Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίθεση στα blogs άρχισε! Η Γάζα τους άνοιξε την… όρεξη

Η NOVA επιτίθεται στο Troktiko

Με εξώδικο που έστειλε η «καλωδιακή» ιδιωτική τηλεόραση NOVA, επιτίθεται κατά του πολύ καλού και πασίγνωστου blog Troktiko! Ο λόγος, μία σύνδεση που παρέπεμπε στην ζωντανή μετάδοση ενός αγώνα!!!
Με το εξώδικο αυτό ανοίγει το «Κουτί της Πανδώρας», επειδή σηματοδοτεί έναν νέο πόλεμο!!! Όχι, δεν θα είναι πόλεμος του Ισραήλ με τον Λίβανο, ούτε της Ρωσίας με την Ουκρανία ή την Γεωργία. Δεν πρόκειται για μία επίθεση πειρατών σε κάποιο καράβι, αλλά για την έναρξη ενός σκληρού πολέμου ανάμεσα στην κοινωνία των ελεύθερων πολιτών και των δημοσιογράφων που διατηρούν την συνείδησή τους, με το κεφάλαιο και τους εκφραστές του.

Η μάχη του Δαυίδ με τον Γολιάθ μόλις ξεκίνησε. Όλοι οι bloggers αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στον στόχο κάποιου τηλεοπτικού καναλιού ή κάποιοι μεγαλοπαράγοντα του Τύπου. Η «πίτα» είναι συγκεκριμένη και με την οικονομία να έχει προβλήματα, γίνεται μικρότερη. Η «είδηση» πρέπει, για κάποιους, να μονοπωλείται για να εξασφαλίζει την πρέπουσα τηλεθέαση και τα σχετικά έσοδα.
Τα bloggs, οι ελεύθεροι πολίτες που άρχισαν να μιλάνε, να συζητούν και να κριτικάρουν, να μεταφέρουν την είδηση και όχι κάποια όψη της είδησης, είναι το μοναδικό εμπόδιο μπροστά στα συμφέροντα των μεγάλων.
Τι θα γίνει τελικά; Αυτό που έχει διδάξει η ιστορία… Στο τέλος, θα νικήσει το αουτ-σάιντερ… ο Δαυίδ…
Τις καλύτερες ευχές μας για δύναμη και συνέχιση της προσπάθειας, κατά της μονοκρατορίας και του μονοπωλίου στην ενημέρωση, στο Troktiko…
Κωνσταντίνος



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]