Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άρχισε η «κλάψα» από τους τρομογράφους επειδή η δικαιοσύνη κυνηγάει τα "πνευματικά τους παιδιά"!

Η αναρχο-άπλυτη δημοσιοκαφρίλα

Διώκονται στην Ξάνθη δύο φοιτητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις του Δεκεμβρίου. Και ο τύπος εξανέστη για το «ατόπημα» της δικαιοσύνης…! Γράφει η γνωστή «Ε» άρθρο κατά της δίωξης των «καλών παιδιών», που επιθύμησαν αλλά και επιχείρησαν να ταράξουν την ήρεμη και ειρηνική ζωή της ακριτικής Ξάνθης, πως ο τρομονόμος επιχειρεί να φιμώσει τις φωνές τους…
Και για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, καλά κάνει. Γιατί ο «Χρη.Ζε.» που υπογράφει αυτό το «πόνημα» σαφέστατα δεν είναι κάτοικος της Ξάνθης και φυσικά δεν γνωρίζει ή τουλάχιστον επιθυμεί να αγνοεί εσκεμμένα την πραγματικότητα. Αυτή την πραγματικότητα που έχει να κάνει με αγωνιστές, αφού ως αγωνιστές εμφανίζει τα παιδάκια που μυξοκλαίνε και εκλιπαρούν για την ατιμωρησία τους.
Ε, λοιπόν, απλυτο-γράφε, οι αγωνιστές ξέρουν να αγωνίζονται και δεν παρακαλάνε ούτε ζητάνε ατιμωρησία όταν βρεθούν στα χέρια του αντιπάλου τους.
Επειδή ο τρομολάγνος «Χρη.Ζε.» σαφέστατα δεν γνωρίζει τα γεγονότα κι επειδή ο γράφων είναι κάτοικος (μόνιμος) της ακριτικής Ξάνθης:
- Όταν έγιναν τα επεισόδια του Δεκεμβρίου 2008, επιχειρήθηκε ανάλογη πόλωση στην πόλη της Ξάνθης, από μία μερίδα (ελαχιστότατη) των φοιτητών της Πολυτεχνικής, που ενισχύονταν εναλλάξ με τους κουκουλοφόρους της Κομοτηνής. Όταν βγήκαν και πέταξαν αυτοί οι «διαμαρτυρόμενοι αγωνιστές» κάποιες μολότοφ, όταν απειλήθηκαν περιουσίες και καταστήματα της πόλης, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον κόσμο που τους περίμενε στους δρόμους για να τους «τσακίσει». Τότε κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο και άρχισαν να αγωνίζονται με μπύρες και πίτσες!!!
- Όταν τα παιδιά με τις κουκούλες πήγαν να καταλάβουν τη Νομαρχία της Ξάνθης, η επέμβαση των ΜΑΤ έγινε προς όφελός τους, μπροστά στα μάτια πολλών κατοίκων που είχαν μαζευτεί. Και τα ΜΑΤ επενέβησαν επειδή κατάλαβαν πως οι κάτοικοι ήταν έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους…
- Όταν αργότερα, μετά τα επεισόδια, ξαναμαζεύτηκαν (μετά το Πάσχα) είπαν να διαμαρτυρηθούν σε μία πλατεία, όπου και έβαλαν μουσική λάτιν και άκουγαν και είχαν γίνει ο περίγελως της πόλης. Μάλιστα, ο αγώνας τους ήταν υπέρ της Κούνεβα και έβαλαν και ένα πανώ μπροστά στο Εργατικό Κέντρο της Ξάνθης, κρύβοντας στην κυριολεξία το μνημείο υπέρ των αγωνιστών και πεσόντων της εργατικής πρωτομαγιάς στη Γενισέα της Ξάνθης. Να θυμίσω πως σε αγωνιστική δράση καπνεργατών για τα εργατικά δικαιώματα υπήρξαν νεκροί, των οποίων το μνημείο που έχει στηθεί προς τιμήν τους, τα παιδιά (που λατρεύουν την λάτιν μουσική) τόλμησαν να σκεπάσουν με ένα πανώ
- Επίσης, ανάξιε απλυτο-γράφε, να σου θυμίσω μία βομβιστική ενέργεια που έγινε, στην Ξάνθη, με τοποθέτηση βόμβας στο αμάξι του εισαγγελέα αλλά και με απειλή σε συγκεκριμένους μουσουλμάνους – Πομάκους επειδή συνεργάζονται με το σύστημα (η «τρύπα» που ανοίγουν τα καλά παιδιά στην δράση ανθελληνικών κύκλων θα έπρεπε να σας τρομάζει, και είναι ίσως ο κύριος λόγος που η τιμωρία τους, λόγω ανηκέστου εγκεφαλικής βλάβης και εγκεφαλικής υπολειτουργίας, κοινώς λόγω βλακείας, θα πρέπει να είναι παραδειγματική…)
- Να θυμίσω επίσης στον απλυτο-γράφο, πως ενώ πλησίαζε η δίκη ενός «συναδέλφου» τους, του Νίκου Κουνταρδά, «έπεσε σύρμα» από το Indymedia και μερικές ημέρες πριν την δίκη (η οποία και δεν έγινε επειδή ζητήθηκε αναβολή από τον «αγωνιστή») τράπεζες της πόλης χτυπήθηκαν από μολότοφ φέρνοντας μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους της.
- Επίσης να θυμίσω στον ταλαντούχο κλαψο-γράφο πως πρόσφατα υπήρξε προκήρυξη που προειδοποιούσε για μεγάλο χτύπημα των κουκουλοφόρων στην πόλη της Ξάνθης. Τόσο μεγάλο μάλιστα που δεν θα υπήρχε άλλο ισάξιό του σε όλη την Ελλάδα!!!
- Αργότερα, πριν λίγες ημέρες για την ακρίβεια, σε έλεγχο που έγινε από την αστυνομία της πόλης, συνελήφθη ένας φοιτητής στο αμάξι του οποίου βρέθηκε βομβιστικός ωρολογιακός μηχανισμός, έτοιμος για τοποθέτηση… Αυτό ηθελημένα το αγνοεί ο «Χρη.Ζε.» που γράφει στην «Ε» ή έχει άγνοια της υπόθεσης;
- Επίσης, μόλις πριν δύο ημέρες έγινε διαδήλωση των «αντιρατσιστών» αντεξουσιαστών φοιτητών (150 άτομα περίπου φερμένα και από τις γειτονικές πόλεις Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα). Η πορεία αυτή ζητούσε την επελευθέρωση του Κουνταρδά, ο οποίος τελικά δικάστηκε με αναστολή και τιμωρήθηκε να δίνει παρών σε αστυνομικό τμήμα, αλλά στην πρώτη φορά που έπρεπε να παρουσιασθεί δεν πήγε! Η πορεία ζητούσε την απελευθέρωσή του!!! Χωρίς ντροπή… Έτσι αγωνίζονται οι πολέμιοι και τίμιοι αγωνιστές κατά του συστήματος αγαπητέ «Χρη.Ζε.»; Με ατιμωρησία; Επιθυμείτε να «πολεμούν» (οι ίδιοι λένε ότι βρίσκονται σε πόλεμο) αλλά να είναι υπεράνω του νόμου; Μπράβο σας, σε όλους σας, γιατί ξεσκεπάζεστε πόσο δειλοί και πόσο ενάντια στους πραγματικούς αγώνες είστε…
Ο υπογράφων αναγνώστης
ΠΑΡΕ.ΤΑ.ΤΡΙΑ



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]