Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχεται ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος;

Συγκλονιστική μαρτυρία μασόνου ηγέτη

Το 1871 ο Άλμπερτ Πάικ, ηγέτης της αμερικανικής μασονίας, προβλέποντας με ακρίβεια τους δύο πρώτους παγκοσμίους πολέμους, είχε γράψει πως «ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και τους Εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»
Εκατόν τριάντα σαράντα (περίπου) χρόνια μετά, τα γραφόμενα του μασόνου ηγέτη αποδεικνύονται σχεδόν προφητικά(!), αφού η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης που υπάρχει μεταξύ Ανατολής και Δύσης φαίνεται να οδηγεί σε μία ολική σύγκρουση, η οποία θα σημάνει το τέλος των παραδοσιακών θρησκειών και την τελική εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων…
Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει μία επιστολή στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου του Λονδίνου, η οποία κάνει λόγο για τρεις παγκόσμιους πολέμους, το τέλος των οποίων θα εγκαθιδρύσει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Την επιστολή είχε γράψει ο Άλμπερτ Πάϊκ, ηγέτης της αμερικανικής Μασονίας, στον Τζουζέπε Ματσίνι, επικεφαλής της ευρωπαϊκής Μασονίας, στις 15 Αυγούστου του 1871. Ο Πάικ, πέρα από τέκτοντας ήταν ιλλουμινάτι, αλλά και δημιουργός μίας σέκτας που πίστευε στον Εωσφόρο, με το όνομα «Τάγμα του Παλλάδιου»…
Σχετικά με την αυθεντικότητα της επιστολής, έχει ξεσπάσει μεγάλη διαμάχη μεταξύ συγγραφέων και ιστορικών, η οποία έχει μεταφερθεί και στο αμερικανικό διαδίκτυο, σε πολλά site και forum. Το περιεχόμενο όμως της επιστολής ανέφερε χαρακτηριστικά «Ο Α’ παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να έρθει προκειμένου να επιτρέψει στους ιλλουμινάτους να ανατρέψουν τους Τσάρους στην Ρωσία και να καταστήσουν την χώρα ένα φρούριο του αθεϊστικού κομμουνισμού… Ο Β’ Παγκόσμιος θα επιτρέψει στους Σιωνιστές να οικοδομήσουν το κράτος του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και, ταυτόχρονα, θα ισχυροποιήσει τους κομμουνιστές τόσο, ώστε να καταλάβουν την Ευρώπη (τελικά κατέλαβαν την μισή)… Ο Γ’ Παγκόσμιος θα γίνει στη Μέση Ανατολή ανάμεσα στους μουσουλμάνους και στους εβραίους και θα φέρει τον βιβλικό Αρμαγεδώνα…»
Ο Πάικ θεωρεί τις συνέπειες του Γ’ παγκοσμίου Πολέμου καταλυτικές, ενώ οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν από την αιματοχυσία που θα προκαλέσουν οι χριστιανοί, οι μουσουλμάνοι και οι αθεϊστές, θα αντιδράσουν απέναντι σε αυτές τις θρησκείες και ιδεολογίες. Θα είναι έτοιμοι τότε να δεχτούν την παγκόσμια εκδήλωση της θρησκείας του Εωσφόρου. Θα εγκαθιδρυθεί η Νέα Παγκόσμια Τάξη και θα επικρατήσει η θρησκεία του Εωσφόρου και της λογικής.
Μία σειρά από συγγραφείς, όπως η Κονστάνς Κάμπεϋ, ο Τεξ Μαρς, ο Ταλ Μπρουκ, ο Γουίλιαμ Στιλ, ο Ράνταλ Μπαέρ, ο Γουίλιαμ Γκάι Καρ,, αλλά και ο Ντέιβιντ Άικ, υποστηρίζουν πως οι Ελίτ, ήδη από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης και παλαιότερα, επεξεργάζονται ένα σχέδιο κυριαρχίας στον πλανήτη, δημιουργώντας την δική τους παγκόσμια κυβέρνηση, με τον κωδικό όρο Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς μία άλλη μερίδα –κυρίως αποκρυφιστών- συγγραφέων θεωρεί ότι ως τελικό αποτέλεσμα της επερχόμενης παγκόσμιας σύγκρουσης δεν θα είναι η ζοφερή επικράτηση των Ελίτ, αλλά η καθιέρωση μίας Νέας Εποχής που θα σηματοδοτεί την πνευματική ανάπτυξη και την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, το περίφημο New Age. Πρόκειται για ένα ακμάζον κίνημα, που όμως οι επικριτές του –κυρίως χριστιανοί φονταμενταλιστές- θεωρούν με τη σειρά τους ως «θρησκεία του Εωσφόρου»,αυτήν ακριβώς που ο Πάικ είχε πει πως θα κυριαρχήσει μετά τη λήξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Όπως και να έχει όμως, όλοι συμφωνούν πως μία μεγάλη παγκόσμια κρίση θα φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της απόγνωσης –ένας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο οποίος ενδέχεται να καταλήξει σε έναν πυρηνικό Αρμαγεδώνα.
Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, στις ΗΠΑ ακμάζει και μία χριστιανική σέκτα παίζοντας σημαντικότατο ρόλο. Στην Αμερική του σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού –περίπου 40 με 50 εκατομμύρια- δηλώνουν αναγεννημένοι (newborn) χριστιανοί… Αυτοί οι φονταμενταλιστές, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Τζωρτζ Μπους, παρουσιάζονται να έχουν μία εμμονή με την Αποκάλυψη. Ούτε λίγο ούτε πολύ, πιστεύουν ότι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πρέπει να έρθει, ώστε οι ίδιοι να μπορέσουν, πριν συμβούν οι μεγάλες δοκιμασίες, να αναληφθούν στα σύννεφα(!) όπου θα τους παραλάβουν άγγελοι(!!!). Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι νεοεποχίτες ψηφίζουν δημοκρατικούς (θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο τον Αλ Γκορ), ενώ οι newborns, ρεμπουμπλικάνους.
Και πράγματι, ένα μεγάλο μέρος αυτών των ανθρώπων πιστεύει στη θεωρία της «Αρπαγής των Πιστών». Μία τέτοια αντίληψη, σε συνδυασμό με τα θερμά κηρύγματα των τηλε-ευαγγελιστών που τους κατευθύνουν, τους οδηγεί στην υποστήριξη του Ισραήλ στον αγώνα εναντίον των Αράβων, αφού θεωρούν ότι το Ισραήλ πρέπει να εκδιώξει τους Παλαιστινίους για να εκπληρωθούν οι προφητείες.
Είναι φανερό ότι η εμφάνιση των τηλε-ευαγγελιστών και η δημιουργία αυτής της μεγάλης ψύχωσης σε ένα σημαντικό κομμάτι του αμερικανικού λαού, δεν είναι διόλου τυχαία. Με αυτόν τον τρόπο, έχει εξασφαλιστεί η τυφλή συγκατάθεση ενός μεγάλου μέρους των αμερικανών πολιτών για κάθε ενέργεια εναντίον των Αράβων, για κάθε ενέργεια που μπορεί να φέρει πιο κοντά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!!!
Και μην μας φανεί καθόλου παράξενο, αν εμφανιστεί σύντομα κάποιο χολυγουντιανό (πικρά ρεαλιστικό για τους κατοίκους του πλανήτη) σενάριο, το οποίο θα παρουσιάζει έναν κατασκευασμένο παγκόσμιο πόλεμο, με έναν κατασκευασμένο Αρμαγεδώνα και με γνωστούς ηθοποιούς για τους ρόλους του Αντιχρίστου, του Ψευδοπροφήτη και του Καβαλάρη του Λευκού Ίππου…
God bless us all…!
Ας κοιτάξουμε όμως γύρω μας, στο σήμερα, στις διαθέσεις του Ισραήλ, στην «ακατανόητη» υποστήριξη των ΗΠΑ προς τις συνεχείς καταπατήσεις των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων Αράβων και ας σκεφθούμε… Λέτε να έχει δίκιο τελικά ο Άλμπερτ Πάϊκ;

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

12 σχόλια :

 1. Η απαντηση ειναι στον ελληνικο πολιτισμο,και αυτο το γνωριζουν αυτοι που αναλαβαν την αποδομιση του ελληνισμου γιατι τους στεκεται εμποδιο στα σχεδια τους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. dedomenhs kai thn anataraxhs metaksu tourkias kai israel to arthro moiazei arketa sunomosiako kai epikairo alla kai kapws kindunologiko

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ας το δουν αυτό οι χριστιανοί και ας καταλάβουν επιτέλους (δεν το πιστεύω) ότι η δύναμη τον εβραίων πηγάζει μέσα από τον χριστιανισμό, αυτοί τον κατασκεύασαν το επέβαλαν τον εξουσιάζουν και τον κατευθύνουν για την παγκόσμια επικράτηση τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Άσε μας άνθρωπέ μου που οι Εβραίοι κατευθύνουν το χριστιανισμό.... Το άρθρο αναφέρεται στον "χριστιανισμό του Μπους", δηλαδή τη στρέβλωση της στρέβλωσης για να είναι πειθήνια τα αμαερικανάκια. Τόσο ο Μπους όσο και τα "πρόβατά" του ουδεμία σχέση έχουν με το Χριστιανισμό. Χριστιανισμός σημαίνει Ορθοδοξία και μόνον και το Ορθόδοξο Χριστιανικό Δόγμα είναι η πιο ανεκτική και φιλελεύθερη θρησκεία. Ταιριάζει άψογα στο ανήσυχο σπινθυροβόλο ελληνικό πνεύμα και ο ορθός συνδιασμός τους παράγει πρόοδο ! Αυτό ακριβ΄ςω θέλουν να τσακίσουν οι Εβραίοι και μας έχουν εγκαθιδρύσει με τις δικές μας τεράστιες ευθύνες τους αντιπροσώπους τους σε όλες τις θέσεις κλειδιά του δημόσιου βίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και ποιά είναι η πρόοδος...ανώνυμε 10.26 μ.μ.;
  Μήπως εννοείς πρόοδο τον Μεσαίωνα;Ή μήπως τη σημερινή κατάντια;Ή μήπως είναι πρόοδος το κάψιμο των βιβλίων και η καταστροφή του Ελληνικού Πολιτισμού;Ή μήπως το σφαγείο της Σκυθόπολης;
  Εκτός κι αν εννοείς τα...απολυτίκια!Και τα τρισεκατομμύρια ευρώ συν το 1/3 ελληνικής γης που κατέχει "ορθοδόξως" η Εκκλησία Α.Ε.!
  Μήπως τα πτωχοκομεία;Μήπως τα συσσίτια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μα σε καλό σου ανώνυμε 10:26 μ.μ. με έκανες και γέλασα! Δηλαδή, άλλος ο χριστιανισμός στην USA άλλος στην Ελλάδα? Χριστιανισμός σημαίνει ορθοδοξία? Δηλαδή οι καθολικοί δεν είναι χριστιανοί?

  Όσο για την πρόοδο μέσο αγίου ορθοδοξου πνεύματος! Αυτό συμφωνώ απόλυτα! Από πρόοδο να φάνε και οι κότες!

  Πρέπει κάποτε να καταλάβουμε ότι ο χριστιανισμός ήταν μια εβραϊκή αίρεση με σκοπό την επικράτηση του σιωνισμού, και τα κατάφεραν καλά, χάρη και σε σένα παραστρατημένε Έλληνα ανώνυμε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό είναι ένα σενάριο που όλοι απευχόμαστε αλλά αντικειμενικά δεν μπορώ να πω πως δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Αν εξετάσουμε το πως ξεκίνησαν οι 2 παγκόσμιοι πόλεμοι, πως εξελίχθηκαν και τι ακολούθησε μετά, βρίσκουμε πολλά κοινά με την σημερινή εποχή, Οικονομικά κραχ, οικονομική κρίση, οικονομικη εξαθλίωση και μεγάλα ποσοστά ανεργίας. Κοικωνικοπολιτική αστάθεια και στην Αμερική, και στην Ευρώπη, και στα Βαλκάνια, και την Μέση Ανατολή, κοινωνικές-φυλετικές ανακατατάξεις, νέοι ηγέτες, νέες ισορροπίες δυνάμεων. Όλα είναι ολόιδια, λες και επαναλαμβάνεται το σενάριο. Προσθέστε και τα νέα σημεία των καιρών, τις νέες αρρώστιες, την οικολογική μανία καταστροφής του πλανήτη, τις κουβέντες για υπερπληθυσμό της γης, την κρίση της ενέργειας, του νερού, της έλλειψης τροφής και των καιρικών και σεισμικών καταστροφών που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια, όπως και οι έντονες ανακατατάξεις συνόρων ειδικά στην Μ. Ανατολή και τα Βαλκάνια, και αναρωτηθείτε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα.
  αν δεν ανοιξει ο κοσμος τα ματια του και σταματησει να τρωει οτι του σερβιρουν τοσα χρονια δεν θα δουμε προοδο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ZANGLE ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ -ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΚΕΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....
  ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;;
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ....
  ΨΕΥΤΟΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΑ ΣΟΥΗΔΕ......
  ΚΡΙΜΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ....
  ΤΡΙΣΣΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. για να λάμψει η πραγματική αλήθεια

  h**p://www.imdleo.gr/htm/2009.htm

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Και εδώ δεν δημοσιεύθηκε σχόλιό μου Κωνσταντίνε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Προς ολους αυτους(τους κακοβουλους) που προσπαθουν να χωρισουν τους Ελληνες σε Χριστιανους και μη Χριστιανους,

  "Ελληνες ειμαστε κατα το γενος και την παιδεια" δια στοματος Πληθωνος Γεμιστου,ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!
  Σας λεει τιποτα??
  Ο Κωνσταντινος Παλαιολογος πεφτοντας μαχομενος,ειπε
  "αποθανετω η ψυχη μου μετα των ΑΛΛΟΦΥΛΛΩΝ"!!

  Η ελευση του Χριστιανισμου δεν αποτελει το τελος της συνεχειας του Ελληνισμου, παρα το βαρος των στοιχειων εβραϊκης κοσμοθεωρησης που εισηγαγε!!
  Η δυτικη Ρωμη τα τελευταια 150 χρονια της υπαρξης της ηταν χριστιανικη, αλλα κανενας ιστορικος δεν διαννοηθηκε να αμφισβητησει για τον λογο αυτο οτι η Ρωμη παρεμεινε Ρωμη!!
  Ομοιως οι Γοτθοι και οι Βανδαλοι που κατελυσαν την Ρωμη ησαν Χριστιανοι, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι επαυσαν να ειναι Γοτθοι και Βανδαλοι.
  Οι Σαξονες ηταν το τελευταιο γερμανικο φυλλο που εκχριστιανιστηκε απο τους Χριστιανους Φραγκους, αλλα δεν επαυσαν να υπαρχουν οι Σαξονες βεβαιως σημερα οπως και η χωρα τους Σαξονια(Sachsen)ως κρατιδιο της ομοσπονδιακης Γερμανιας.
  Αν δεν εχουμε την δυσκολια να αναγνωρισουμε οτι οι εκχριστιανισμενοι Γερμανοι παραμενουν Γερμανοι,τοτε δεν υπαρχει λογος να αμφισβητουμε οτι οι εκχριστιανισθεντες Ελληνες παραμενουν Ελληνες!!!
  Αν οι Ελληνες παψουν να υπαρχουν, δεν θα φταιει ο Χριστιανισμος, αλλα η απαρνηση του εαυτου τους μεσω του "νεοταξιτικου" καθεστωτος.

  ΓΜ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]