Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νύχτα Κρυστάλλων στην Αθήνα - Τα Τάγματα Εφόδου και πάλι τρομοκρατούν

Kristallnacht

Χθες το βράδυ πάλι βγήκαν παγανιά "οι επαναστάτες της μπουκάλας" για να ζεστάνουν το παγωμένο απο την οικονομική κρίση κλίμα.
Oι "αγανακτισμένοι" και "αυθορμήτως" κινούμενοι καβαλαραίοι των κομιτάτων του συστήματος, πυρπόλησαν σε διάφορα μέρη της Αθήνας τράπεζες, καταστήματα,αυτοκίνητα σε μια προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν το ήδη ετοιμόρροπο σύστημα και ταυτοχρόνως να θρέψουν τον αρωστημένο τους ψευτοεπαναστατικό ναρκισισμό.
Τα ίδια έκανε και χιλιάδες χρόνια πριν ο Ηρόστρατος ο οποίος προκειμένου να μείνει το όνομά του στην Ιστορία έφθασε στο σημείο να πυρπολήσει το 356 π.Χ. το περίφημο Αρτεμίσιο δηλαδή τον Ναό της Αρτέμιδας στην Έφεσο.

Μπράβο ρε μάγκες, είσαστε παληκάρια! Τώρα ξαναχωθείτε στις τρύπες σας και ανοίξτε το στόμα για να σας ταϊσουν τα αφεντικά πριν επιβάλλουν με τον τρόπο που ξέρουν και σε αυτούς που θέλουν την αφωνία και την τάξη.
Το Kristallnacht (νύχτα των κρυστάλλων) των ταγμάτων εφόδου του πρωτολαλήσαντος την φράση "Νέα τάξη" (Αδόλφου Χίτλερ), είναι το πρότυπο που αντιγράφετε.
Ο χαρακτήρας σας το ίδιο θρασύδειλος με τα καφεντυμένα ανθρωπάρια των Ες-Α και οι σκοποί σας ακριβώς το ίδιο αποπροσανατολιστικοί και προβοκατόρικοι, ενώ οι μέθοδοι που χρησιμοποιείτε δείχνουν την βλακεία σας και τον δρόμο προς την αδιάκριτη αστυνόμευση των πάντων σε μια εξελισσόμενη παγκόσμια δικτατορία.
Είσαστε απλώς τα φασιστικά τάγματα εφοδου της "Νέας εποχής" τίποτε άλλο!
Από το Ρεσάλτο


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]