Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Για τον άρτον ημών τον επιούσιον...

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Εισήλθαμε αισίως σε πραγματική προεκλογική περίοδο, αφού προηγουμένως και εις δόξαν των εκμαυλιστών πολιτικών, διήλθαμε μία άτυπο προεκλογική περίοδο, η οποία καθήλωσε δραστηριότητες και πολιτικές, ικανές να ανατρέψουν τα πάντα στο πέρασμά τους.
Και εμείς οι κοινοί θνητοί, οι άνθρωποι που για λίγες ημέρες θα μας καταδέχονται να μας ομιλήσουν οι ανεπάγγελτοι της πολιτικής, εμείς που περιμένουμε να μας σώσουν αυτοί που δεν μπορούν να μοιράσουν σε δύο γαϊδάρους άχυρα, μένουμε άναυδοι όταν διαπιστώνουμε ότι όλος ο προεκλογικός αγώνας, περιστρέφεται εις ένα και μόνο θέμα. Το οικονομικό!
Δηλαδή το τι θα μας δώσουν να φάμε ή με λίγα λόγια τι θα φάνε αυτοί!
Άλλα προβλήματα δεν έχει και δεν τον ενδιαφέρουν αυτόν τον τόπο (κατά τους πολιτικούς).
Το χρήμα και μόνο είναι ο πυρήνας γύρω από τον οποίο περιστρέφονται οι πάντες.
Ουδείς ενδιαφέρεται για την προκλητικότατη συμπεριφορά των Τούρκων στο Αιγαίο και στη Θράκη.
Για το Κυπριακό όπου η θέση της Τουρκίας ολονέν και οσημέραι αναβαθμίζεται και κυριαρχεί.
Για τις σχέσεις μας με τις άλλες χώρες, όπου Πρωθυπουργός και υπουργός των Εξωτερικών, παραμένουν επί μήνες στην Ελλάδα, χωρίς να προωθούν ουδαμού τα Εθνικά μας συμφέροντα και δίκαια.
Για την έκθεση προόδου της Τουρκικής εντάξεως στη Ε.Ε. την οποία συντάσσει η αναφανδόν τασσόμενη υπέρ της Τουρκίας, προεδρεύουσα Σουηδία.
Για την στροφή της Ρωσίας υπέρ του Τουρκικού αγωγού.
Για την εχθρική πλέον στάση του Ισραήλ σε βάρος των Ελληνικών συμφερόντων.
Για την κινητικότητα των Σκοπίων υπέρ των θέσεών τους και για το ΜΚD που έγραφε η Πολωνική τηλεόραση.
Για την Αλβανική δραστηριότητα στα Βαλκάνια.
Για τους απρόσκλητους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, εποίκους της Ελλάδας, οι οποίοι καταλαμβάνουν την χώρα και για τις δυσβάστακτες οικονομικές δαπάνες τις οποίες καταβάλουν οι φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες, για την σίτισή τους, την διαμονή τους και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τους, μη υπολογιζομένων των λοιπών κονδυλίων.
Έτσι λοιπόν. Εάν μας πετάξουν κάποιο καρβέλι εκ της τράπεζας την οποία έστησαν, είμαστε ικανοί να ξεχάσουμε τα πάντα γι’ αυτούς και να τρέχουμε να τους ψηφίσουμε και να αγωνιστούμε γι’ αυτούς και να τσακωθούμε και να φωνάζουμε υπέρ αυτών κάτω από τα μπαλκόνια και άλλα πολλά μόνο για το σαρκίο μας. Εάν δε μας διορίσουν και σε μία θεσούλα για να φάμε ψωμάκι, θα τους το χρωστάμε ως χάρι σε όλη μας τη ζωή. Μόνο για τα Εθνικά θέματα μην ομιλείτε διότι αυτά τα ξεσκαλίζουν μόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι υπερπατριώτες οι οποίοι στην πολυπολιτισμική κοινωνία και στη νέα τάξη πραγμάτων είναι κατάπτυστοι και αποβλητέοι.
Για το άρτον ημών τον επιούσιον και μόνο!
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]