Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συγκλονιστική δήλωση του Καραμανλή ενώνει τους πάντες – Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου τα Εννιάμερα δηλώνει πως δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης

Ο νέος πλανητάρχης είναι Έλληνας

Στα πρόθυρα αυτοκτονίας ο Ομπάμα


Σοκ προκάλεσε η σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού της Ελλάδας, κυρίου Κωνσταντίνου Καραμανλή, πως αποφάσισε με έργα και όχι με λόγια να προχωρήσει στην ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος!
Δέος ένιωσαν όλοι οι Έλληνες πολίτες μετά από την ανακοίνωση αυτή, ενώ προσέτρεξαν στο Μέγαρο Μαξίμου να δώσουν τα συγχαρητήριά τους, σύσσωμη αντιπροσωπεία του «Ουρανίου Τόξου», ο Γρηγόρης (ο γνωστός), ο Τσίπρας με την μελαχροινούλα (τη γνωστή λαθρομετανάστρια που μπήκε με υποτροφία αξίας στο Αμερικανικό κολέγιο), ο κύριος Αλαβάνος (που συντετριμμένος από την μεγάλη συγκίνηση δεν μπορούσε να δει μέσα από τα θολωμένα γυαλιά του), το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (με τον πρόεδρό του Δημήτρη Παναγιωτά και την γραμματέα του Κλανίλα Ναμύριζα.

Σύσσωμη η πολιτική σκηνή, χειροκρότησε την μεγάλη αυτή απόφαση του κυρίου πρωθυπουργού, ενώ το κόμμα των Πράσινων Οικολόγων (τα υπόλοιπα χρώματα οικολόγων έχουν ξεβάψει μετά από εισαγωγή βιολογικού απορρυπαντικού από τα Σκόπια και έτσι έπαψαν να υπάρχουν) δήλωσε πως θα αυτοδιαλυθεί επειδή δεν υπάρχει λόγος ύπαρξής του.
Τα παιδιά από τα Εξάρχεια, σε ένδειξη σεβασμού προς την κυβερνητική απόφαση, ανακοίνωσαν μέσω του αντιπροσώπου τους, βουλευτή του ΣΥΝ κ. Ψαρριανού, πως καθιερώνουν την σημερινη ημέρα ως Ημέρα Καραμανλή κατά την οποία θα αποφεύγουν την χρήση οινοπνευματωδών ποτών καθώς και την οποιαδήποτε χρήση ναρκωτικών ουσιών (χάπια, ηρωίνη, κοκαΐνη κ.λ.π.) και θα καταναλώνουν βιολογικής χρήσης χασίς από την Ξάνθη και την Καλαμάτα!!!
Ακούγοντας την φοβερή δήλωση του πρωθυπουργού, ο Εφραίμ του Βατοπεδίου δήλωσε πως θα πάψει να είναι ηγούμενος και θα αφιερωθεί αποκλειστικά στην δημιουργία ofshore εταιρειών τα κέρδη των οποίων μετατρέπει σε οικόπεδα, τα οποία και θα διανέμει στους «αιγαιάτες μακεδόνες» του κ. Γκρούεφσκι, για να συμβάλει με τον τρόπο του στην εξομάλυνση των αδικαιολόγητων διαφορών μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.
Από το εξωτερικό, τα μηνύματα που έφθασαν (μία ώρα μετά την ανακοίνωση αυτή του κυρίου Καραμανλή) ήταν περισσότερο από ικανοποιητικά. Αναμένεται αργά το απόγευμα ειδική πτήση με την οποία η κυρία Ράις, μετά του Φριντ, του Σόρος και του Γκρούεφσκι (θα κάνουν μία στάση για να τον φέρουν μαζί τους) θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ως ομάδα και θα δηλώσουν τα σέβη τους προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, αναγνωρίζοντας του την ανωτερότητα του…
Ρεπόρτερ του ιστολογίου μας θα βρίσκεται επί ποδός και παρακολουθεί από κοντά τις αντιδράσεις του Μπάρακ Ομπάμπα, ο οποίος έπεσε σε βαθιά μελαγχολία ακούγοντας το καινοτόμο αποφασιστικό πρόγραμμα του Έλληνα πρωθυπουργού και παρακολουθείται από ομάδα γιατρών…
Οι εξελίξεις παγκόσμια είναι ραγδαίες… Οι τρομοκράτες στην Ινδία μαθαίνοντας το νέο, αυτοκτόνησαν ομαδικά αφού κατέγραψαν σε βίντεο πως μετάνιωσαν που σκότωσαν τόσους αθώους και ευχήθηκαν στον Έλληνα πρωθυπουργό «καλό παράδεισο»…
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]