Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρέθηκαν και άλλα όπλα της οργάνωσης Ergenekon

Καθημερινά και νέα οπλοστάσια!

Στο πλαίσιο των ανασκαφών που πραγματοποιούν οι Τουρκικές αρχές, βρέθηκαν:
α. Στις συνοικίες Yenimahalle και Batıkent της Άγκυρας μεγάλος αριθμός οπλοβομβίδων, χειροβομβίδων και πυρομαχικών αυτομάτων τυφεκίων.
β. Στην Κωνσταντινούπολη πυρομαχικά αυτόματων όπλων και πυροβόλων και
γ. Στη Σμύρνη πολλά πυρομαχικά για σχεδόν όλους τους τύπους αυτόματων τυφεκίων σε δεσμίδες.
Γεγονός είναι πως ενώ οι έρευνες εξακολουθούν αμείωτες, ο αριθμός των κρυμμένων οπλοστασίων της Εργκένεκον αυξάνεται σχεδόν καθημερινά, επιβεβαιώνοντας έτσι την εμπλοκή της συγκεκριμένης παρακρατικής οργάνωσης, σε εγκληματικά σχέδια, επαφές με τον υπόκοσμο, δράσεις παράνομες, αλλά κυρίως, σηματοδοτούν μία δομή ιδιαίτερων παραστρατιωτικών χαρακτηριστικών και τέλος αποδεικνύεται πως η Εργκένεκον ήταν (και είναι;) μία οργάνωση ικανή να πραγματοποιήσει ισχυρά χτυπήματα και να οργανώσει μέχρι και πραξικόπημα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]