Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τρομοκρατία ξανά στο προσκήνιο

Εδώ και μήνες, το υπουργείο Εσωτερικών (υπό την πεφωτισμένη ηγεσία του Προκόπη Παυλόπουλου) και η ηγεσία της ΕΛΑΣ (εδώ δεν έχει σημασία η ηγεσία, καθώς έχουν προτεραιότητα οι... μετάνοιες προς τους πολιτικούς) διαδίδουν φήμες ότι "ακουμπούν" τους τρομοκράτες, ότι είναι θέμα ημερών, εβδομάδων, μηνών και ούτω κάθε εξής η εξάρθρωση των τρομοκρατικών δικτύων, ότι "βρέθηκε η άκρη του σκοινιού" και λοιπά, που ευχαρίστως αναπαράγονται από όποια εφημερίδα έχει ξεμείνει από... πιασάρικα εξώφυλλα.
Ποιές συλλήψεις;
Η πραγματικότητα όμως, με τις δύο ταυτόχρονες επιθέσεις την εβδομάδα που πέρασε, στο Χρηματιστήριο και το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, άλλα δείχνει. Δείχνει την ανυπαρξία του κρατικού μηχανισμού, που προφανώς για να μην ... προκαλεί εντάσεις με τα παιδιά των Εξαρχείων, έχει δώσει το ελεύθερο στους αναβαθμισμένους γκαζάκηδες των "Πυρήνων της Φωτιάς" και στους ποινικο-ιδεολόγους της Σέχτας, να αλωνίζουν, με όποιον ακριβώς τρόπο επιθυμούν και να χτυπούν "στόχους".
Δεν θα κλάψουμε από αυτήν εδώ την εφημερίδα για το Χρηματιστήριο, ούτε για τα υπουργεία τους. Άλλωστε αυτοί οι ίδιοι είναι που ενθάρρυναν τέτοιου είδους τρομοκρατικές επιθέσεις, όταν πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, άφηναν ανενόχλητες ομάδες παρόμοιας υφής να καίνε βιβλιοπωλεία στο κέντρο των Αθηνών. Θα μας ήταν εύκολο να υποδυθούμε τους σοκαρισμένους, όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι "τηλεοπτικοί" δημοσιογράφοι ή τους "εξοργισμένους» όπως κάποιοι άλλοι σε εφημερίδες, δήθεν δεξιές.
Εμείς αυτό που θα κάνουμε, από εδώ, είναι το να επισημάνουμε ότι το μεταπολιτευτικό κράτος θερίζει αυτά που τόσα χρόνια έσπειρε με την «μαλακή» στάση του, όχι μόνο έναντι του παρακράτους υφής Εξαρχείων, αλλά προς όλο το φάσμα της ακροαριστεράς, το οποίο έμαθε μέσα σε 30 χρόνια να θεωρεί ότι οι ελληνικές πόλεις είναι φεούδο τους.
Το πού θα οδηγήσει όλη αυτή η κατάσταση είναι ξεκάθαρο. Θα οδηγήσει σε νεκρούς. Νεκρό ήδη έχουμε έναν. Αυτός όμως προφανώς δεν είναι αρκετός. Θα έχουμε περισσότερους νεκρούς.Περαστικούς, αθώα θύματα, τα οποία θα πληρώσουν με την ζωή τους την επιλογή των κυβερνήσεων της τελευταίας 20ετίας, να πριμοδοτήσουν την «ένοπλη πάλη» της άκρας αριστεράς με την σκανδαλώδη ανοχή του κράτους. Να «κουκουλώσουν», εν' όψει των Ολυμπιακών την περίπτωση τρομοκρατικών οργανώσεων, και να «ηρωοποιήσουν» εμπλεκόμενους. Μάλιστα όχι απλά αθώωνοντάς τους σε δικαστήρια, αλλά σταματώντας την διερεύνηση των υποθέσεων.
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]