Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είσαι δάσκαλος, Έλληνας και χριστιανός; Απολύεσαι!

Ο ρατσισμός και το μίσος των μουσουλμάνων

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμα της την περασμένη εβδομάδα η αγγλική εφημερίδα Daily Express, ο ελληνικής καταγωγής εκπαιδευτικός Νικόλαος Καφούρης απολύθηκε από το Δημοτικό σχολείο του Bigland Green στο Tower Hamlets του Ανατολικού Λονδίνο στο οποίο διδάσκει για περισσότερο από δέκα χρόνια.
Το συγκεκριμένο σχολείο μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα από τα «πρότυπα» «πολυπολιτισμικά», καθώς σχεδόν το σύνολο των, μαθητών του είναι αλλοδαποί και μάλιστα η πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι.
Συγκεκριμένα ο Έλληνας δάσκαλος έχασε τη δουλεία του διότι δεν ανεχόταν τη συμπεριφορά των μουσουλμάνων μαθητών προς το πρόσωπο του. Είχε γίνει πολλές φορές θύμα λεκτικής ρατσιστικής επίθεσης (πολιτικά ορθή επιλογή λέξεων) από ισλαμιστές μαθητές, όπως το 2006, όπου δίνοντας ένα βιβλίο σε έναν μαθητή αυτός με μίσος του απάντησε «Μην με αγγίζεις, είσαι χριστιανός».
Αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά, τα παιδιά ηλικίας οκτώ και εννέα ετών, άρχισαν να μιλούν με θαυμασμό για τους βομβιστές αυτοκτονίας της 11ης Σεπτεμβρίου.
Ενώ τον Ιανουάριο του 2007 οι μουσουλμάνοι μαθητές δηλώσαν την ευχαρίστηση τους για τον θάνατο ενός παιδιού στο Λονδίνο, μόνο και μόνο διότι ήταν Άγγλος! Ο Νικόλαος Καφούρης μετά από όλα αυτά συμπλήρωσε το ειδικό έντυπο, «Αναφορά Ρατσιστικού Συμβάντος» και το κοινοποίησε στην διευθύντρια του σχολείου Jill Hankey, αλλά εκείνη το αγνόησε! Και όχι μόνον αυτό αλλά μετά από λίγο καιρό ενημερώθηκε ότι απολύεται!
Οι έμμισθοι θιασώτες της πολυπολιτισμικής Ευρώπης καθώς και οι επαγγελματίες αντιρατσιστές για άλλη μια φορά σιωπούν. Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι κάτι δεδομένο πλέον, και ο μόνος ρατσισμός που υφίσταται είναι αυτός εναντίον των Λευκών Ευρωπαίων, οι οποίοι οφείλουν να αντισταθούν αν θέλουν να επιβιώσουν από τον πολυφυλετικό όλεθρο.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Είναι δεδομένο ότι οι μουσουλμάνοι είναι υπάνθρωποι.
    Dimo Tselios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά αυτή η τυπισα η Hill Hankey τι πιστεύει ότι θα τήν κάνουνε θεά όταν κυριαρχίσουν οί ισλαμιστες στό ΛΟΝΔΙΝΟ Μήπως νομίζουν ότι μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στον παραπάνω:
    Όχι, απλώς έβαλε στο μάτι έναν μουσουλμάνο και ο μόνος τρόπος να τον κερδίσει είναι να γίνει 4η, 5η, 6η ... σύζυγός του.
    Δήμος Μπουκουβάλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]