Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ειρωνεύονται την δημοκρατία της Ελλάδας οι Τούρκοι για την απομάκρυνση του αρχηγού της ΕΥΠ

Τουρκικός τύπος: "Δύσπεπτη η Δημοκρατία

και δεν την αντέχουν. Γεια σου Τουρκία μου!"

Μilliyet - "Ο γείτονας έτσι έκοψε το αυτί"

Ο Τουρκικός τύπος και τα ΜΜΕ, ασχολήθηκαν δεόντως με το θέμα της αποχώρησης του Πρέσβη Ιωάννη Κοραντή, από την θέση του Αρχηγού της ΕΥΠ.
Συμπερασματικά, στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος, για «διαρροές πολιτικών ονομάτων από απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες, σπείρας εκβιαστών, οι οποίες ανάγκασαν τον Κ. Καραμανλή να απομακρύνει τον Κοραντή από την θέση του, κλπ».
Επίσης, αναφορές γίνονται, και στο τέως Αρχηγό της ΕΥΠ κ. Παύλο Αποστολίδη, στο τέως Πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και την υπόθεση Α. Οτσαλάν. Αναφορά γίνεται και στον νέο Αρχηγό της ΕΥΠ κ. Δημήτριο Παπαγγελόπουλο.
Αξίζει να σημειωθεί, πως σε κάποια δημοσιεύματα, γίνεται λόγος πως «στην Ελλάδα δεν υπάρχει Δημοκρατία και επειδή μια έρευνα διέρρευσε στον τύπο να διώχνουν τον Αρχηγό της ΕΥΠ. Δύσπεπτη η Δημοκρατία και δεν την αντέχουν. Γεια σου Τουρκία μου!».
Καταλαβαίνουμε όλοι, πλέον, τον εξευτελισμό που γνωρίζει η χώρα μας επί των ημερών του κυρίου Παυλόπουλου στο υπουργείο Εσωτερικών. Μάλιστα τη στιγμή που η Τουρκία ειρωνεύεται την Ελλάδα ως αντιδημοκρατική και αδιαφανή χώρα, χωρίς να έχει υπάρξει απάντηση από τον καθ' ύλην αρμόδιο κύριο Παυλόπουλο, ο ευτελισμός προχωρά σε δυσθεώρητα βάθη. Είναι τραγικό, αν μη τι άλλο, να σε κατηγορεί για αντιδημοκρατισμό και αδιαφανείς διαδικασίες εκείνη η χώρα η οποία δεν έχει γνωρίσει καν την έννοια της δημοκρατίας και ποτέ δεν έχει εφαρμοσθεί το δίκαιο κάτω από διαφανείς διαδικασίες.
Επί των ημερών του κυρίου Παυλόπουλου το είδαμε ΚΑΙ αυτό. Οπότε, απομένει τι άλλο μας μέλλει να δούμε και να... πάθουμε από τον καθηγητή που νομίζει ότι μπορεί να διοικήσει το υπουργείο Εσωτερικών. Αλλά, το μεγάλο φταίξιμο βρίσκεται στον πρωθυπουργό της χώρας, που δεν δέχτηκε την παραίτηση του Προκόπη όταν έγιναν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου... Πάντως, είναι ο μοναδικός υπουργός, ο κύριος Παυλόπουλος, που ενώ έχει οριστεί ως πολιτικός προϊστάμενος σε ένα υπουργείο, δεν έχει αντιληφθεί ακόμη σε ποιό ακριβώς υπουργείο βρίσκεται...
Άραγε θα καταλάβει ποτέ ο ίδιος πόσο ζημία δημιουργεί στην χώρα η συνέχιση της παρουσίας του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης; Άραγε θα καταλάβει ποτέ ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, πόσο ζημιογόνος είναι ο κύριος Παυλόπουλος στην θέση που του εμπιστεύθηκε; Κάποια στιγμή θα πρέπει να βγει η κομματική "τσίμπλα" από τα μάτια και να κοιτάξουν όλοι τους το καλό της χώρας...
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αν ο Παυλοπουλος ειχε τον στοιχειωδη ανδρισμο και αυτοσεβασμο, θα ειχε ηδη φυγει απο μονος του χωρις καν να δηλωσει παραιτηση.
    Η εξουσια και το χρημα ομως ειναι πολυ γλυκα για να τα αφησει καποιος.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουστ Παυλόπουλε, μόνο κακά έχεις κάνει...
    Που καταντήσαμε, να μιλάνε οι μογγόλοι για δημοκρατία...Έχει πάτο το βαρέλι Κωστάκη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]