Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα Σκόπια δεν ικανοποιούνται μόνο με την τιμωρία των ΟΥΚαδων

  • Η αφορμή δόθηκε και αποτελεί ολέθριο σφάλμα της ελληνικής πολιτικής και ιδιαίτερα του κυρίου Χρυσοχοΐδη, ενώ ο ρόλος της "Ε" για μία ακόμη φορά είναι ελέγξιμος
O πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβάνοφ, δήλωσε σήμερα ότι «η επιβολή κυρώσεων στους υπεύθυνους για τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση στην Αθήνα, δεν αρκεί» και ότι «αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει αλλαγή της στάσης της Ελλάδας απέναντι στους γείτονές της».
Ο κ. Ιβάνοφ ανέφερε ακόμη ότι «τη σημερινή εποχή, σε μία χώρα – μέλος της ΕΕ και του ΝΑΤΟ συνεχίζουν να υπάρχουν μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που χρησιμοποιούν ρητορική μίσους» και πρόσθεσε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που, παρουσία της κρατικής ηγεσίας της Ελλάδας, ακούγονται εχθρικά συνθήματα προς τους γειτονικούς λαούς»
ωΟ πρόεδρος της ΠΓΔΜ ανέφερε ακόμη ότι, χθες το βράδυ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Αλβανίας, Μπαμίρ Τόπι, για το περιστατικό με τα συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, στην Αθήναπηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Μιλανε ολοι μιλανε και οι κολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρβλημα δεν ειναι τι λεει ο καθε προεδρος γειτονας χωρας και τι σκοπο εχει,λιγο πολυ ειναι γνωστα σε λογικα σκεπτομενους.
    Το προβλημα ειναι αν αυτο το ανδραποδο που μας φυτεψανε για προθυπουργο εχει διεταχθει να μην πραξει τιποτα μεχρι την τελικη καταστοφη της πατριδας μας.
    Ολοι τον ακουσαμε απο το βημα της βουλης (θελοντας να υπερασπιστει με ζηλο τους αλοδαπους κακοποιους που δρουν στην Ελλαδα)με πεισμα να λεει πως Ελληνες ειναι οι εγκεφαλοι παντα και δεν φταινε οι αμοιροι αλοδαποι!!!
    Λαβανοντας υποψη οτι το πραμα αυτο που ακουει στο ονομα jefry ειναι εβραιος και λαβανοντας υποψη επισης τα σχεδια των αφεντικων του παγκοσμιου πλουτου για την Ελλαδα,ανρωτιεμαι πως ειναι δυνατον να πιστεψει καποιος Ελληνας οτι αυτη την στιγμη προσπαθουν οι τρισαθλιοι κυβερνοντες να σωσουν την Ελλαδα?
    Στελεχοι και βολεμενοι γρεκυλοι δινουν συνεντευξεις καθημερινα σε ξενα ΜΜΕ και διασυρουν εμας,μονον εμας,τους εαυτους τους τους βγαζουν απ εξω λεγοντας οτι ειμαστε λαμογια φοροφυγαδες κ.τ.λ.
    Ο ρατσισμος κατα των Ελληνων απο τον ιδιο τον προθυπουργο και τα στελεχη του και καθε λογης αθλιο κρατικοδηαιτο ον, ειναι στην παγκοσμια ιστορια πρωτοφανης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΔΕ ΠΑΝ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗΣ..Η ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααα !!
    Για να μην ξεχνιόμαστε

    ΤΑ ΟΥΚ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΤΟ

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΘΑ ΧΥΣΟΥΜΕ, ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΑΛΒΑΝΕ

    ΕΧΩ ΕΠΩΝΥΜΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ
    ΠΟΥ ΠΑΡΈΛΑΣΕ ΣΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΟΥΛΑΜΟ


    Θυμάσαι που στα ΄λεγα ;;

    Από Φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδατε σε ΜΕΓΚΑλο καναλι ποιοι βγαζουν τις καρτελιτσες για διαφημισεις ,η για ενημερωση για καποια ταινια;κατι απιθανες φατσες... χθες ειπα κι εγω να δω τηλ..και το μετανοιωσα ...καλα δεν εβλεπα τοσο καιρο...συγχιστηκα βλεπωντας πως μας τους πασαρουν για να τους αποδεχθουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για να ικανοποιηθουν οι Σκοπιανοι θα πρεπει τουλαχιστον να τους αφηνουμε να πεταξουν πανω απο τον ελληνικο εναεριο χωρο!!
    Ή μαλλον να ξαναπεταξουν!!!!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]