Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καραμανλής: "Να αλλάξουν όλα"

Μέσα σε όλα βάλε τον Προκόπη και τη Ντόρα

Να αλλάξουν όλα όσα πικραίνουν και απογοητεύουν τον πολίτη κάλεσε τους υπουργόυς του, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συγκάλεσε, με αφορμή την ήττα στις ευρωεκλογές, το μεσημέρι της Τρίτης (9/6).
Ο κ. Καραμανλής είπε πως πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα και αποφασιστικά οι δράσεις και οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης, ενώ ανέλαβε τον συστηματικό και πλήρη έλεγχο του κυβερνητικού έργου σε όλους τους τομείς.
"Για το εκλογικό αποτέλεσμα φταίμε μόνο εμείς και εμείς πρέπει να διορθωθούμε. Ό,τι πικραίνει τους πολίτες πρέπει να αλλάξει, είπε ο κ. Καραμανλής".
Απέκλεισε ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα κόμματα, επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας ανευθυνότητα το να ζητά εκλογές, λέγοντας ότι το αίτημα αυτό είναι πρόφαση φυγής από τα προβλήματα.
Δεν μπορώ να γνωρίζω που βασίζει αυτή του την αισιοδοξία ο Έλληνας πρωθυπουργός, αλλά μάλλον καλύτερα θα ήταν τόσο για τον ίδιο όσο και για τον τόπο, εάν προχωρούσε σε μερικές καρατομήσεις, έτσι για να γνωρίζουν αυτοί που δεν θα "αποκεφαλισθούν" τι τους περιμένει. Βέβαια, αν ο κύριος Καραμανλής περιμένει από υπουργούς όπως η κυρία Μπακογιάννη ή ο κύριος Παυλόπουλος, να αποδεχθούν τραγικά σφάλματα που έκαναν και να εργαστούν προς την αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν που μέχρι προχθές ήταν προσανατολισμένο το "έργο" τους, τότε κοιμάται ύπνο βαθύ και δεν θα του βρει σε καλό όταν "ξυπνήσει"...
Έχει αντιληφθεί ο πρωθυπουργός της χώρας πως κάποιοι υπουργοί έχουν πικράνει τον λαό τόσο που δεν μπορούν να συγχωρεθούν; Έχει αναλογισθεί ο κύριος Καραμανλής πως τα βάρη που θα κουβαλήσει αυτό το κυβερνητικό επιτελείο είναι πάρα πολύ δύσκολο, έως αδύνατο, να τα αποτινάξει από επάνω του, κυρίως λόγω προσώπων και μετά λόγω έργων; Η βάση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε ένα μήνυμα: "Μας ξεχάσατε και σας ξεχνάμε", οι Έλληνες ψηφοφόροι γενικότερα, έστειλαν ένα διαφορετικό μήνυμα: "Εργαστείτε σοβαρά αλλιώς θα μπείτε στη λήθη"... κυρίως εξαιτίας προσώπων και των έργων τους...
Και είστε πολύ κοντά στη λήθη κύριε πρωθυπουργέ... Πάρα πολύ κοντά...
Κωνσταντίνος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]