Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ταραχές σχεδιάστηκαν από το καλοκαίρι

Oι ταραχές στην Ελλάδα

και η καταγωγή τους


Οι πρόσφατες ταραχές είχαν ενορχηστρωθεί από το περασμένο καλοκαίρι. Υπήρχαν αναφορές στην Ελληνική Αστυνομία ότι οι ταραχές θα άρχιζαν περί την περίοδο των Χριστουγέννων, το αργότερο.
Το που θα ξεσπούσαν ταραχές αλλά και ποια θα ήταν η αιτία δεν ήταν γνωστά, όμως ήταν βέβαιο ότι οποιοδήποτε γεγονός θα τις πυροδοτούσε. Αυτή η υπόθεση των ταραχών είναι πιστό αντίγραφο όσων έγιναν στη Γαλλία τον Οκτώβριο του 2005.
Οι ένοχοι στο υψηλότερο επίπεδο είναι ισλαμικά δίκτυα της Μέσης Ανατολής, που «πηγαίνουν» χέρι με χέρι με διεφθαρμένους Δυτικούς αξιωματούχους που πωλούν τις «υπηρεσίες» τους στον πιο γενναιόδωρο πλειοδότη.
Ο βασικός σκοπός είναι η αποσταθεροποίηση της Ελλάδας καθώς θεωρείται ο «πιο αδύναμος κρίκος» των χωρών της Ευρωζώνης.

Ο απώτερος στόχος είναι η δημιουργία ενός ευρωπαϊκού χώρου κατάλληλου για την εξάπλωση των παραπάνω δικτύων της Μέσης Ανατολής. Επί του παρόντος τα δίκτυα αυτά χρησιμοποιούν μία ποικιλία τεχνικών για να υποστηρίξουν την επίτευξη των στόχων τους:
Τρομοκρατία, αποπληροφόρηση, ψυχολογικές ευκαιρίες και δωροδοκίες.
Προσπαθούν να στρέψουν τις ΗΠΑ εναντίον της Ρωσσίας, από τη μία πλευρά και να αποσυνθέσουν τους δεσμούς μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΗΠΑ, από την άλλη. Είναι οι ίδιοι που έκαψαν τα ελληνικά δάση το καλοκαίρι του 2007, σε μία επιχείρηση που κάποιοι την αποκαλούν «Το Σχέδιο του Ιμπραήμ», έτσι ώστε να υπενθυμίζει τις ίδιες ζημιές που είχε επιφέρει στην ίδια περιοχή ο Ιμπραήμ Πασάς της Αιγύπτου, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης, το 1827.
Σήμερα αποτελεί πολύ μεγάλο ζήτημα η ύπαρξη περισσότερων από προφανών δεσμών μεταξύ αποστατών αξιωματούχων μυστικών υπηρεσιών της Δύσης και αναρχικών – ριζοσπαστικών Κινημάτων που έχουν ως στόχο την αποσταθεροποίηση Ευρωπαϊκών κρατών.
Το δίκτυο των αναρχικών-ριζοσπαστών, από μέλη της αποπροσανατολισμένης νεολαίαςείναι πολύ ισχυρό στην Ευρώπη, όπως έδειξαν τουλάχιστον οι ταραχές του 2005, όπου ριζοσπαστικά στοιχεία και Μουσουλμάνοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πλήξουν την εικόνα του Σαρκοζί. Στη Γαλλία ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον υπουργό των Εσωτερικών ότι Γάλλοι αναρχικοί που ήταν σε επαφή με Έλληνες και Ιταλούς «ομολόγους» τους, προσπάθησαν να σαμποτάρουν το σιδηροδρομικό δίκτυο της Γαλλίας (τραίνα TGV).
Η ανικανότητα των δυτικών κυβερνήσεων να αντιληφθούν τι πραγματικά διακυβεύεται ήδη, έχει σοβαρές συνέπειες για την Ευρώπη.
Επιπλέον οι συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ Ευρωπαϊκών και Ρωσσικών εταιριών στον κλάδο της ενέργειας, που θα αυξήσουν τις εισαγωγές φυσικού αερίου από τη Ρωσσία, περιορίζουν δραστικά την επιρροή των Σαουδαράβων στην Ευρώπη και, κατ’ επέκταση, τα μακροχρόνια έσοδά τους.
Η νέα Αμερικανική Κυβέρνηση θα πρέπει να κατανοήσει ότι οι ΗΠΑ αποτέλεσαν αντικείμενο εκμετάλλευσης για αρκετά χρόνια από το Ριιάντ (και άλλους της περιοχής) που κατάφεραν να σπρώξουν τις αμερικανικές δυνάμεις σε πεδία μάχης στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν όπου «πλάθονται» οι νέες δυνάμεις των Μουζαχεντίν του 21ου αιώνα.
Οι δυνάμεις αυτές θα χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ευρώπης σε μερικά χρόνια σε ένα παιγνίδι που υπερβαίνει την ικανότητα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών να χειρισθούν ένα τέτοιο είδος πολέμου.
Όσον αφορά στην Ελλάδα οι ταραχές πραγματοποιήθηκαν με την χρησιμοποίηση τεχνικών του Διαδικτύου όπως λ.χ. η άμεση αποστολή μηνύματος από κινητό τηλέφωνο σε ιστοσελίδες, όπως η Indymedia, η χρήση CB’s, οι σελίδες του facebook, walkie-talkies καθώς και η κατασκευή και εγκατάσταση “dark networks” στην πόλη.
Η Γαλλική κυβέρνηση ζήτησε από την ελληνική την ανάληψη σκληρής δράσης, στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληροφοριών από τις μυστικές υπηρεσιες των δύο χωρών.
Τις επόμενες μέρες φαίνεται ότι όλες οι γνωστές υπηρεσίες ασφαλείας στον κόσμο θα προσπαθήσουν είτε να επωφεληθούν από την κατάσταση στην Ελλάδα ή θα σταθούν στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης.
Οι ταραχές στην Ελλάδα αποτελούν ένα μικρό συμβάν σε ένα πόλεμο που αρχίζει και που θα διαρκέσει περισσότερο από ανάλογους προηγούμενους και που περικλείει εθνικές, κοινωνικές και οικονομικές πτυχές.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος «μικρός πόλεμος» του Ψυχρού Πολέμου άρχισε επί ελληνικού εδάφους, το 1946. Ο εχθρός τότε ήταν ορατός, σαφής και παρών. Σήμερα δεν είναι και γι’ αυτό η προσπάθεια θα είναι πολύ πιο δύσκολη.
Υ.Γ. Μερικά από τα ελληνικά «ριζοσπαστικά γκρουπ» έχουν υιοθετήσει αραβικές πολεμικές ονομασίες, προωθούν την παράνομη μετανάστευση Μουσουλμάνων στην Ευρώπη και καλούν στην καταστροφή του δυτικού πολιτισμού.Αποτελούν μέρος ενός διεθνούς, σχεδόν, δικτύου που δρά ως η «μαλακή δύναμη» ενός σκληρού βραχίονα, όπως λ.χ. θεωρείται η Αλ Κάϊντα.

Από http://serbianna.com/blogs/michaletos
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]