Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καραμανλής άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου

Ο Καραμανλής άνοιξε διάπλατα την πόρτα της «έκρηξης» του πολιτικού τοπίου και της αναδιάταξής του. Όλα τα κόμματα έχουν μεταβληθεί πλέον σε ένα τσίρκο καταγέλαστο και τραγικό μαζί, σε σάπιους οργανισμούς και ποικίλους εσωτερικούς φεουδάρχες.
Όπως και το αστικό κράτος, το ίδιο και τα κόμματα είναι «σουρωτήρια» ποικίλων ανταγωνιστικών συμφερόντων και των «υπηρεσιών» τους.
Είναι τόσο «συνωστισμένη» και συμπιεσμένη η σήψη εντός των κομμάτων (ιδιαίτερα των κυβερνητικών), τόσο αποσυντεθειμένα και διηρημένα από τα ανταγωνιστικά συμφέροντα και τις πλανητικές υπηρεσίες (κάθε «ειδικό» συμφέρον και κάθε «υπηρεσία» έχει και τις κομματικές «κλίκες»), που αρκεί ένας μικρός σπινθήρας για να «εκραγούν».
Τα διορατικά επιτελεία του καθεστώτος έχουν διαγνώσει αυτόν τον κίνδυνο, γι’ αυτό μοχθούν να αναπαλαιώσουν το πολιτικό τοπίο (θα το πουν «ανανέωση»), να αποδομήσουν τα υπάρχοντα κόμματα και να κατασκευάσουν νέα, ολοκληρωτικά προσαρμοσμένα στα ολοκληρωτικά συμφέροντα των διεθνών «νταβάδων»: ΗΠΑ.
Το «εγχείρημα» δεν είναι και τόσο εύκολο. Εγκυμονεί τον κίνδυνο να ανάψει μεγάλη πυρκαγιά και στις λαϊκές κινητοποιήσεις: Κάτι τέτοιο οδηγεί σε καταστάσεις ανεξέλεγκτες και συνειδητοποιεί τον κόσμο…
Γι’ αυτό η πιο συμφέρουσα, για το καθεστώς, λύση είναι αυτό το «ξήλωμα» να αρχίσει από τη Ν.Δ.
Γι’ αυτό με νύχια και με δόντια απέτρεψαν τις εκρήξεις στο ΠΑΣΟΚ. Αν άρχιζε η αποδόμηση του πολιτικού σκηνικού από τη διάσπαση του ΠΑΣΟΚ, αυτό θα πυροδοτούσε αριστερές, πατριωτικές, λαϊκές κινήσεις, κινήματα που θα υπονόμευαν, ίσως και να σάρωναν την καθεστωτική, νεοταξική «αριστερά».
Η Ν.Δ. είναι το πλέον «κατάλληλο» κόμμα για να αποτελέσει την αφετηρία της ολικής αναδιάταξης του πολιτικού χάρτη.
Μεθόδευσαν, συνεπώς, την ολοκληρωτική υπονόμευσή της, τη διοχέτευση της λαϊκής οργής και αηδίας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προς τα εκεί ΚΑΙ την τιμωρία, αλλά και την ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ του Καραμανλή.
Ο Καραμανλής υπέκυψε ολοκληρωτικά (δεν μπορεί να γνωρίζουμε ποια μέσα χρησιμοποιήθηκαν), «εκτέλεσε» τις «εντολές» και ανοίγει το δρόμο για το τίναγμα στον αέρα της Ν.Δ.
Τους πολιτικούς λόγους της υποταγής του Καραμανλή τους αναλύουμε στο άρθρο: «Η πολιτική συμπεριφορά του Καραμανλή»
Η αποδόμηση της Ν.Δ. προωθεί τη συνολική αποδόμηση…
Ο Καραμανλής συνειδητά ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Και ένα μικρό παιδί μπορεί να αντιληφθεί το τι θα γίνει στη Ν.Δ.: Το καταγέλαστο και τραγικό τσίρκο θα πάρει διαστάσεις παράνοιας. Ακόμα και ο Ψωμιάδης σπεύδει να δηλώσει υποψηφιότητα…
Μόνο πολιτικά αναλφάβητοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η Ν.Δ. μπαίνει μέσα σε ωκεάνιες θύελλες και τρικυμίες που αναπόφευκτα θα την οδηγήσουν σε διασπάσεις.
Είναι τέτοια η διάσταση της οργής της λαϊκής βάσης της Ν.Δ. με αυτά που θέλουν να επιβάλλουν οι Αμερικανοί (Ντόρα και Σία) που καμία ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει.
Είναι τέτοιο «σουρωτήρι» η Ν.Δ. στα ισχυρά συμφέροντα και τις «υπηρεσίες», είναι τόσο βαθύ το χάσμα και οι αλληλο- υπονομεύσεις, είναι τόσο εκρηκτική η διάσταση ανάμεσα στις ποικιλίες των πολιτικών απόψεων (από ισχυρές «πατριωτικές» μέχρι αδιάλλακτες «αντιπατριωτικές» και πολυπολιτισμικές) ΠΟΥ κανένας δεν μπορεί να ισορροπήσει πάνω από αυτές, όπως ο Καραμανλής μέχρι σήμερα…
Ο Καραμανλής άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου για το κόμμα του και ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό.
Σίγουρα θα του αναγνωρίσουν αυτή την «υπηρεσία» οι «προστάτες»…
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. H "πτώση" του Καραμανλή, άρχισε από πέρυσι με το βατοπέδι. Μέχρι τότε του έβγαιναν όλες οι κινήσεις που έκανε. Βέβαια τότε υπήρχε ένας Ρουσόπουλος δίπλα του ο οποίος ήταν "μαέστρος", και ας λένε ότι θέλουν όλοι. Γι΄αυτό τον χτύπησαν σφοδρά οι πάντες για να αναγκαστεί ο Καραμανλής να τον απομακρύνει. Από τότε λοιπόν έχασε "τα αυγά και τα πασχάλια". Ακολουθούσε τα γεγονότα και τις εξελίξεις από πίσω και άρχισε η μεγάλη προσωπική κατρακύλα. Σίγουρο είναι ότι δεν περίμενε το μέγεθος της συντριβής. Νόμιζε ότι θα χάσει με ποσοστό περίπου 3-4% έχοντας την πεποίθηση ότι έχει στον κόσμο την απήχηση που είχε ως καταλληλότερος, έναντι του Παπανδρέου. Με το αποτέλεσμα αυτό θα πήγαινε σε συνέδριο και σίγουρα θα τον ξαναψηφίζανε πανηγυρικά. Επίσης υπολόγιζε ότι με οριακή αυτοδυναμία το Πασοκ μαζί με ΣΥΝ και ΛΑΟΣ δεν θα έπιαναν τον μαγικό αριθμό των 180 βουλευτών για να εκλέξουν Πρόεδρο, όποτε θα γίνονταν εκλογές και θα της κέρδιζε (φθορά του ΓΑΠ, υποσχέσεις που δεν θα πραγματοποιούνταν κ.α.)
    Έριξε ζαριά... με την προκύρηξη εκλογών, χωρίς να έχει προφανώς συνειδητοποίσει την πραγματικότητα και έχασε.
    Τώρα τί γίνεται όμως?
    Αρχηγός η Ντόρα? = Καρατζαφέρης 20% τουλάχιστον. Η βάση της Ν.Δ. την μισεί.
    Σαμαράς? Ενδεχομένως είναι ο μόνος που μπορεί να δώσει ισχυρό πλήγμα στο ΛΑΟΣ λόγω του έντονου πατριωτικού προφίλ που διαθέτει και να φθάσει πάλι σε υψηλά ποσοστά το κόμμα.
    Είδωμεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :-) Εξαιρετικό και όχι μόνο αλλά και πολλές αλήθειες .

    Τους ασκούς του Αιόλου και το κουτί της Πανδώρας μαζί και καλά έκανε γιατί θα βγουν οι πραγματικότητες στην φόρα πιστεύουμε δε ότι 4 Οκτωβρίου 1974 ιδρύθηκε 4 Οκτώβριου 2009 έκλεισε ο κύκλος της. (Ενδέχεται να μεταλλαχτεί σε Λαϊκό ευρωπαϊκό κόμμα θα είναι και μια κάλλη λύση που θα βολεύει πολλούς τώρα Καγκελάριος ποιος θα είναι δεν ξέρουμε).
    Ο Καραμανλής δεν μπορούσε να προχώρηση σε αυτά που προχώρα το πασοκ άμεσα θα ένιωθε προδότης για αυτό και ήταν ο μόνος που τα συγκρατούσε πάνω του όλα όσα θα τροχοδρομηθούν τα επόμενα χρόνια για αυτό και η ψυχολογική κούραση, όση είναι έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λένε…(Τώρα να δούμε και την Ντόρα μετά τους καλαματιανούς και την μαντινάδα τι θα κάνει) ?

    ...Στο τέλος θα μας πουν ότι είναι κύματα της φαντασίας μας …ναι θα το κάνουν και έχουμε μια υποψία για το πώς θα το επιχειρήσουν προφανώς Θα τα δουν τα παιδιά μας αλλά εμείς θα το πούμε από τώρα : Να βάλουν το Ισραήλ στην Ευρώπη για να τελειώσουν τον αντισημιτισμό μια για πάντα.
    Δεν θα έχουμε κουμμουνισμό εναντίον φασισμού αλλά θα μετατραπούν και (θα ξεχωρίσουν δηλαδή τα ερίφια από τα πρόβατα) σε Νέο ταξικούς (παγκοσμιοποίηση ) και Αντί – Νέο ταξικούς.
    Το να πετέχιες μια παγκόσμια κυβέρνηση ίσως να είναι και καλό , έλα μας όμως ότι αυτή αν θα πέσει στα χέρια του κεφαλαίου και σε αυτόν που έχουν το χρυσάφι(RFID) … θα μετατραπεί σε παγκόσμια σκλαβιά …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=UG7H1TLKqoA&eurl=http%3A%2F%2Fefthyoroi%2Eblogspot%2Ecom%2F&feature=player_embedded

    Να θυμίσουμε και ένα βίντεο για αυτά που λέγονται για να μην μας λένε φαντασιόπληκτους
    Μισθοφόροι της παγκοσμιοποιήσεις ακούτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κλασσικη παρανοια των ΝΔκρατικων αναλυσεων οπως αυτη του 6 Οκτώβριος 2009 5:35 μμ !

    Και ενω λοιπον η εκστρατεια της ΝΔ εστιαζωνταν αποκλειστικα προς το ΛΑΟΣ το ΝΔκρατικο σκαφος ειχε εμβολιστει θανασιμα απο τα αριστερα!
    Με τετοι αντιληψη και τακτικη παλυ καλα που δεν εχασν με 20% διαφορα απο το ΠΑΣΟΚ.

    Η ΝΔ τερματισε!
    Ωρα οι εθνικα σκεφτωμενοι της παραταξης να στραφουν στο ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ώρα να βρεθεί κάποιο αγνό πατριωτικό νέο κόμμα για να στραφούμε σε αυτό.

    Το ΛΑΟΣ δεν πείθει για τα κίνητρά του. Δεν μπορεί να κερδίσει τους πατριώτες. Ένα πραγματικά αγνό πατριωτικό κόμμα θα κερδίσει οπαδούς όλων των κομμάτων. Πλήν ίσως του ΣΥΡΙΖΑ και του Τρεμόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΗΡΕΜΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ. ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ. Η ΒΑΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΤΟΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]