Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλει από πάνω και τα ρέστα ο κ. Καραμανλής;

Μήπως είναι ο ίδιος υπόλογος;
Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου
υποψήφιου βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Αχαΐας
Παρέδωσε «συνεννοημένα» στον Γ Παπανδρέου την Πρωθυπουργία με πιθανό αντάλλαγμα την Προεδρία Δημοκρατίας!! Εκτός βέβαια και αν κουράστηκε… και γίνει «αμολόγητος».
Παρέγραψε τα σκάνδαλα και αθώωσε τους συνεργάτες του ενοχοποιώντας τον εαυτό του!! Ο ρόλος της δικαιοσύνης στην συγκάλυψη ερευνάται πλέον από την ίδια (υπόθεση Ζαγοριανού τον οποίο μήνυσε ο Γ. Καρατζαφέρης, γιατί δεν κάλεσε να καταθέσει παρότι του το συνέστησε τον κ Δημητριάδη κομιστή όλων των οικοσκευών-δώρων της εταιρίας). Η συνενοχή του Κ Καραμανλή με το ΠΑΣΟΚ στα σκάνδαλα ΖΙΜΕΝΣ και των ομολόγων τον οδήγησε σε μυστική συμφωνία με τον Γ Παπανδρέου, το περιεχόμενο της θα αποκαλυφθεί σύντομα από την επικοινωνιακή μεθόδευση που θα ακολουθήσει.
Όταν θα ακούμε περί εθνικής ομοψυχίας, ενότητας προ των τουρκικών προκλήσεων, ηρεμία λόγω οικονομικής δυσπραγίας και αντιμετώπισης θερμού επεισοδίου θα στρώνεται το χαλί της φανερής η άτυπης συγκυβέρνησης.
Απέτυχε ο τέως Πρωθυπουργός και στέλνει στο σπίτι τους παρά την θέλησή τους 60 βουλευτές του κόμματος του.
Ο κ. Καραμανλής παρότι είχε πλεονέκτημα υπέρ του, (70% στελέχη του ΠΑΣΟΚ έναντι 30% στελέχη της ΝΔ), στο θέμα ΖΙΜΕΝΣ και το αντάλλαξε δυσανάλογα, γιαυτό και η άποψη περί συναλλαγής με τον Γ Παπανδρέου γίνεται όλο και πιο πιστευτή. Αν λάβουμε υπ όψιν και την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ ο κ Καραμανλής μάλλον προσφέρει συνειδητά στο ΠΑΣΟΚ και το bonus των εδρών ενός μικρότερου κόμματος. Το γιατί δεν άφησε τον ΣΥΡΙΖΑ να ανακάμψει (ούτε συνέδριο δεν πρόλαβε να κάνει) είναι αναπάντητο ερώτημα… Το γάρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!! Η επίθεση στον ΛΑ.Ο.Σ ομολογεί τον πανικό της διαφαινόμενης ήττας. Τον αφήνουμε να παραπαίει μαζί με τον κ. Θάνο Βερέμη (παραχάραξη βιβλίων ιστορίας), την κ Μ Γιαννάκου (αποπεμφθείσα για την έκδοση των βιβλίων δια της μη ψήφου από τον λαό και επιβραβευθείσα από τον ίδιο στην Ευρωβουλή), τον κ Μ Βαρβιτσιώτη (που είπε το αμίμητο «δικαίωμα του καθενός να καίει την Ελληνική σημαία»), την διάδοχό του κ Ν Μπακογιάννη που αναμένει την παραίτηση του με παγωμένο χαμόγελο… Αντιστρέφοντας την επίθεση θα μπορούσαμε να πούμε ότι «Κάθε ψήφος στον κ Καραμανλή είναι ψήφος υποστήριξης του συνεταίρου του Γ Παπανδρέου»!!
Η τεχνητή πόλωση μεταξύ των δύο θυμίζει την όπερα της πεντάρας…
Το πολιτικό θεατρικό σκηνικό δεν έχει παραβάν και γίνεται τραγέλαφος!!
Η πολιτική συμφωνία Κ Καραμανλή-Γ Παπανδρέου είναι πλέον γνωστή σε όλους!! Οι μόνοι θυμωμένοι είναι οι 10.000 πραιτοριανοί της ΝΔ που έχουν καταλάβει τις θέσεις σε οργανισμούς, διοικητικά συμβούλια, επιτροπές και καλοπερνάνε. Φανταστείτε τους 10.000 πραιτοριανούς του ΠΑΣΟΚ που περιμένουν να ανακαταλάβουν τις καρέκλες, τι θα κάνουν έτσι και προκύψει μοιρασιά!! Υπάρχουν βέβαια και οι συνεταίροι-προπομποί της συνεργασίας που έχουν διαχρονική σύμπραξη μόνιμης διακομματικής κοινοπραξίας και απολαβής.
Εν κατακλείδι ο κ Καραμανλής κλείνει ένα κύκλο οδηγώντας τον κομματικό στρατό σε μια προδιαγεγραμμένη ήττα, τις συνέπειες της οποίας θα εκμεταλλευτεί προς ίδιον όφελος. Τελικά η προσωπική του στρατηγική θυσιάζει την παράταξη στα δικά του συμφέροντα. Αυτού του είδους η τριτοκοσμική ολιγαρχία των οικογενειών μας έχει κουράσει αφάνταστα, καιρός να τελειώνουμε!!
Οριστική απαλλαγή - καμία εναλλαγή!!
Κωδικός αντίστασης ο ΛΑ.Ο.Σ!!
Υπάρχει ελπίδα - υπάρχει ΛΑ.Ο.Σ!!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μονο κομματοσκυλα θα ψηφιζαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!!
    Με τοσα σκανδαλα, με τοσες αποτυχιες στην εξωτερικη και οικονομικη πολιτικη και με τοση σηψη, για να ψηφισει καποιος αυτα τα δυο κομματα πρεπει να εχει τεραστια ατομικα συμφεροντα!!!!
    Ας ελπισουμε οτι οι Ελληνες που υποστηριζουν το συλλογικο συμφερον ειναι πολυ,μα πολυ περισσοτεροι,διαφορετικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]