Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προτάσεις - πλαίσιο για το νόμο περί λαθρομεταναστών που πρέπει να προωθήσουν όλα τα κόμματα

  • Η μηχανή παραγωγής ενός "λαού" χωρίς χαρακτηριστικά θα είναι η καταδίκη όλων μας
Προτάσεις για ένα πλαίσιο, το οποίο μπορούν να διακινήσουν μέσω διαδικτύου και με email άμεσα όλα τα κόμματα και όλοι οι φορείς.
1. Να ζητήσουν αναστολή της όδευσης του νομοσχεδίου προς τελική ψήφιση, αν δεν προηγηθεί ακριβής ΑΠΟΓΡΑΦΗ όλων των ξένων που διαβιούν στη χώρα και συσχέτιση των πληθυσμών τους με την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας, δυτικά, βόρεια και ανατολικά.
1α. Πληθυσμοί από χώρες που είναι ήδη σε καθεστώς προένταξης στην ΕΕ ΔΕΝ χρειάζονται την Ελληνική ιθαγένεια! Αυτό αμέσως αμέσως είναι ένα πρώτο χονδρικό φιλτράρισμα.
2. Να ζητήσουν ονομαστική ψηφοφορία για τον τάφο της μονοεθνικής Ελλάδας που σκάβεται αυτή τη στιγμή, ίσως και της ίδιας της Ελλάδας.
Οι βουλευτές που θα το ψηφίσουν θα καταγραφούν στην συνείδησή μας και στην ιστορία ως οι έλληνες παραγωγοί ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ του 21ου αιώνα.
3. Να προωθήσουν στους φίλους του Πασόκ τη νομική θεμελίωση σε λίγα σημεία με ΑΠΛΑ παραδείγματα την αντισυνταγματικότητα και τις ΠΑΓΙΔΕΣ του νομοσχεδίου, διότι είναι πολύ μπερδεμένο και ΣΥΣΚΟΤΙΖΕΙ επίτηδες.
Αρκετοί φίλοι του Πασόκ δεν έχουν αντιληφθεί τι πρόκειται να συμβεί.
4. Να εντείνουν τις εκκλήσεις τους στην Ελληνική Ομογένεια σε όλο τον κόσμο να ενώσει τη φωνή της να πιέσει και να διαμαρτυρηθεί έντονα με όλα τα νόμιμα μέσα γιατί δεν της δίδεται ψήφος ενώ αντιθέτως θα δοθεί ψήφος σε “φρέσκους ελληνοποιημένους”.
5. Να προσθέσουν ως απαραίτητη προϋπόθεση την ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ της πρώτης ιθαγένειας του αλλογενούς που θέλει να πολιτογραφηθεί Έλληνας, όταν και όποτε θα εκπληρώνει τις προϋποθέσεις.
Διαφορετικά να μην επιχειρήσει καθόλου να υποβάλλει την αίτηση.
Διπλή ιθαγένεια δεν μπορεί να ισχύει.
6. Να προστεθεί και η προϋπόθεση της βάπτισης στη χριστιανική θρησκεία ανάμεσα στις προϋποθέσεις.
Η προϋπόθεση αυτή είναι από μόνη της ικανή για να διαχωρίσει τους άκαμπτους αλλογενείς από τους αλλογενείς οι οποίοι διαθέτουν στοιχεία ομαλής ενσωμάτωσης στην Ελληνική και κατ’ επέκταση στην ευρωπαϊκή κοινωνία.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το κείμενο αντανακλά τις αγωνίες μας και είναι γραμμένο στα πλαίσια της Δημοκρατίας.
    Συμφωνώ απόλυτα.
    Όμως το θέμα είναι ότι ΜΟΝΟ εμείς ζητάμε διάλογο. Έναν διάλογο που
    δεν μας το ζήτησε κανείς, μια φωνή που δεν την ακούει κανείς.
    Μας απαγορεύουν την σκέψη, την έκφραση, την φωνή.

    ΠΟΙΟΙ ;;
    Μια τάξη ανθρώπων, αυτοπροσδιοριζόμενων ως σοφοί, ως ειδήμονες, ως γνώστες.
    Εκμεταλλευόμενοι το ποσοστό επιτυχίας στην Εκλογές, παίρνουν αποφάσεις ερήμην του Ελληνικού λαού. Αλαζόνες μέσα στην μιζέρια τους και την απατηλή αίσθηση εξουσίας, βυθίζουν την Ελλάδα.
    Ατιμώρητοι εδώ και χρόνια, συνεχίζουν το καταστροφικό έργο τους, αδιαφορώντας για τις κραυγές αγωνίας του Ελληνικού λαού.
    Αφήνουν να γιγαντώνεται το ανθελληνικό παραλήρημα, δεν τους νοιάζει τι θα απογίνουμε εμείς στον τόπο μας. Υπάρχει βλέπετε και η φυγή στο εξωτερικό, η ασφάλεια τους είναι προαποφασισμένη.
    Δεκάδες νομοθετημένα κακουργήματα πνίγουν το ΠΑΡΟΝ και το ΜΕΛΛΟΝ των
    Ελλήνων, των ίδιων Ελλήνων που διδάσκουν τους ήρωες πώς να πολεμούν.

    Αφαιρούν την ΖΩΗ μας και ύστερα, με μια πράξη φιλευσπλαχνίας δημιουργούν Ταμείο αλληλεγγύης, για να μας δώσουν ένα κομμάτι παξιμάδι σαν τελευταίο γεύμα πριν το απόσπασμα.
    Χλευάζουν τις προσωπικότητες όλων μας, αυτοί που δεν αντέχουν μια ευθεία αντιπαράθεση επιχειρημάτων.
    Φτύνουν στα μούτρα των παιδιών μας και μετά μας πουλάνε ομπρέλες made in MAFIA.
    Υποστυλώνουν Σημαίες, Ιδανικά, Αξίες και μετά αποκαλούν εμάς συντηρητικούς, ξενοφοβικούς, φασίστες, απαλλάσσοντας τους εαυτούς τους από τις ενοχές.

    Τους ακολουθεί και μια μερίδα πλανημένων «Ελλήνων», αυτών που επιλέγουν με λαιμαργία να καταναλώνουν τροφές από τα fast food του ομίλου Μενεγάκη- Αλεξανδράτου- SuperLeague- Ψευδο-Οικολογικής Ελευθερίας σε συσκευασία σπρέι.


    Όλοι αυτοί, είναι ξεκάθαρο πως δεν έχουνε ανάγκη από ΔΙΑΛΟΓΟ.

    Σε όλους αυτούς δεν γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο.

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ.



    Από Φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]