Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ήθος των "Οικολόγων" και η πικρή αλήθεια...

Μήπως το νέο ήθος που επαγγέλλονται

οι Οικολόγοι είναι μια ανθρώπινη τραγωδία;


Στα ερωτήματα για τον κο Τρεμόπουλο, δυστυχώς κατατέθηκε μια καθόλου πειστική απάντηση. Οφείλουμε λοιπόν να επανέλθουμε και να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι.
Ξεκινώντας, ένα ερώτημα: Δέχονται ο κος Τρεμόπουλος και ο κος Παρασκευόπουλος να ελεγχθούν τα οικονομικά της Αντιγόνης από ορκωτούς λογιστές; Αν ναι, το κόστος είναι πρόθυμοι να το αναλάβουν ευαίσθητοι πολίτες που ενδιαφέρονται για την τεκμηρίωση της εντιμότητας του οικολογικού χώρου.
Συνεχίζοντας, μιας και ο κος Παρασκευόπουλος ισχυρίζεται ότι τα projects της Αντιγόνης δεν είναι θηριώδη και ότι δεν ξεπερνάνε τα 180.000 Ευρώ (δηλαδή 60 εκατομμύρια δραχμές), τα οποία θεωρεί λίγα για μια πρακτικά ανύπαρκτη στα δημόσια πράγματα οργάνωση (μην τρελαθούμε τώρα ότι η Αντιγόνη είναι κάτι σαν την Διεθνή Αμνηστία...) ιδού τα στοιχεία για το 2008 και μόνο [και όχι πονηριές, έχει κρατηθεί αρχείο, για την περίπτωση που κάποιοι "κατεβάσουν" το site της Αντιγόνης...]. Εάν προκληθούμε εκ νέου θα αναφερθούμε και σε προηγούμενες χρονιές.

Και κάτι ακόμη. Τι αλχημεία είναι αυτή ότι 180.000 Ευρώ μοιράστηκαν δια 13, όσοι και οι εμπλεκόμενοι στην Αντιγόνη; Έφτιαξαν τον σοσιαλισμό οι φίλοι του κου Τρεμόπουλου και δεν μας είπαν τίποτε;Έχουμε και λέμε λοιπόν: 4 προγράμματα από το Υπουργείο Απασχόλησης (4Χ30.0000 = 120.000)
α) http://www.antigone.gr/eu_projects/avlona/
Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Σημαίνει: 30.000 Ευρώ (πληροφορίες: www.prosonolotahos.gr)
β) http://www.antigone.gr/eu_projects/diavata/
Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Σημαίνει: 30.000 Ευρώ
γ) http://www.antigone.gr/eu_projects/komotini/ Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Σημαίνει: 30.000 Ευρώ
δ) http://www.antigone.gr/eu_projects/chios/ Το έργο υλοποιείται στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Απασχόληση και Επαγγελματική Κατάρτιση» και συγχρηματοδοτείται κατά 80% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Σημαίνει: 30.000 Ευρώ
Συνεχίζουμε
ε) http://www.antigone.gr/eu_projects/prequal_steps/. Αυτό είναι κοινοτικό πρόγραμμα Leonardo Da vinci, με εταίρους σε 5 χώρες. Συνήθως οι προϋπολογισμοί του Leonardo Davinci κυμαίνονται από 800.000 Eυρώ και πάνω, επομένως το ελάχιστο ποσό συμμετοχής για την Αντιγόνη είναι 150.000 Ευρώ
στ)http://www.antigone.gr/eu_projects/invip/.
Αυτό είναι project από την Διεύθυνση Δικαιοσύνης της Κομισιόν, μιας εξαιρετικά συντηρητικής διεύθυνσης, που έχει ζητήσει με επίσημα έγγραφα την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας. Δεν είναι δυνατόν να υπολογισθεί με ακρίβεια η συμμετοχή της Αντιγόνης, σίγουρα πάντως είναι αδύνατον να είναι μικρότερη από 100.000 Ευρώ.
Για όποιον ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες, ιδού η τελική έκθεση: http://www.antigone.gr/eu_projects/violence_against_women/final_results.txt.
Χωρίς ακριβή ενημέρωση επί των πεπραγμένων -διατίθεται με αλληλογραφία στην Κομισιόν- φαίνεται ότι τουλάχιστον για το 2008 η Αντιγόνη λογικά είχε έσοδα μεγαλύτερα από 350.000 Ευρώ, ποσό διπλάσιο από τις 180.000 Ευρώ που ισχυρίζεται ο κος Παρασκευόπουλος.
Επί της ουσίας: Ας δώσει η Αντιγόνη στην δημοσιότητα όλα τα προγράμματα που έχει υλοποιήσει, τα ακριβή έσοδα από αυτά και τις ακριβείς αμοιβές του κου Τρεμόπουλου. Αν δεν το κάνει και ο κος Τρεμόπουλος εκλεγεί ευρωβουλευτής, προφανώς θα το πράξει η αρμόδια υπηρεσία της βουλής, μιας και θα κληθεί να δηλώσει πόθεν έσχες.
Τα υπόλοιπα περί Σόρος κλπ [http://www.cdsee.org/pdf/bh4_all.pdf] ή τα άλλα που δεν λέγονται, όπως πχ πόσες φορές και για ποιους λόγους έχει ταξιδέψει τα τελευταία 8 χρόνια στην Άγκυρα ο κος Τρεμόπουλος, είναι ένα άλλο κεφάλαιο, στο οποίο θα επανέλθουμε σύντομα.
Κλείνουμε προς το παρόν, με ένα ερώτημα στον κο Παρασκευόπουλο: Πώς ζούσε όλα αυτά τα χρόνια ο κος Τρεμόπουλος; Με τα 500 Ευρώ που ισχυρίζεστε ότι ελάμβανε μηνιαίως από την Αντιγόνη; Και το στεγαστικό του δάνειο πώς το πλήρωνε αλήθεια;
Από Greekblock


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]