Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταδικασμένε Έλληνα... άνεργε

Σημερινέ ή αυριανέ...

Σύμφωνα με τα σχέδια των πλουτοκρατών που σε κυβερνάνε και όλων των κομμάτων της Βουλής που τους υπηρετούν και σε εξαπατούν. Τα επίτηδες αφύλακτα σύνορα, η κυβερνητική απάτη περί του ασύλου, και η τρομοκρατία εναντίον οποιουδήποτε υπερασπιστεί το δικαίωμά σου να ζεις εργαζόμενος...
Έχουν καταδικάσει εσένα, τον δικαιωματικά Έλληνα κάτοικο του ιστορικού τόπου που λέγεται Ελλάδα, να αντικατασταθείς από τους κατάλληλους εισαγόμενους για τα συμφέροντα των πλουτοκρατών, πρωτόγονους πολιτικά και κοινωνικά ξένους.

Το σύνολο των αστικών μέσων μαζικής ενημέρωσης δημιουργεί ένα κλίμα μοιρολατρίας, για την επιβολή αντεργατικών μέτρων.
Παρουσιάζει σαν δήθεν "αναπόφευκτη" την υποταγή της χώρας μας στις συστάσεις της ΕΕ για μείωση μισθών, ελαστικά ωράρια, υποαπασχόληση, εβδομάδα τριών εργάσιμων ημερών και ούτω καθεξής. Διογκώνει το μέγεθος της κρίσης και παρουσιάζει σαν αναπόφευκτο φαινόμενο την αύξηση της ανεργίας, αποσιωπώντας ότι είναι μια συνειδητή εργοδοτική επιλογή για να μην μειωθεί το ποσοστό κέρδους. Το φοβερότερο όμως είναι ότι τα αστικά ΜΜΕ και όλα τα κόμματα της Βουλής, την ίδια στιγμή που μιλάνε για μεγάλη αύξηση της ανεργίας λόγω της κρίσης, συμφωνούν στην συνέχιση της μαζικής εισαγωγής αλλοδαπών στην χώρα μας. Υποστηρίζουν δηλαδή την αντιφατική πολιτική να εισάγονται ξένοι εργάτες τη στιγμή που μειώνονται οι θέσεις εργασίας. Πολιτική που αναπόφευκτα οδηγεί στο πέταγμα ακόμα περισσότερων Ελλήνων στην ανεργία.
Πρόκειται για ένα συνειδητό σχέδιο της άρχουσας τάξης, με σκοπό την αντικατάσταση του απαιτητικού και πολιτικά επικίνδυνου Ελληνικού λαού με φτηνούς και πολιτικά ακίνδυνους ξένους. Τα σύνορα είναι σκόπιμα αφύλαχτα και το λιμενικό κάνει περισσότερο το μεταφορέα λαθρομεταναστών. Τα νησιά έχουν μετατραπεί σε κέντρα υποδοχής μεταναστών, με τους ξενοδόχους να ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από το κράτος για την στέγασή τους. Οι τρομερά αργοί ρυθμοί εξέτασης των αιτήσεων των μεταναστών για χορήγηση άδειας εργασίας, παραμονής ή πολιτικού ασύλου, έχουν δώσει την δυνατότητα σε εκατοντάδες χιλιάδες να παραμένουν στη χώρα χωρίς να πληρούν καμία προϋπόθεση. Ειδικά οι αιτήσεις για πολιτικό άσυλο, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία έπρεπε να απορρίπτονται αυθημερόν, αφού αφορούν χώρες προέλευσης όπου δεν γίνονται διώξεις, έχουν μετατραπεί σε μια προκλητική βιομηχανία για την παραμονή των λαθρομεταναστών, με την ανοχή του κράτους.
Ενώ την ίδια στιγμή, όσοι έχουν ανάγκη από άσυλο συλλαμβάνονται άμεσα και απελαύνονται, οι εργοδότες αφήνονται ασύδοτοι να αντικαθιστούν τους "ακριβούς" Έλληνες με φτηνούς ξένους, χωρίς το σεβασμό κανενός νόμου ή συλλογικής σύμβασης. Ολόκληροι κλάδοι Ελλήνων έχουν αντικατασταθεί με ξένους, όπως οι ναυτεργάτες, οι οικοδόμοι, οι ναυπηγοεπισκευαστές, οι καθαρίστριες και ούτω καθεξής. Οι αλλοδαποί μικροπωλητές πουλούν ανενόχλητοι χωρίς άδειες τις πραμάτιες τους.
Όλα τα κόμματα της βουλής συντάσσονται με την πολιτική αυτή, με επιθετική αιχμή τη λεγόμενη "αριστερά", που ζητάει ανοιχτά σύνορα και ελληνική ιθαγένεια στους αλλοδαπούς. Και για την κατάπνιξη των αντιδράσεων του απειλούμενου ελληνικού λαού, έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός ΜΜΕ, κομμάτων και επιδοτούμενων οργανώσεων, που σε κάθε αντίρρηση στην πολιτική αυτή, σπεύδουν να την συκοφαντήσουν σαν "ρατσιστική". Ο μηχανισμός ολοκληρώνεται από διάφορες αναρχο-αριστερίστικες ομάδες κρούσης, που είναι πρόθυμες να συνετίσουν κάθε "αντιρρησία" με μολότοφ και σιδηρολοστούς.
Το σχέδιο για πολλά χρόνια δούλευε ρολόι. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν. Οι αντιδράσεις του ελληνικού λαού πληθαίνουν όλο και περισσότερο.
Η οικονομική κρίση και η απειλή της αυξανόμενης ανεργίας λειτουργεί σαν καταλύτης στις συνειδήσεις των εργαζομένων και τους σπρώχνει στην ανοιχτή αντίσταση ενάντια στην εισαγωγή αλλοδαπών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η διαμαρτυρία των Ελλήνων μεταλλεργατών της Βόρειας Ελλάδας ενάντια στην εισαγωγή 150 Λευκορώσων μεταλλεργατών.
Σε παγκόσμιο επίπεδο αναπτύσσεται ένα παρόμοιο κίνημα της εργατικής τάξης των ανεπτυγμένων χωρών, που σηματοδοτείται από την πρόσφατη απεργία των Βρετανών με το σύνθημα: "Στις νέες θέσεις εργασίας προηγούνται οι Άγγλοι εργάτες" και τη δραστηριοποίηση στις ΗΠΑ της "Συμμαχίας για την προστασία του Αμερικανού εργάτη", με την συμμετοχή της Ένωσης Εργατών Χάλυβα, της Ένωσης Μηχανουργών κ.λ.π.
Μπροστά στην κατάσταση αυτή, εμείς οι Έλληνες εργαζόμενοι πρέπει να καταλάβουμε ότι μας πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή. Ότι όσοι δεν είμαστε ακόμα άνεργοι, είμαστε όλοι αυριανοί άνεργοι.
Πρέπει λοιπόν να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ και ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ στην εισαγωγή ξένων εργατών. Να την καταγγείλουμε σαν το πιο εγκληματικό σχέδιο της μεγαλοαστικής τάξης. Παράλληλα, να αντισταθούμε στη γενικότερη αντεργατική πολιτική που πανε να μας επιβάλλουν, παρουσιάζοντάς την σαν αναπόφευκτη συνέπεια της οικονομικής κρίσης.
Αυτήν την στιγμή τη σημαία της ελληνικής εργατικής τάξης την κρατάνε ψηλά οι λιμενεργάτες, που συνεχίζουν τον πολύμηνο αγώνα τους, παρά τον αποκλεισμό τους από τα ΜΜΕ, ξέροντας ότι καμία συμφωνία παραχώρησης του λιμανιού δεν ισχύει, όσο αυτοί συνεχίζουν.
Η ελληνική εργατική τάξη και γενικότερα ο ελληνικός λαός έχουν την δύναμη να ανατρέψουν αυτές τις πολιτικές. Εμείς αυτό το πιστεύουμε ακράδαντα και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το πετύχουμε. Όπως επίσης πιστεύουμε ότι όσοι επιδιώκουν να εξαφανίσουν τον Ελληνικό λαό, θα ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ μήπως τελικά οι ρόλοι αντιστραφούν και συμβεί το αντίθετο...
Μήπως ο Ελληνικός λαός εξαφανίσει αυτούς..


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]