωσαν αμαχητί την Ελλάδα σε αλλότρια συμφέροντα καθιστώντας την Εβραϊκό και τούρκικο προτεκτοράτο με ανυπολόγιστες συνέπειες για τον Ελληνισμό και το έθνος. Το ίδιο βέβαια αφορά και όλο το υπόλοιπο σαθρό πολιτικό μας οικοδόμημα που μαζί με τα κανάλια παίζουν τον ρόλο του καλού, διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη κατά έτσι όπως τους συμφέρει και αποπροσανατολίζοντας ουσιαστικά τον κόσμο από τα δύσλυτα έως ανυπέρβλητα προβλήματα της πατρίδος μας συμβάλλοντας και αυτοί στον πνευματικό μας ευνουχισμό και ιδεολογικό εκφυλισμό. Το λυπηρό της όλης ιστορίας είναι ότι υπάρχουν ακόμη Έλληνες που πιστεύουν και ακολουθούν πολιτικούς, χωρίς φυσικά να αναλογίζονται την ιστορική εύθηνη τους και στο ότι αργά ή γρήγορα θα πέσουν και οι ίδιοι στο τέλμα το οποίο μας οδήγησαν. Τυφλός υπό τυφλού οδηγούμενος αμφότεροι εις βόθυνον πεσούνται!
    Gnrlkoloko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MIN AYTAPATASTE O THODWROS PANTA AYTA ELEGE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανιστορητο και επικινδυνο παχυδερμο!!
    Τελικα ειναι πρωταθλητης και στη βλακεια!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]