Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τρομοκρατική επίθεση κατά Παπαθεμελή

Στόχευσαν σε θύματα οι βομβιστές

Εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη στη είσοδο των γραφείων της Δημοκρατικής Αναγέννησης στη Θεσσαλονίκη στις 7:10 το απόγευμα της Δευτέρας 30 Μαρτίου.
Την ώρα της έκρηξης ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Στέλιος Παπαθεμελής και οι συνεργάτες του βρίσκονταν και εργάζονταν μέσα στον χώρο των γραφείων. Ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν μεγάλης ισχύος και κατέστρεψε την πόρτα ασφαλείας των γραφείων καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του κλιμακοστασίου, ενώ από την επίθεση, από καθαρή τύχη, δεν έπαθε τίποτε κανείς από τους εργαζόμενους-συνεργάτες του κ. Παπαθεμελή.

Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης τόνισε σχετικά με τη νέα αυτή σε βάρος του, τρομοκρατική επίθεση:
"Είναι η δεύτερη φορά που επιχειρείται η τρομοκράτησή μου. Την πρώτη φορά έκαναν στάχτη το γραφείο μου στην Αθήνα και το ίδιο επιχείρησαν να κάνουν και τώρα.
Προφανώς ο πολιτικός μου λόγος ενοχλούσε και συνεχίζει να ενοχλεί τα κέντρα υποκύψω και να αλλάξω τις πολιτικές μου θέσεις, τις οποίες με συνέπεια υπηρετώ 33 τώρα χρόνια. Ωστόσο θα ήθελα να προσθέσω πως η τρομοκρατική αυτή πράξη σε βάρος μου, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά το οξύτατο πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα".


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]