Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Συνασπισμός έκανε καταγγελία στην Τατιάνα (Στεφανίδου) για συμμετοχή μαϊμού κουκουλοφόρων στις καταστροφές!

Αλαβάνος και Τσίπρας δίνουν

στην Τατιάνα το image project του ΣΥΝ


Η κατάντια της πολιτικής και των ΜΜΕ

Σήμερα, λίγο πριν, στην εκπομπή της Όπρα Τατιάνας Στεφανίδου ο ΣΥΝ έκανε καταγγελία για συμμετοχή ανδρών της ασφάλειας στις τάξεις των «κουκουλοφόρων» (σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της κας Όπρα Στεφανίδου)!!! Αφού η Όπρα Τατιάνα ανέλαβε την υπεράσπιση του ΣΥΝ, τα πράγματα είναι σοβαρά… πολύ σοβαρά!!! Η διολίσθηση του Συνασπισμού και της ηγετικής του ομάδας δεν έχει προηγούμενο.
Μάλιστα, για την αλήθεια της καταγγελίας και των λόγων της, η Όπρα Τατιάνα παρουσίασε και σχετική φωτογραφία… ως αδιάψευστη μαρτυρία!!! Στο κρεσέντο της η κυρία Όπρα Στεφανίδου κατήγγειλε τους αστυνομικούς που κρατούσαν ρόπαλα(!), ενώ έπρεπε να είναι άοπλοι σύμφωνα με την ίδια…!!!

Βέβαια, η κυρία Όπρα Στεφανίδου ξέχασε να ρίξει τα μάτια της και προς την πλευρά των «αντιεξουσιαστών-κουκουλοφόρων-Αφγανών-Πακιστανών-Αλβανών» που πετούσαν μολότοφ, πέτρες, καδρόνια, έκαιγαν, κατέστρεφαν και απειλούσαν την σωματική ακεραιότητα (όχι μόνο των αστυνομικών) των πολιτών που ήταν στην περιοχή…
Ελλάς, το μεγαλείο σου… Η ξεφτίλα της Ελληνικής τηλεόρασης, της πολιτικής, των δυνάμεων της Προοδευτικής Αριστεράς (ή της Αριστεράς και της Προόδου, διαλέξτε και πάρετε…), των πολιτικών ηγετόρων που δήλωναν περιχαρείς «είμαστε έτοιμοι για την εξουσία… ήρθε η στιγμή που οι νέοι θα νιώθουν ασφάλεια για το μέλλον» (μόλις εχθές δια στόματος Τσίπρα), την ίδια στιγμή που οι «κουκουλοφόροι» των Εξαρχείων (αγκαλιάζουμε αυτά τα παιδιά είχε πει ο Αλαβάνος πριν από λίγο καιρό) κατέστρεφαν καταστήματα και περιουσίες πολιτών, αλλά και επιβάρυναν με περισσότερα έξοδα τον Έλληνα πολίτη.
Κι ενώ ο ΣΥΝ δεχόταν την υπερασπιστική γραμμή της Τατιάνας, ο Συνασπισμός Φθιώτιδας έβγαζε ανακοίνωση στην οποία διαμαρτυρόταν επειδή οι κάτοικοι Φθιώτιδας ακούγοντας όλα όσα συμβαίνουν και φοβούμενοι επιδρομή «κουκουλοφόρων» στην περιοχή της, ξαγρύπνησαν έξω από τα σπίτια τους, μέσα στα καταστήματά τους και η αστυνομία περιφρουρούσε ολόκληρη την πόλη της Λαμίας, τρομοκρατώντας τους πολίτες (επειδή τους προστάτευε από τον όλεθρο;)!!! Έτσι, την επόμενη ημέρα, που έγινε η διαμαρτυρία των φοιτητών οι φοιτητές αναγκάστηκαν να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία!!! (τελικά η διαμαρτυρία ήταν των φοιτητών ή του ΣΥΝ που διαμαρτύρεται;).
Οποία γελοιότητα!!! Τι ξεπεσμός!!! Οι κάτοικοι της Λαμίας είναι απερίγραπτοι!!! Δεν άφησαν τους «φοιτητές-κουκουλοφόρους» να κάνουν την διαμαρτυρία τους όπως οι ίδιοι ήθελαν και τους ανάγκασαν να καθήσουν… (από φόβο μήπως;). Η πολιτεία θα πρέπει να πάρει μέτρα και να ζητήσει (κατεπειγόντως) την επανάληψη της διαμαρτυρίας, συλλαμβάνοντας (έστω προσωρινά) όλους τους κατοίκους ή να εκκενώσει την Λαμία, προκειμένου τα «παιδιά» να μπορέσουν να «διαμαρτυρηθούν» με την άνεσή τους και χωρίς να έχουν τον φόβο ότι θα τους λυντσάρουν… και να φωνάζουν ελεύθερα «η τρομοκρατία δεν θα περάσει»!!!
Το ιστολόγιο παρακαλεί τους γνωστούς-αγνώστους, προκειμένου να αποδείξουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τις διαδραματιζόμενες γελοιότητες, να επιτεθούν στο σπίτι της Όπρα Τατιάνας Στεφανίδου, να το κάψουν συθέμελα όπως έκαναν σε τόσες άλλες περιουσίες, να της κάψουν όλα τα αμάξια, καθώς και τις περιουσίες όλων που συμμετείχαν στην συγκεκριμένη εκπομπή. Επίσης, οι «γνωστοί-άγνωστοι» θα πρέπει να επιτεθούν σε ΟΛΟΥΣ τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εφημερίδες και να μην αφήνουν ούτε τοίχο όρθιο. Να κάψουν και να κλέψουν (ξέρουν αυτοί…) τα πάντα…
Εκτός και εάν χτυπούν το σύστημα καταστρέφοντας τους πολίτες… ενώ η κάθε Όπρα Τατιάνα δεν είναι μέρος του συστήματος, όπως ο κάθε εντεταλμένος δημοσιογραφίσκος, όπως και ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός και η κάθε εφημερίδα. Πάραυτα να ξεκινήσουν καίγοντας και καταστρέφοντας ολοσχερώς ΟΛΑ τα γραφεία του ΣΥΝ για να αποδείξουν πως δεν έχουν καμία σχέση μαζί με τον Αλαβάνο, τον Τσίπρα και την υπόλοιπη ηγετική ομάδα του κόμματος της Αριστεράς και της Προόδου.
Μετά από όλα αυτά, πρέπει όλοι μας να αναφωνήσουμε ένα λαμπρό «εύγε» στην Δημοκρατία αυτή, που μπορεί και ανέχεται, τρέφει και προωθεί τους καταστροφείς της.
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι έκαναν λέει οι Ξυριζαίοι; XAXAXAXAXA...XAXAXAXA...XAXAXAXAXA...XAXAXA
    Μπα σε καλό τους, χαχαχαχα...Ε ρε τι κατάντια είναι τούτη!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Βλέπεις,
    κάποιος τους ψιθύρισε για το target group της Σατανιάνας και έσπευσαν οι γελοίοι...χαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]