Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ληστοσυμμορίες του χαβαλέ και της… κουκούλας

Πόσο γελοίοι είστε τελικά;

Διαβάζω όλες τούτες τις ημέρες διάφορα σοβαρά κι ευτράπελα για τα διαδραματιζόμενα στην Αθήνα και τα επιχειρούμενα στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κοινή κατακλείδα των γραφομένων, η άποψη πως αντέδρασε η γενιά των 700€!!! Πως και γιατί, μέσα από κάποια «λογικά» επιχειρήματα, δεν βγάζεις άκρη. Απλά, έπρεπε σε κάποιους να πέσει η «μαυρίλα» της «λαϊκής εξέγερσης», της «επανάστασης της κουκούλας», της καταστροφής και του πλιάτσικου…
Και ο κλήρος έπεσε στον κακοπληρωμένο μισθωτό, που βρήκε, λέει, την ευκαιρία να βγάλει τα απωθημένα του και να καταστρέψει την επιχείρηση στην οποία εργάζεται ή μέλλει να εργαστεί.

Ξύπνησε λοιπόν μέσα του το «θηρίο» και αποφάσισε μέσα σε μερικά λεπτά
* να γίνει Exterminator πετώντας πέτρες που κάποιοι άλλοι του ετοίμαζαν μέσα σε αυτοκίνητα,
* βγαίνοντας φωτογραφίες πετροβολώντας και καίγοντας από κάποιους τυχαίους «περαστικούς»,
* δρώντας σε ομάδες συγκροτημένες και καθοδηγούμενες από τυχαίους περαστικούς (40άρηδες και βάλε)
* βιντεοσκοπούμενος από τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν έρθει 15 ημέρες πριν γνωρίζοντας πως θα γίνουν επεισόδια (άραγε ξέρανε και για την δολοφονία του Αλέξη;),
* διαμαρτυρόμενος κατά του συστήματος αλλά σπάζοντας και καταστρέφοντας περιουσίες απλών συμπολιτών του,
* σηκώνοντας την Αλβανική σημαία για να καυτηριάσει και να πληγώσει τον τόπο που τον γέννησε!!!
Έτσι διαμαρτυρήθηκε η γενιά των 700€ και έριξε στα βάραθρα την πολιτική αξιοπιστία της κυβέρνησης (άρα και της χώρας), εξακόντισε στα ύψη οικονομικά προβλήματα του τόπου (άρα και τα δικά του) και κατάφερε να ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας και ευνομούμενης πολιτείας εξισώνοντας την χώρα με την Σομαλία και την εκεί τραγική κατάσταση.
Επειδή ζούμε στην χώρα όπου η «μαλακία πάει σύννεφο» και ο κάθε αγύρτης έχει την ελευθερία να τρομοκρατεί με κάθε τρόπο φορώντας μία κουκούλα, ίσως θα πρέπει κάποτε να γίνουμε πραγματικά Ευρωπαίοι και να αντιμετωπίζουμε την σαπίλα και τον οχετό όπως πραγματικά τους πρέπει.
Οι φοιτητές που τόσο αγωνιστικά διαμαρτυρήθηκαν, έτρεξαν από σήμερα στα σπίτια τους για να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, αφήνοντας πίσω τους και στα αποκαΐδια των σχολών τους το μέλλον για το οποίο υποτίθεται ότι αγωνίστηκαν. Καταστροφές, βανδαλισμοί και μυρωδιά καμένου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά κάθε κενής επαναστατικής δραστηριότητας των κουκουλοφόρων γνωστών-αγνώστων.
Σταματήστε επιτέλους, άθλιοι, να δίνετε άλλοθι στην ηλιθιότητα και να βαπτίζετε επαναστάτες αυτούς που ονειρεύονται να πληρώνονται αδρά για να μην κάνουν τίποτε! Σταματήστε επιτέλους να ονειρεύεστε πως μπορείτε να επιβάλλετε τις μηδενιστικές απόψεις σας σε ολόκληρο τον λαό, επειδή κάποιοι χαβαλέδες ή κομπλεξικοί αποδέχθηκαν τους ισοπεδωτικούς λόγους και τις μηδενιστικές ιδεολογίες σας.
Ο λογαριασμός είναι κοινός για όλους… Όσο και αν «η γενιά της μαλακίας και του χαβαλέ» δεν θέλει να το καταλάβει, αυτά που σήμερα καταστρέφει θα τα πληρώσει αύριο με τον χειρότερο τρόπο.
Και απορώ, γιατί δεν πήγαν επιτέλους αυτά τα «οργισμένα νιάτα» να σπάσουν τα δικά τους σπίτια, τις επιχειρήσεις των γονιών τους και να κάνουν έτσι την επανάσταση που ποτέ δεν έκαναν;
Ο κομπλεξισμός συνοδεία της κουκούλας, επιτηρούμενος από τους λοχίες των Εξαρχείων, καθοδηγούμενος από τους «στρατηγούς» και καλοσχεδιασμένος από πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών και χωρών που απεργάζονται την ισοπέδωση της χώρας μας για να προωθήσουν συγκεκριμένα οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα, είναι η συνταγή που χρησιμοποιήθηκε στην καλομαγειρεμένη κατάρρευση της κυβέρνησης Καραμανλή, μόνο σε ένα δρόμο οδηγεί τον κάθε Έλληνα:
- Δεν θα σας κάνουμε τη χάρη προδότες.
- Δεν θα σας στηρίξουμε στις ανομίες σας.
- Δεν θα συμπράξουμε στη διάλυση της Ελλάδας.
Και δεν θα τα κάνουμε όλα αυτά, όσο και αν δεν συμφωνούμε σε πολλά με τον Καραμανλή, επειδή εσείς θελήσατε να μας τα επιβάλετε, καταπατώντας την δημοκρατία που εμείς δημιουργήσαμε και το αναφαίρετο δικαίωμά μας εμείς να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν όπως εμείς επιθυμούμε.
Μέσα από αυτή την άρνηση θα στηρίξουμε τον Καραμανλή επειδή σας μπήκε στο μάτι και σας χάλασε τις δουλειές που στήσατε εις βάρος μας. Και θα τον στηρίξουμε ως έλληνες πολίτες και όχι ως υποχείρια, δουλικά και ανεγκέφαλα παιδάκια, παραγεμισμένα με αλκοόλ, χασίσι και ηρωίνη, που κατέστρεψαν νομίζοντας πως έτσι θα μας φοβίσουν, θα μας απειλήσουν ή θα μας πείσουν για το δίκαιο του αγώνα των αφεντικών τους.
Ποτέ οι Έλληνες δεν αγωνίστηκαν για το μηδέν και το σκοτάδι που εκπροσωπείτε εσείς και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο πάντα θα μας έχετε απέναντί σας κουκουλοφλώροι, εθνομηδενιστές και ληστοσυμμορίτες…
Ένας αναγνώστης
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]