Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση δέχτηκε το Ελληνικό Προξενείο της Κωνσταντινούπολης από Τούρκους "αναρχικούς"!

Οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων

συνεργάζονται και με την ΜΙΤ!!!


«Η αστυνομία δολοφονεί παντού»! Με αυτό το σύνθημα οι Τούρκοι αναρχικοί επιτέθηκαν χθες στο ελληνικό προξενείο της Κωνσταντινούπολης, ρίχνοντας κόκκινες μπογιές και προκαλώντας υλικές ζημιές. Οι αναρχικοί κινήθηκαν αστραπιαία πριν η αστυνομία προλάβει να αντιδράσει!!!...
Το ελληνικό προξενείο δεν ανέμενε ότι θα δεχόταν επίθεση. Κι αυτό γιατί οι Έλληνες φοιτητές δεν ξεπερνούν τους εκατό και βρίσκονται όλοι στον περίγυρό του. Τελικά, όμως, η επίθεση προήλθε από τους Τούρκους αναρχικούς.
Χθες το μεσημέρι, μια ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε πρώτα στο Σισμανόγλειο Μέγαρο, που είναι και η κατοικία του γενικού προξένου. Έριξαν κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη του Σισμανόγλειου, άνοιξαν πανό στο οποίο αναγραφόταν στα ελληνικά και στα τούρκικα: «Η αστυνομία δολοφονεί παντού», «Κι εμείς είμαστε 15 χρόνων».
Στον τοίχο έγραψαν με μαύρη μπογιά «κατίλ», που θα πει δολοφόνοι. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς το προξενείο. Έσπασαν την πόρτα του προξενείου και τα τζάμια του υπηρεσιακού αυτοκινήτου.

Ο συνδυασμός των επιθέσεων, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Κωνσταντινούπολη, από "αναρχικά" στοιχεία, δείχνει και την συνεργασία των δύο μερών... Μία ανησυχητική συνεργασία, δεδομένου πως είναι γνωστό ότι στην Τουρκία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ανάληψης δράσης αναρχικών στοιχείων και ομάδων χωρίς να το γνωρίζει η αστυνομία και χωρίς να έχει από πριν "επιτραπεί" η οποιαδήποτε δράση τους. Και για να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος, η υπηρεσία πληροφοριών της Τουρκίας (ΜΙΤ) γνωρίζει πολύ καλά τα δρώμενα εντός της χώρας (όπως άλλωστε και η ΕΥΠ) και χειραγωγεί κάθε δράση που γίνεται στο εσωτερικό της Τουρκίας. Οι πράκτορες της ΜΙΤ έχουν εισέλθει μέχρι και σε Κουρδικές οργανώσεις, πόσο δε μάλλον σε "αναρχικές" οργανώσεις... που περισσότερο θυμίζουν προβοκατόρικες ενέργειες που αποσκοπούν, στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην δημιουργία επικίνδυνων "θεμάτων" για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Ο ανθελληνικός χαρακτήρας και η επικινδυνότητα της ύπαρξης των ακραίων αυτών συμπεριφορών "οργανωμένων ομάδων" (πέραν και των Ελληνικών συνόρων), καταδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη πως ο σκοπός είναι άλλος, πολύ επικίνδυνος και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ελληνικού κράτους. Δεν αρκεί η απλή καταστολή της δράσης αυτών των "κουκουλοφόρων", αλλά θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική και ολοκληρωτική εξαφάνιση των αλητών και των ηγετών τους, που δρουν ενάντια στα συμφέροντα τόσο των απλών πολιτών όσο και της Ελλάδας.
Οι κίνδυνοι πολλαπλασιάζονται εάν λάβουμε υπόψη μας και την επιστολή-ανακοίνωση της Φινλανδικής κυβέρνησης προς τους Φινλανδούς πολίτες που ζούν στην Ελλάδα και στην Αλβανία! Η επιστολή αυτή είχε παραδοθεί προ διμήνου και κατέγραφε τρόπους διαφυγής (με χάρτες) από το κέντρο των Αθηνών αλλά και από την Ελλάδα. Επίσης ζητούσε την καταγραφή πληροφοριών (διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, τόπος εργασίας κ.α.) έως και την ομάδα αίματος του κάθε Φινλανδού πολίτη.
Οι δράσεις που ανέλαβαν οι μέχρι χθες γνωστοί-άγνωστοι ταραχοποιοί θαμώνες των Εξαρχείων, συνήθεις αλκοολικοί και ηρωινομανείς, έχουν αναβαθμισθεί σε ενέργειες προμελετημένες και καθοδηγούμενες με κυρίαρχο σκοπό να καταλύσουν την εύρυθμη λειτουργία του Ελληνικού κράτους... Η ταύτιση των ενεργειών (σε πολύ μικρότερο βαθμό) και στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Τουρκία, δείχνει πως υπάρχει σχέδιο κατά της χώρας και πως η κύρια στόχευση είναι η δημιουργία κατάλληλου ψυχολογικού κλίματος το οποίο και θα επιτρέψει "επέμβαση" για προστασία "μειονοτήτων"...
Η προσοχή που όλοι μας πρέπει να δώσουμε είναι κάτι δεδομένο. Και κυρίως, θα πρέπει να εστιάσουμε στο να μην δώσουμε αφορμές σε αυτούς που επιθυμούν τα χειρότερα για τον τόπο μας κι εμάς τους ίδιους.
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]