Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Κουρδικό κόμμα προτείνει Τουρκο-Κουρδική Ομοσπονδία!!!

Να χωριστεί η Τουρκία

σε 20 έως 25 περιοχές


Σύμφωνα με τις διακηρύξεις του έγκλειστου Κούρδου ηγέτη του ΡΚΚ, Οτζαλάν, το κόμμα Δημοκρατικής Κοινωνίας δημοσιοποίησε ένα φυλλάδιο 64 σελίδων με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Σχέδιο για την Δημοκρατική Αυτονομία» το οποίο ήταν γραμμένο στα Τουρκικά, στα Κουρδικά και στα Αγγλικά!
Σύμφωνα με το «πρόγραμμα» αυτό, η Τουρκία πρέπει να χωριστεί σε 20 έως 25 περιοχές, με κάθε περιοχή να έχει το ελεύθερο δικαίωμα να υιοθετήσει τα δικά της σύμβολα και χρώματα (σημαία) καθώς και να απολαμβάνει καθεστώς διευρυμένης αυτονομίας.
Το φυλλάδιο αυτό παραδόθηκε στους παραλήπτες του (βουλευτές, υπουργούς και πρεσβείες) στις 29 Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής εορτής της Τουρκικής Δημοκρατίας και είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο φυλλάδιο φτάνει μέσα στην αίθουσα του Τουρκικού Κοινοβουλίου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]