Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Χριστόφιας στο Βελιγράδι

Επίσημη υποδοχή του προέδρου της Κύπρου

Αρχίζουν σήμερα οι επίσημες συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στο Βελιγράδι. Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου Χριστόφια αρχίζει με την επίσημη τελετή υποδοχής, που θα πραγματοποιηθεί στο Παλάτι "Σερβία".
Ακολούθως, στις 10:45 ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα παρακαθίσει σε 30λεπτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με το Σέρβο ομόλογό του Μπόρις Τάντιτς. Της συνάντησης θα ακολουθήσουν επίσημες συνομιλίες στην παρουσία των αντιπροσωπειών των δύο πλευρών.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή Συμφωνιών, οι οποίες θα εδραιώνουν περαιτέρω τις σχέσεις φιλίας και συνεργασίας των δύο χωρών.
Συγκεκριμένα, θα υπογραφεί Συμφωνία για τον τουρισμό, Συμφωνία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών, ψυχοτρόπων ουσιών και της παράνομης μετανάστευσης και άλλων ποινικών αδικημάτων, καθώς και Μνημόνιο Συναντίληψης για αθλητική συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και του σερβικού Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού.
Πηγή: Танјуг



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Στο καιρο του ΤΙΤΟΥ στιν προιν Γουγοσλλαβια οι Σερβοι παντα σπροκσανε τους Σκοπιανους προς τιν Ελαδα.Στιν αρχι του 20-του αιονα στο Βελιγραδι ιταν το τραγουδι ΝΑΣΣ ΣΕΛΑΝΙΚΑ (δικιμας Σελανικ)απο τους Σερβους ενο ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΑΣΑΝ ΤΑΧΣΙΝ ΠΑΣΣΑ ΔΙΚΙΤΙΣ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΙΣ ΑΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΙΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (που τοτε ιταν απο τα Σκοπια μεχρι Σελανικ,σιμερα θε-σελανικ)πολεμουσε να ΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(τοτε δεν ιπιρχανε Ελινες στιν Μακεδονια αλλα μονο Αρβανιτες σλλαβοι,εβρεοι,και τουρκοι)στιν Ελαδα με τιν αιτισι τον αρβανιτον.Οι Αρβανιτες δεν ιχανε ΕΘΝΙΚΙ ΣΙΝΙΔΙΣΙ,πιγενανε στα Ελενικα σκολια,και βεβεα σαν ΦΙΛΟ ιταν ΠΡΟ-ΕΛΕΝΙΚΟ.ΠΑΡΑ ΟΛΑΣ ΤΙΣ ΤΕΡΙΑΣΤΙΑΣ ΠΕΡΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΟΣΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙ ΤΟΥ ΖΙΤΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΕΠΙΔΙ ΙΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΤΟ ΙΧΙΕ ΔΟΣΙ ΣΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΟ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΙΣ ΑΦΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΣΚΟΛΑ ΝΑ ΙΤΑΝ ΣΙΜΕΡΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΟ-ΕΛΕΝΙΚΟ.......ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΘΕΛΙ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΖΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ...ΠΡΕΠΙ Η ΕΛΑΔΑ ΝΑ ΣΙΜΑΧΙΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΛΛΑΒΟΥΣ Η ΤΟΥΣ ΜΙ ΣΛΛΑΒΟΥΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]