Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Τρώγεται" η Άγκυρα...

Οι Τούρκοι προκάλεσαν Γαλλικά αεροσκάφη

"Φωτιά" πήρε το Αιγαίο χθες, αφού σχηματισμός αποτελούμενος από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησε εξαπλή υπέρπτηση στα 300 μέτρα πάνω από το Αγαθονήσι!!!
Πιο συγκεκριμένα (και ενώ ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας αντιπτέραρχος Βασίλης Κλόκοζας παρέθετε γεύμα στους στρατιωτικούς συντάκτες παρουσία και του ΑΝΥΕΘΑ Π.Μπεγλίτη!) ο σχηματισμός που αποτελείτο από έξι μαχητικά αεροσκάφη εισήλθε αρχικά στο FIR Αθηνών στις 13:00 και ενώ τα αεροσκάφη επιχειρούσαν εντός του ΕΕΧ στις 13:59 το σύνολο του σχηματισμού πραγματοποίησε εξαπλή υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι.
Το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη πρόκληση των Τούρκων είναι πως δεν αποσπάστηκαν μαχητικά από το σχηματισμό για να εκτελέσουν την υπέρπτηση αντίθετα και τα έξι μαχητικά πέταξαν πάνω από το Αγαθονήσι, τα δύο σε ύψος 5.100 ποδών και τα τέσσερα σε ύψος 1.000 ποδών (300 μέτρα).
Η εξαπλή υπέρπτηση θεωρείται απάντηση της Άγκυρας στην άρνηση της κυβέρνησης όπως διατυπώθηκε σε σχετική συνέντευξη του Δ. Δρούτσα και όπως περιλαμβάνεται στην απάντηση Γ. Παπανδρέου προς τον Τ. Ερντογάν περί απόρριψης του τουρκικού αιτήματος διαπραγμάτευσης του νυν καθεστώτος του Αιγαίου.
τα έξι τουρκικά μαχητικά που έκαναν την υπέρπτηση επάνω από το Αγαθονήσι, πριν προχωρήσουν στην ενέργεια αυτή, προχώρησαν σε μία πρόκληση από αυτές που ακόμα και για τα δεδομένα της Άγκυρας, σπανίζει: "Εισέβαλαν" στην δεσμευμένη περιοχή όπου διεξαγόταν η ελληνογαλλική αεροπορική άσκηση (4 ελληνικά F-16 της 335Μ, 2 Rafale F.1/F.2 και 8 Super Etendard) από το αεροπλανοφόρο "Ντε Γκολ") και κινήθηκαν κατά των γαλλικών Rafale που εκείνη την στιγμή συνασκούντο με τα ελληνικά!
Tα ελληνικά αεροσκάφη έκαναν δοκιμές σύζευξης με Link 16 με τα γαλλικά (οι δοκιμές ήταν απόλυτα επιτυχημένες), όταν στις οθόνες ελληνικών και γαλλικών μαχητικών έκαναν την εμφάνισή τους τα τουρκικά μαχητικά.
Ένα αεροσκάφος E-2C Hawkeye έγκαιρης προειδοποίησης του γαλλικού αεροπλανοφόρου που συμμετείχε στην άσκηση εντόπισε τα ίχνη των εισβολέων από την Ανατολή και ενημέρωσε σχετικά τα γαλλικά και ελληνικά αεροσκάφη.
Τα τουρκικά μαχητικά ενημερώθηκαν ότι στην περιοχή γίνεται άσκηση και ότι εισέρχονται σε δεσμευμένο χώρο, αλλά όχι απλώς αδιαφόρησαν, αλλά μπήκαν στη μέση της άσκησης και πλησίασαν στα 2 μίλια απόσταση τα Rafale.
Ελληνικά μαχητικά φυλακής, όχι αυτά που συμμετείχαν στην άσκηση, κινήθηκαν εναντίον τους και τότε τα τουρκικά αεροσκάφη "ανέκρουσαν πρύμνα" και πέρασαν επάνω από το Αγαθονήσι, ολοκληρώνοντας μία πρόκληση από αυτές που σίγουρα δεν συνηθίζονται.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Kai meta tha tous klasoume ta Ar...dia. Edo kai to teleuteo xorio tis kolopetinitsas tis ugandas mas grafi sta papa....ia tous. Ti na leme gia Skopia kai Tourkous kai Albanous ktl. Prosopika ego to rixno to ftaiksimo stous karieristes pilotous mas pou den exoun tou gennitikous adenes na riksoune kanena aeroplano me tin dikaiologia oti den pairnoun diatagi. Ama den pernoun diatagi apo tous Grafiokrates NA PAROUN DIATAGI APO TIN SIMEA!!!!. Bebea ama gini auto pos tha boleutoun argotera stin Olimpiaki aeroporia i kamia alli me wisma.
    Me auta pou den kanoun exoun metonomasi tin Ellada se KSEFTILISTAN kai na dite oti telika me to skopiano emis tha alkaksoume to onoma tis PATRIDAS mas. ORGI ORGI ORGI Misos se autous pou proskinoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χώρα κινδυνεύει περισσότερο απο ψευτοπατριώτες θερμοκέφαλους ψευτοτσαμπουκάδες με τα διαβατήρια ανα χείρας να την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια αν συμβεί κάτι.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ.
    ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΥΡΙΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΕΣΜΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΚΥΡΙΕ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΗΜΩΝ ΚΥΡΙΕ.
    ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ, ΜΑΣΣΩΝΩΝ, ΝΕΟΕΙΔΟΛΟΛΑΤΡΩΝ, ΧΛΙΑΡΩΝ, ΑΠΑΤΡΙΔΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ ΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ. ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΣΕ ΗΜΑΣ.
    ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΕΧΟΜΕΝ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΑΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΟΤΙ ΣΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΜΗΝ,
    ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΑ ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ, ΩΣ ΛΥΤΡΩΘΕΙΣΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ. ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΣΟΙ Η ΠΟΛΙΣ ΣΟΥ ΘΕΟΤΟΚΕ. ΑΛΛ΄ΩΣ ΕΧΟΥΣΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΡΟΣΜΑΧΗΤΟΝ, ΕΚ ΠΑΝΤΟΙΩΝ ΜΕ ΚΥΝΔΥΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΝ ΙΝΑ ΚΡΑΖΩ ΣΟΙ ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ.
    ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΙΑ, ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΩΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΤΟΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΕΙ;
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
    Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Re psarakla Casius sto peziko sta mathane auta. Dikio exi to palikari. kai oloi autoi pou agapane tin patrida tous den ine psetopatriotes. Antithetos me elafra pidimatakia tha tin kanoune auti pou parakalane min gini kanenas polemos kai xasoune tin zooula tous. Ontos prepi na wrethi enas pilotos na tin kani tin trela(to entelos autonoito)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ Ή ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΕΣ??ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΣΤΕΣ??ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΥΣ..ΑΔΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΙΑΛΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ.Η ΣΗΜΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. OI POLITIKOI EINAI PRODOTES...ALLA FTENE KAI OI PILOTOI. OTAN TON DOLOFONOUSAN OI OI GAMOTOURKOI TON PILOTO MAS OI ALLOI PILOTOI TI KANANE??? MIPOS PERIMENANE DIATAGES???? OI TOURKOI MAS SKOTOSAN TON PILOTO MESA STIN PATRIDA MAS KAI EMIS MILAME AKOMA GIA POLITIKOUS. OTAN PERNIS ORKO STIN PATRIDA KANIS TO AUTONOITO DEN KOLONIS ME DIKAIOLOGIA OTI DEN PERNIS DIATAGES. APLO PARADIGMA. OI STRATIOTIKOI TOU SIMERA PROSWELNOUNE TOUS ENDOKSOUS STRATIOTIKOUS TOU PARELTHONTOS. EPISIS AFOU OI SIMERINOI STRATIOTIKOI TOUS ANEXONTE MEXRIKSEFTILAS THA ITAN KALITERO GIA TIN IKONA TOU STRATOU EAN PETOUSAN TIN PARETISIS TOUS STO TRAPEZI TOU IPOURGOU AMINIS. KAI KATI ALLO OI NEKROI PANTA GINONTE IROES AFOU XASOUN TIN ZOI TOUS STO PEDIO TIS MAXIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]