Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέες επιθέσεις του τουρκικού στρατού κατά κουρδικών θέσεων στο βόρειο Ιράκ

Φουντώνει το μέτωπο...

Σε βομβαρδισμούς θέσεων του ΡΚΚ στο βόρειο Ιράκ προχώρησαν αργά το Σάββατο αλλά και την Κυριακή τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα, όπως μετέδωσε το BBC. Όπως αναφέρουν τουρκικές στρατιωτικές πηγές, οι επιθέσεις ξεκίνησαν αργά το Σάββατο εναντίον αυτονομιστών ανταρτών του ΡΚΚ.
«Τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν σήμερα στις 12.00 (τοπική ώρα) βομβαρδισμούς στις περιοχές Χουακούρκ και Χνέρα της επαρχίας Ερμπίλ στο βόρειο Ιράκ, στα σύνορα μεταξύ Ιράκ, Ιράν και Τουρκίας», μετέδωσε η ειδησεογραφική πτέρυγα της Ιρακινής Πατριωτικής Ενωσης του Κουρδιστάν (PUK).
Δεν υπάρχει καμία αναφορά για θύματα, ενώ κανένα επίσημο σχόλιο δεν έκαναν οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις σχετικά με την επιδρομή.
Η Τουρκία κατηγορεί το Ιράκ για αδυναμία να εμποδίσει το ΡΚΚ από το να χρησιμοποιεί τις βορειότερες περιοχές του ως ασφαλές καταφύγιο.
Κανένας Ιρακινός δεν έχει τραυματιστεί από τις επιθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες.«Αυτό έχει γίνει ρουτίνα πλέον. Δεν ανησυχούμε για νεκρούς, καθώς αυτές οι περιοχές είναι έρημες», τόνισε Ιρακινός αξιωματούχος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]