Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εκπαιδευμένα στρατιωτάκια σε αντάρτικο πόλεων

Οι χρήσιμοι ηλίθιοι… της Νέας Τάξης

Οι απόπειρες τρομοκράτησης και οι επιθέσεις κατά του κράτους, αποτελούν το μόνιμο μοτίβο και τον τομέα εκπαίδευσης των υπανθρώπων που ζούνε για να επιβάλουν τον μηδενισμό.
Αντικείμενο μελέτης συνεχίζει να είναι και θα είναι για αρκετό καιρό η τελευταία ανακοίνωση – προκήρυξη της «σέχτας των πρακτόρων», την οποία έδωσαν στη δημοσιότητα για να μας διαφωτίσουν γύρω από τα σχέδιά τους και να μας τρομοκρατήσουν σχετικά με την μελλοντική τους δράση.
Ένα σημείο στο οποίο αξίζει να σταθεί ο αναγνώστης, αυτού του κατάπτυστου κειμένου, που επιχειρεί να εξαπολύσει ένα ψυχολογικό πόλεμο σε όλους μας, είναι η αναφορά που γίνεται στους «χρήσιμους ηλίθιους»! Αν και η συγκεκριμένη φράση είναι σχεδόν μόνιμη στους «αξιωματικούς της σχολής των Εξαρχείων», οι οποίοι ενίοτε ψάχνουν μανιωδώς κάποιον ηλίθιο για να του φορτώσουν τις ευθύνες των δικών τους χαμένων ευκαιριών, για να γίνουν χρήσιμοι απέναντι στους ίδιους τους εαυτούς τους και να δώσουν κάποιο νόημα στην κενή ουσίας ζωής τους, έκπληξη προκαλεί η χρήση της φράσης αυτής από την ομάδα των πρακτόρων που κήρυξε τον πόλεμο στη χώρα μας.
Η έκπληξη αυτή όμως γρήγορα χάνεται, όταν αναλογισθεί ο αναγνώστης τις συνδέσεις που υπάρχουν στην δράση του «στρατού των ανθρώπων των σκιών» (οι γνωστοί μπαχαλάκηδες, γόνοι πλουσίων οικογενειών, που στην ανία τους μεταξύ δύο δόσεων κόκας αποφασίζουν να καίνε κάδους απορριμμάτων ή καταστήματα πολιτών) τον περασμένο Δεκέμβριο (2008), χρονικό διάστημα κατά το οποίο υπήρξε μία συνδυασμένη, οργανωμένη και σχεδόν άψογα εκτελεσμένη επίθεση του στρατού των κουκουλοφόρων, ενάντια στην κοινωνία των πολιτών.
Η επίθεση αυτή επαναλαμβάνεται με τη δολοφονία του αστυνομικού και η προκήρυξη των πρακτόρων που κηρύσσουν πόλεμο κατά του κράτους της Ελλάδας, έρχεται σαν λογική συνέχεια εκείνου του δυσάρεστου για τη χώρα Δεκεμβρίου. Και εν όψει του νέου Δεκεμβρίου, ξαναχτύπησαν για να σκοτώσουν τους διώκτες τους!!!
Γίνεται σαφές, πλέον, πως έχουν βρεθεί οι χρήσιμοι ηλίθιοι που θα αποτολμήσουν ισχυρότερα χτυπήματα, με τη μορφή καμικάζι, για να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο την δυναμική στην οποία αποσκοπεί ο σχεδιασμός των πρακτόρων συγκεκριμένης ξένης μυστικής υπηρεσίας.
Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» δοκιμάστηκαν, εκπαιδεύτηκαν και μετεκπαιδεύτηκαν με σειρά «σεμιναρίων» δράσης και αφού τους έχουν γεμίσει τους νεκρούς εγκεφάλους τους με την απαιτούμενη δυσώδη «ιδεολογία» τους (η μόνη ιδεολογία που μπορούν να έχουν οι συγκεκριμένοι πράκτορες πηγάζει από βασικές αρχές του ανθελληνισμού και του άκρατου ναζισμού), θα ριχτούν θυσία σε μεγάλα και μικρά χτυπήματα, πιθανότατα συνεχόμενα και πολύ κοντά χρονικά μεταξύ τους για να στείλουν το μήνυμα σε όλους μας… Και αυτό το μήνυμα έχει μόνο μία φράση: «Η καταστροφή μόλις έχει αρχίσει».
Η αποδόμηση, η διάλυση, ο εξωτερικός διασυρμός και η εσωτερική ανασφάλεια απαιτούν μεγάλα και τολμηρά χτυπήματα στα οποία θα υπάρξει απόλυτη επιτυχία. Μόνο οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επιχειρήσεις τέτοιου εύρους και ταυτόχρονα βάθους. Εκτός και εάν οι πράκτορες έχουν ήδη άλλους «χρήσιμους ηλίθιους» (βλέπε εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες) από τους οποίους ευελπιστούν να εισπράξουν την μέγιστη βοήθεια μέσω του κατάλληλου χειρισμού. Και δυστυχώς, είναι γεγονός, πως η τελευταία μερίδα ανθρώπων είναι ικανή να αποτελέσει ένα σημαντικό ανθρώπινο οπλοστάσιο, καθοδηγούμενο που με την προτροπή «ις Αλλάχ» (ο θεός είναι μεγάλος) είναι σε θέση να πέσει στη φωτιά για να εξασφαλίσει την οικογένεια ή τον παράδεισο!!!
Προφανέστατα, όμως, ο Θεός δεν κατοικεί ούτε στις καρδιές αλλά ούτε και στους εγκεφάλους αυτών που πυροβολούν πλέον για να σκοτώσουν. Πυροβολούν απροκάλυπτα, αστυνομικούς, δηλαδή εκείνους που έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη της ασφάλειας των ελλήνων πολιτών. Θέλουν να σκοτώσουν. Αυτό μόνο ξέρουν... Βαρέθηκαν να σκοτώνουν την ώρα τους και αποφάσισαν να καταθέσουν την ηλιθιότητά τους στα χέρια νοσηρών εγκεφάλων. Εκπαιδεύονται συστηματικά (το δείχνει ο τρόπος που ενεργούν, αλλά και οι αντιδράσεις τους όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά –π.χ. το μπλοκάρισμα ενός όπλου-). Λειτουργούν ομαδικά, σαν στρατιωτικές μονάδες ειδικών επιχειρήσεων, με μονάδες υποστήριξης και διαφυγής. Εφαρμόζουν αντάρτικο πόλεων, αδίστακτα, χωρίς να υπολογίζουν πιθανότατους θανάτους απλών αθώων πολιτών, οι οποίοι θεωρούνται ως παράπλευρες φυσιολογικές απώλειες.
Οι ανεγκέφαλοι και πνευματικά άρρωστοι, έγιναν ανεγκέφαλα πειθήνια στρατιωτάκια ξένων μυστικών υπηρεσιών που σαν στόχο έχουν να πιέσουν τις ελληνικές κυβερνήσεις για να ευοδωθούν τα σχέδιά τους. Οι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν αποκτήσει σάρκα και οστά και αδίστακτοι κυκλοφορούν έξω από τα σκοτάδια του μυαλού τους, αναμένοντας την στοχοποίηση του επόμενου θύματός τους.
Και όμως, αυτό που καταφέρνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι, τα στρατιωτάκια της νέας τάξης και τα υποχείρια ανθελληνικών κέντρων, είναι να ξεσηκώσουν τους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι είναι πολύ κοντά πλέον στο να αρχίσουν να αναζητούν αυτούς τους υπανθρώπους και να τους δώσουν τα «χαιρετίσματα» όλων των Ελλήνων… Δεν έχουν κατανοήσει οι χρήσιμοι ηλίθιοι πως το αδιέξοδο στο οποίο τους έχουν βάλει οι εργοδότες τους, συναντά έναν τοίχο που λέγεται λαός… Και αυτόν τον τοίχο δεν μπορούν ούτε να τον διαπεράσουν, αλλά ούτε και να τον τρομοκρατήσουν.
Η στιγμή που η τρομοκρατία θα γνωρίσει τον τρόμο, είναι πολύ κοντά. Με κάθε τους ενέργεια επιταχύνουν την έλευση των τίτλων του τέλους… Και αν ελπίζουν αυτά τα ανθρωπάρια πως το τέλος τους θα είναι ένδοξο και μπροστά στις κάμερες, λανθάνουν οικτρά… Προήλθαν από το σκοτάδι, ζούνε μέσα σε αυτό και στο σκοτάδι θα επιστρέψουν χωρίς να ακουστεί περισσότερος θόρυβος από αυτόν που κάνει ένα μυρμήγκι όταν συνθλίβεται.
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Σύσταση προς τους επαγγελματίες τρομοκράτες: Σε κάθε γωνία του δρόμου σας περιμένει κάτι νέο. Και αυτό το νέο δεν απέχει διόλου από την πραγματικότητα που σας βάζουν να επιβάλετε στους Έλληνες πολίτες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εχουν τελειωσει τα αστεια!!
    Ή συλλαμβανονται αυτα τα κατακαθια και φυλακιζονται, ή πυροβολουνται προτου αρχισουν να πυροβολουν πολιτες!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]