Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι «επαναστάτες» των νεοταξικών προσταγών!!!

Στα 25 πρώρα χρόνια, στο κοινοβουλευτικό καθεστώς της μεταπολίτευσης, οι πάντες τρέχανε να φιλήσουν το χέρι της Εκκλησιαστικής ιεραρχίας…
Ορκιζόντουσαν στη Βουλή με «θρησκευτική» και «εθνική ευλάβεια»: υποκριτικά βέβαια, αλλά τότε ΟΥΔΕΙΣ είχε διανοηθεί να «δηλώσει» την «επαναστατικότητά» του ενάντια στα εθνικά σύμβολα και θρησκευτικά έθιμα.
Οι πρώτες «επαναστατικές αμφισβητήσεις» των εθνικών και Ορθόδοξων θεσμών, συμβόλων και εθίμων, άρχισαν επί Σημίτη, όταν δηλαδή το πρόσταξαν τα πλανητικά κέντρα της παγκοσμιοποίησης: όταν η Ορθοδοξία και κάθε τι το «εθνικό» μπήκαν στο στόχαστρο της Νέας Τάξης.
Όταν τη έννοια του έθνους και η συνυφασμένη με αυτό έννοια της Ορθοδοξίας έπρεπε να εξαλειφθούν γιατί αποτελούσαν ιστούς συλλογικής συνείδησης και μνήμης, δηλαδή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ στον οδοστρωτήρα της Νέας Τάξης.
ΑΡΧΙΣΑΝ από τότε συστηματικά, σταθερά και ανελέητα οι επιθέσεις εναντίον της Εκκλησίας: Ξαφνικά ανακάλυψαν το «σκοταδισμό» της όλοι εκείνοι οι οποίοι μέχρι τότε την χρησιμοποιούσαν για καθεστωτική κατήχηση: Μια νεροποντή φωταδιστικών ομοβροντιών κατά της Ορθοδοξίας κατέκλυσε τα πάντα. Όλα τα «κακά» και τα «δαιμόνια» της ιστορίας και της κοινωνίας οφείλονταν, σύμφωνα με τις Νέες Φωταδιστικές Ιδέες, στην Εκκλησία!!!
Την ίδια τύχη είχαν και όλα τα ιστορικά εθνικά σύμβολα και οι αγωνιστικές παραδόσεις: Από εθνικούς αγωνιστές, την ελληνική ιστορία, τη σημαία, τις εθνικές παρελάσεις, μέχρι οποιαδήποτε έννοια που σηματοδοτούσε την εθνική μας υπόσταση…
Τώρα οι «επαναστάτες» των πλανητικών, ιμπεριαλιστικών προσταγών, σηκώνουν «μπαϊράκι» και μέσα στο «εθνικό κοινοβούλιο»
Τώρα θυμήθηκαν την αντιστασιακή τους «αντάρτικη» ενηλικίωση…
Μια «ανταρσία» που περιορίζεται στην επιδεκτική περιφρόνηση των εθνικών κοινοβουλευτικών κανόνων. Είναι τόσο υπόδουλοι «επαναστάτες» που εξαντλούν την «επαναστατικότητά» τους στο να μη σηκώνουν το χέρι στην ορκωμοσία!!!
Εκτελούν δουλικά όλες τις ντιρεκτίβες του πλανητικού κράτους και προωθούν με φανατισμό τα ιδεολογήματά του και το παίζουν επαναστάτες στην ορκωμοσία!!!
Φιλάνε κατουρημένες ποδιές και γλείφουν ασύστολα προς πάσα κατεύθυνση για να εκλεγούν και κάνουν τους «θιγμένους» με το υποκλιθούν στα εθνικά κοινοβουλευτικά έθιμα.
Πάνω από 25 χρόνια, σαν θλιβεροί δούλοι, σηκώνανε το χέρι (τότε δεν «θιγόντουσαν» από τη θρησκευτική τελετή) και ξαφνικά «ανακάλυψαν» τον απαρχαιωμένο θεσμό…
Και άθλιοι και θλιβεροί δούλοι των νεοταξικών προσταγών: Και όπως πάντα στην πρωτοπορία όλοι αυτοί που παρέχουν το «αριστερό» άλλοθι: «αριστεροί», «προοδευτικοί» και «εκσυγχρονιστές»…
Διαβάστε τα παρακάτω από εδώ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Επιτέλους να σταματήσει αυτό το μεσαιωνικό θέατρο του παραλογισμού! οι παπάδες δεν έχουν θέσει στη βουλή και ο όρκος δεν πρέπει να δίνεται σε αγίες τριάδες και τετράδες θρησκευτικές!

    Ο όρκος να είναι Εθνικός και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ανεβάζεις τους τόνους περί θρησκευτικότητας, χωρίς λόγο, συμφωνώ μαζί σου πως θα πρέπει να ορκίζονται εθνικά. Αλλά τί σε κάνει να πιστεύεις πως θα τηρήσουν τον όρκο τους; Εκτός και αν ορκιστούν να χάσουν ολόκληρη την περιουσία τους και να κλειστούν φυλακή αν δεν είναι υποδείγματα πολιτών και αν καταχρώνται της εμπιστοσύνης των πολιτών αλλά και του αξιώματός τους. Ένας τέτοιος όρκος, θα είχε ομολογουμένως ενδιαφέρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
    Ανεβάζω τους τόνους ναι, χωρίς λόγο όχι!
    Διαβάζω τα άρθρα σου με ενδιαφέρον και σύμφωνο στα περισσότερα μαζί σου.
    Σε αυτή την θρησκευτική υστερία πρέπει να μπει φρένο.
    Παντού βλέπουν φαντάσματα και διεθνείς πλεκτάνες κατά τις ορθοδοξίας, και ΝΑ, ο τάδε είπε αυτό και έκανε εκείνο! Μα αναφέρονται σε σκεπτόμενους πολίτες η μας περιφρονούν σαν ποίμνια?
    Ο ορκιζόμενος πολιτικός, δεν θα γίνει καλύτερος με το να ορκισθεί για την πατρίδα και μόνο, αλλά είναι μια καλή αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον blogger Zanglos,

    Αν δεν εχεις καταλαβει μεχρι στιγμης οτι πραγματοποιειται σκοπιμως ενας πολεμος εναντιον και της θρησκειας μας (Ορθοδοξια) τοτε μαλλον εσυ εισαι προβατο!!
    Ειτε σου αρεσει ειτε οχι υπαρχουν καποια στοιχεια που ενωνουν του Ελληνες.Ενα απο αυτα ειναι και ο Χριστιανισμος!!
    Οι Χριστιανοι Ορθοδοξοι δεν ειναι ουτε Ιουδαιολατρες ουτε και "τεκνα της Σιων"!!
    Δυστυχως καποιοι "εκπροσωποι" του Χριστιανισμου γεματοι φανατισμο και με ελλειψη παιδειας πραγματοποιησαν στυγερα εγκληματα σε συγκεκριμενη χρονικη περιοδο (4ος-7ος αι.μ.Χ),τα οποια ομως αντιτιθενται στις αξιες και στη ηθικη που προαγονται απο την ιδια την Ορθοδοξια!!
    Ας ειναι καποιοι προσεκτικοι και ας μην προσπαθουν απο αποσπασματικα γεγονοτα να ερμηνευσουν την ιστορικη ολοτητα περι Χριστιανισμου.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να γνωρίζετε ότι για μερικούς από εμάς η Ελλάδα δεν αρχίζει από την φουστανέλα και δώθε. Μας ενοχλεί αφάνταστα ότι τα τοπωνύμια έχουν αλλάξει και πήραν ονόματα αγίων τάδε κ.λ.π.
    Επίσης μας ενοχλεί ότι δεν υπάρχει άγαλμα του ιδρυτή της πόλης μας ,όπως και το να χρησιμοποιούμε μια φυλακή τον Τούρκων σαν σημείο αναφοράς στην πόλη μας
    (λευκός πύργος) και πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]