Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Αμπντουλαχήμ Ντεντέ σε σοκαριστικές δηλώσεις κατά της Τουρκίας σε τηλεόραση των Σκοπίων!!!

«Δεν υπάρχουν γνήσιοι Τούρκοι»

Ντεντέ, ο Τούρκος πρόξενος

γνωρίζει όλα αυτά που λες;


Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό των Σκοπίων o γνωστότατος για την «δράση» του Αμντουλαχίμ Ντεντέ, ξεσάλωσε και έδωσε ρεσιτάλ «ακτιβισμού» παίζοντας έναν καινούργιο ρόλο προσδοκώντας να αντιπροσωπεύσει και τους Πομάκους της Θράκης, οι οποίοι τον αποφεύγουν ως το χειρότερο μίασμα!!!
Η συνέντευξη δόθηκε στις 2 Μαρτίου, φέτος και κατά τη διάρκειά της ο Αμντουλαχίμ Ντεντέ, ο οποίος κατάγεται από το Δημάριο Ξάνθης (γνωστό Πομακοχώρι) είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που αξίζουν να αναφερθούμε και να τα σχολιάσουμε.

Ξεχνώντας προφανώς παλαιότερες δηλώσεις του σε συγκεντρώσεις μουσουλμάνων της Θράκης, κατά τις οποίες δήλωνε πως η Τουρκία είναι η «μητέρα» και πως «οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Τούρκοι», ο γραφικός δημοσιογραφίσκος της Κομοτηνής δήλωσε: «Εγώ είμαι αντιεθνικιστής και ως αντιεθνικιστής γελάω. Στην κυριολεξία γελάω και βγαίνω από τα ρούχα μου, όταν σηκώνονται οι μεν Τούρκοι να λένε ότι είναι γνήσιοι Τούρκοι… Αν ήταν γνήσιοι όλοι οι Τούρκοι, τότε θα τους έλεγα: Πού είναι τα ζυγωματικά σας που πρέπει να είναι μογγολικά; Αν ψάξετε στα 70 εκατομμύρια των Τούρκων, είναι ζήτημα αν θα βρείτε ένα εκατομμύριο ανθρώπους που να έχουν ζυγωματικά μογγολικά… τα οποία έχουν έρθει πρόσφατα από τα βάθη της Ασίας, από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες»…
Φαντάζομαι πως ο Ντεντέ δεν εννοεί με αυτά του τα λόγια πως οι Ρώσοι είναι Τουρκογενείς…!

Συνεχίζοντας ο Ντεντέ την συνέντευξή του δήλωσε πως «η σημερινή Τουρκία ως κατάλοιπο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έχει 72 έθνη και εθνότητες»!!! Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή, αποδέχεται πως η σημερινή Τουρκία κακώς υφίσταται ως ενιαίο κράτος και πως αποτελείται από καταπιεσμένα έθνη που αδημονούν να ελευθερωθούν!!!
Κρίνει την Ευρωπαϊκή Ένωση, μιλάει για την Ελλάδα, για την Τουρκική Τράπεζα και άλλα πολλά... και φυσικά δεν ξεχνάει να αναφέρεται στους Σκοπιανούς ως "Μακεδόνες"!!!

Σχετικά με την προσέγγισή του στον Πομακικό πληθυσμό της Θράκης δήλωσε πως αναγνωρίζει το Ελληνικό EBLUL: «… πριν 6 χρόνια δημιουργήσαμε το Ελληνικό EBLUL, το οποίο είναι ομπρέλα των γλωσσικών μειονοτήτων που υπάρχουνε μέσα στην Ελληνική Επικράτεια, την οποία έχει προσδιορίσει, διερευνήσει και προσδιορίσει και χαρακτηρίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αυτές οι γλώσσες είναι… η Πομακική…».
Η πρώτη προσέγγιση από τον Ντεντέ έχει γίνει, αναγνωρίζοντας την Πομακική γλώσσα ως γλωσσική μειονότητα μέσα στην Ελληνική Επικράτεια (προσπαθώντας να αβαντάρει την «μακεδονική» που ήθελαν να προωθήσουν οι Σκοπιανοί). Δηλαδή, όπως λέμε Σαρακατσάνικα (για τους Σαρακατσάνους μάλιστα ισχυρίζεται πως "εξελληνίστηκαν"!!!), Ποντιακά, Επτανησιακά, Κρητικά και άλλες γλωσσικές ιδιαιτερότητες-διαλέκτους…
Χωρίς να το θέλει ο Ντεντέ πέταξε στο «καναβάτσο» την Τουρκική πολιτική απαλλοτρίωσης της Πομακικής γλώσσας. Άραγε το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής συμφωνεί με τις απόψεις αυτές του (μέχρι προσφάτως) «τουρκολάγνου» δημοσιογράφου; Τι έχει να πει για τις τοποθετήσεις αυτές του Ντεντέ ο πρόξενος κ. Μουσταφά Σαρντίς;



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. o άνθρωπος στο πρωτο βίντεο έχει ακλονητα επιχειρηματα.
    1. "Οι Έλληνες από το 100 π.Χ. μέχρι το 1821 δεν υπήρχαν ιστορικά καθώς ήτανε υπόδουλοι."
    2. "Εννοείται ότι όπως σήμερα η αγγλική γλώσσα είναι η επικρατούσα παγκόσμια γλώσσα, όλα αυτά τα χρόνια (που ανέφερα πριν) ήταν η ελληνική."

    Προφανώς κατα τη λογική του μασκαρά αναλυτή, οι αυτοκρατορίες τότε υιοθέτησαν τη γλώσσα ενός έθνους που ... δεν υπήρχε, προκειμένουν να την κναουν την παγκόσμια γλώσσα της εποχής.
    τί πίνεις ρε συ και δε μας δίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά ο ΝτεΝτε είναι όντως ένας γραφικός , σάλιαγκας , τεμπελάκος σαλτιμπάγκος που την βγάζει πουλώντας υπηρεσίες πότε από την μια πότε από την άλλη μεριά ανάλογα ποιος πληρώνει . Ξέρετε όμως ότι αυτό το σκουπίδι είναι βραβευμένο σκουπίδι από την Ελληνική Πολιτεία , για την συνεισφορά του στην προσέγγιση των μειονοτήτων ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εκπλήσσομε φίλε μου για την βράβευση του τούρκου βάρβαρου , εξάλλου έχει ξεκινήσει επίσημα από το 1981 και χωρείς σταματιμό να βραβεύονται οι ελληνόφωνες ανθέλληνες και προδότες πολιτικοί , βραβεύονται όση δηλώνουν πούστηδες και όση τους στηρίζουν ,βραβεύονται όσοι στηρίζουν τους διεφθαρμένους εγκληματίες λαθρομετανάστες που μάζεψαν οι ανθέλληνες πολιτικοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ βραβεύονται τα σκουλήκια τις αριστεράς Κ.Κ.Ε ΣΥΝ ΣΙΡΡΙΖΑ που φροντίζουν ασταμάτητα να μένουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ και να δουλεύουν τα σκουλήκια. ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ οι ασύστολα ξεπουλημένοι και διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ οι πόρνες και οι πόρνοι που διαγράφουν την ιστορία μας βραβεύονται οι βλέννες των κοπράνων που εκτελούν τις εντολές των Σιωνιστών και της λέσχης Μπιλντερμπεργκ να παρουσιάζουν τον Χριστό σε ανήθικες φωτογραφίες.
    Βράβευαν κάθε Κόπρανο του σατανά που χτυπάει ήθη θέμα άξιες Ελλάδα Έλληνες ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ (Σταματάω εδώ γιατι εκνευριστικά και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω χαρακτηρισμούς )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδη επιδη η Ελλαδα ηταν υποδουλομενη απο πολλους λαους ο Ελληνισμος ειχε εξαφανισθει; Εκει δεν ηταν παντα; Πως ελευθερωθηκε η Ελλαδα; Διχως Ελληνες; Το μονο που εκαναν αυτοι οι δηθεν φιλικοι λαοι του "κυριου" ηταν οτι κατεστρεψαν, ατιμασαν, σκοτωσαν, πουλησαν σε σκλαβοπαζαρα παιδια, και γυναικες, δεν αφισαν τιποτε ορθιο απ' την ενδοξη πατριδα, και τωρα ζητουν και ρεστα λεγοντας οτι η Ελλαδα μας ειναι εχρικη κατα των "φιλων" γειτονων. (Θρασος που το εχουν ωρισμενοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]