Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ώρα της είσπραξης για την Τουρκία!!!

Επίσκεψη Γκιούλ στη Σαουδική Αραβία

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλάχ Γκιούλ αναχώρησε την Τρίτη από την Άγκυρα για τριήμερη επίσκεψη στη Σαουδική Αραβία, η οποία θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του διμερούς εμπορίου και στις προσπάθειες να διευθετηθεί η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο, ο Γκιούλ δήλωσε πως θα μιλήσει με τον βασιλιά Αμπντάλα για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή μετά «την τραγωδία στη Γάζα», καθώς και για τις εξελίξεις στο Ιράκ.

Ο αρχηγός του τουρκικού κράτους υπογράμμισε την ανάγκη να τεθεί ένα τέλος στις διαιρέσεις μεταξύ των παλαιστινιακών κινημάτων, οι οποίες βλάπτουν την παλαιστινιακή υπόθεση.
Ο Γκιούλ υπογράμμισε επίσης πως θα εργαστεί υπέρ της αύξησης του εμπορίου μεταξύ της χώρας του και της Σαουδικής Αραβίας, από τα 5,5 δισ. δολάρια που είναι σήμερα, σε 10 δισ. δολάρια το 2010.
Ο Τούρκος πρόεδρος συνοδεύεται από τους υπουργούς Άμυνας, Εξωτερικού Εμπορίου και Μεταφορών, καθώς και από αντιπροσωπεία επιχειρηματιών.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]