Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκιά του εαυτού του πλέον ο Καραμανλής

Σκιά του εαυτού του εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ΜEGA. Aφού δεν ήταν λίγες οι φορές που ο συνήθως "ήπιων" τόνων Πρετεντέρης τον έφερε σε δύσκολη θέση και σε εμφανή αμηχανία.
Μετά απο μια ώρα περίπου ο πρωθυπουργός κατέληξε να κατηγορήσει το... ΠΑΣΟΚ για τον διπλασιασμό του δημοσίου χρέους τα τελευταία 5 1/2 χρόνια που κυβερνά ο ίδιος. Για τις μεγάλες πυρκαγιές που κατέκαψαν Αττική και Πελοπόννησο τα... επιχειρησιακά σχέδια (δηλ. την πυροσβεστική) κάνοντας ένα ανόητο άλμα λογικής με την φράση "τις
φωτιές δεν τις σβήνω εγώ".
Δεν είπε ΚΟΥΒΕΝΤΑ για το "ξεβράκωμα" της χώρας στο εξωτερικό και την ραγιάδικη πολιτική που ακολουθεί. Ενώ για τις περιβόητες μεταρρυθμίσεις κατηγόρησε τα συνδικάτα και τους φορείς που δεν... συμφωνούν μαζί του λες και πρόκειται για συζητήσεις καφενείου.
Με λίγα λόγια δηλαδή για όλα τα δεινά της χώρας φταίνε όλοι οι άλλοι που δεν τον αφήνουν να εφαρμόσει το πρόγραμμα του εκτός από αυτόν. Όσοι δεν εκνευρίστηκαν από αυτό που είδαν μάλλον θα γέλασαν (αν δεν εκσφενδόνισαν την τηλεόραση).
Ακόμα και οι ανούσιες και κουραστικές συνεχόμενες κινήσεις των χεριών του σε μια προσπάθεια να δώσει έμφαση μπας και πιστέψει και ο ίδιος τα λεγόμενα του, ας μου επιτραπεί να πω ότι σε κάποια στιγμή μου έφεραν γέλιο αφού έμοιαζε σαν ταχυδακτυλουργός που ετοιμαζόταν να βγάλει κανένα... λαγό κάτω από το γραφείο.
Η πραγματικότητα είναι ότι η προκήρυξη των εκλογών είναι αυτοκτονία για την ΝΔ.
Όσο και να μην θέλει και να μην εμπιστεύεται το μίστερ Γιώργος ο λαός, ο Καραμανλής έκανε τα πάντα για να τον κάνει πρωθυπουργό.
Όσο για τις ανοησίες των περισπούδαστων αναλυτών ότι με την υιοθέτηση σκληρών μέτρων στην ΔΕΘ πέταξε το μπαλάκι στο ΠΑΣΟΚ, το σίγουρο είναι ότι η τοποθέτηση Καραμανλή και η εξαγγελία του για αντιλαϊκά μέτρα ήταν μονόδρομος μιάς και μόλις τον Ιούλιο μιλούσε για την ανάγκη σφιχτής εισοδηματικής πολιτικής και πάγωμα μισθών. Οπότε
πως θα μπορούσε να ισχυριστεί τα αντίθετα σε διάστημα μόλις 2 μηνών;
Απλά γνωρίζοντας ότι κατά 99% θα είναι ο ηττημένος των εκλογών αποφάσισε να είναι "ειλικρινής" μιας και τα μέτρα που εξήγγειλε γνωρίζει ότι δεν θα τα λάβει αυτός.
Ενδιαφέρον θα έχει όμως αν και όταν χρειαστεί να παρθούν κάποια από αυτά τα μέτρα ο Καραμανλής θα τα στηρίξει ή θα κάνει "αντιπολίτευση" και το ΠΑΣΟΚ που τα βλέπει ρόδινα και ετοιμάζετε να "κυνηγήσει" το κεφάλαιο τι θα πει στους πολίτες αν
υλοποιήσει κάποια από τα μέτρα που τώρα εξορκίζει;
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]