Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γίνεται πόλεμος κατά της θρησκείας από άθεους και απόπειρα κλοπής από κοινούς κλέφτες

Ο χρόνος δείχνει πλέον

τους πραγματικούς στόχους


των εχθρών της κοινωνίας

Παραβιάστηκε ο ιστότοπος της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους, από μία ομάδα hackers. Αυτού του είδους οι παραβιάσεις (ιστοτόπων) είναι ένα «παιχνίδι» που έχει δημιουργηθεί από ομάδες αργόσχολων και που μέχρι στιγμής άφηναν απλά τα διαπιστευτήριά τους, σαν ίχνος της παραβίασης που κατόρθωναν.
Το πρόσφατο όμως «σπάσιμο» ασφαλείας που έγινε στην ιστοσελίδα της Ι.Μ. Βατοπεδίου, έγινε από ανθρώπους που υβρίζουν τα θεία και την πίστη των Ελλήνων. Η εικόνα που διάλεξαν να αφήσουν περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά τους και καταδεικνύει απερίφραστα την ιδεολογία αλλά και τα γενικότερα πιστεύω τους.

Η διαφορετικότητα στην πίστη είναι το πρωταρχικό γνώρισμα της ελευθερίας του ανθρώπου σε όλες τις δημοκρατικές κοινωνίες. Όμως όταν η διαφορετικότητα γίνεται ξεδιάντροπη ύβρις, τότε απλά αποκαλύπτει τους στόχους των δημιουργών της.
Στην φωτογραφία, λοιπόν, που άφησαν οι άθεοι επισκέπτες και παραβιαστές της ιστοσελίδας, εύκολα κανείς διακρίνει τρία (3) χαρακτηριστικά που δηλώνουν την πηγή αλλά και ξεκαθαρίζουν τον στόχο της γενικότερης επίθεσης που δέχεται η Εκκλησία (που είναι ο λαός) το τελευταίο διάστημα. Το δε αντικρουόμενο εννοιών σύνθημά τους, προδίδει την τρικυμία τους μυαλού τους.
Πρώτον: Η κουκούλα που φροντίζει να κρύβει το πρόσωπο, είναι γνώρισμα παρανομίας αλλά ταυτόχρονα και φόβου. Ναι! Φοβούνται τα μίζερα αυτά ανθρωπάκια να βγάλουν τα πρόσωπά τους στη δημοσιότητα επειδή γνωρίζουν την χλεύη που πρόκειται να αντιμετωπίσουν. Επίσης γνωρίζουν το ποινικό παράπτωμα στο οποίο έχουν υποπέσει και κρύβονται για να μην αντιμετωπίσουν το νόμο. Ο τρόμος τους, δε, είναι τόσο μεγάλος, που κρύβουν ακόμη και τα άκρα των χεριών τους με γάντια ή φοβούνται μήπως λερωθούν επειδή είναι τα γνωστά-άγνωστα παιδάκια που παραμένουν ατιμώρητα σε κάθε παραβατική τους δραστηριότητα και που διαμένουν σε γνωστές πλούσιες συνοικίες των Αθηνών…
Δεύτερον: Οι βόμβες μολότοφ έτοιμες προς δράση, αποκαλύπτουν την μάχη που έχουν ανοίξει εναντίον της πίστης των (περισσοτέρων) Ελλήνων. Μία μάχη που σαν σκοπό έχει να κατακρημνίσει ένα από τα «φρούρια» της Ελληνικής κοινωνίας, που δέχεται και αυτό με την σειρά του, απροκάλυπτα πλέον, τις επιθέσεις γλοιωδών υποκειμένων, που οι γνώσεις τους περιορίζονται μόνο στη γεύση του αστακού και την μυρωδιά που αναδύεται από όσα καταστρέφουν σε κάθε τους εμφάνιση απέναντι στον κοινωνικό ιστό. Ποντίκια που κρύβονται και που καταστρέφουν οτιδήποτε, για να γεμίσουν τα υπαρξιακά τους κενά, αφού πρώτα γεμίσουν με βότκα τα εντόσθιά τους και αισθανθούν αρκετά «αριστεροί». Σκοπός της ζωής τους είναι να καταστρέφουν και οι «ινστρούχτορες» και οι «μέντορές» τους διατάσσουν πλέον την με κάθε μέσο επίθεση κατά της θρησκείας. Βλέπετε, ο θεσμός της οικογένειας έχει σχεδόν παραδοθεί στα βρώμικα χέρια τους, η πατρίδα χλευάζεται παντοιοτρόπως σχεδόν καθημερινά και χειροκροτείται οποιοσδήποτε της επιτίθεται. Έμεινε η θρησκεία, ο τελευταίος στύλος της Ελληνικής κοινωνίας που πρέπει να καταρρεύσει.
Τρίτον: Το υβριστικό μήνυμα κατά της μητέρας του Χριστού, της Παναγίας, αποτελεί τον πλέον υβριστικό τρόπο προκειμένου τα ανθρωπάρια αυτά να εκδηλώσουν την αγάπη και την πίστη τους προς τα αφεντικά τους. Ταυτόχρονα όμως επιτίθενται και στον κάθε Έλληνα, στα ιερά και τα όσιά του, επιθυμώντας να επιφέρουν μία αναταραχή, μία σύγκρουση, για να ικανοποιηθούν τα σχέδια κατάρρευσης κάθε έννοιας μίας ευνομούμενης πολιτείας. Προκαλούν τον θυμό των πολιτών και ευελπιστούν να συμπαρασύρουν στην άβυσσο του μίσους όλους όσους στις μεγάλες δυσκολίες καταφεύγουν στην μητέρα Παναγία και βρίσκουν κατανόηση, ανάπαυση και ηρεμία. Και φυσικά δεν αναγνωρίζουν αυτοί οι μισάνθρωποι τίποτε άλλο πέρα από τον ψυχαναλυτή τους, για να μπορέσουν να καταλάβουν τι ακριβώς πρεσβεύει και ποια είναι η Παναγία. Και πώς θα μπορούσαν άλλωστε να νιώσουν τον πόνο, την αγωνία και τους φόβους της καθημερινότητας, όταν η ημέρα τους ξεκινάει αργά το απόγευμα και περιορίζεται στα σκοτάδια της νύχτας (αλλά και του μυαλού), αφού έχουν εξασφαλισμένα τα προς το ζην και απολαμβάνουν σχεδόν τα πάντα (τους λείπει ίσως το σημαντικότερο, που είναι η αγάπη) αρεσκόμενοι να παραβιάζουν και να καταστρέφουν προκειμένου να γελάσουν, αφού πρώτα έχουν βυθισθεί μέσα στην μοναξιά του οινοπνεύματος ή στην τρέλα των ναρκωτικών! Η επίθεση κατά της Παναγίας, με τον συγκεκριμένο τρόπο, μόνο οίκτο προκαλεί για τα ανθρωπάκια αυτά, που ευτυχώς, αγνοούν το μέγεθος της παραβατικότητάς τους...
Αυτοί όμως που αποστέλλουν εναντίον της Εκκλησίας αυτά τα οικτρά πλάσματα (που το εγκεφαλογράφημά τους είναι παρόμοιο με εγκεφαλογράφημα από γαϊδουράγκαθα) προσπαθούν στην ουσία να ανοίξουν τις πόρτες και κλέψουν από την εκκλησία όσα μπορέσουν. Αδιαφορούν εάν θα κλέψουν χρήματα, ακίνητες περιουσίες ή ψυχές πλανημένες. Ενδιαφέρονται μόνο να αρπάξουν και να καταστρέψουν οτιδήποτε θα μπορούσε να στηρίξει τον Έλληνα πολίτη σε καιρούς πολύ δύσκολους, που δυστυχώς στις ημέρες μας ζούμε. Άρπαγες, ελεεινοί και κοινοί παραβάτες του ποινικού δικαίου, κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και τα σκοτάδια, περιμένοντας σαν ύαινες να βρούνε την κατάλληλη στιγμή που θα τους επιτρέψει να ξεσκίσουν με νύχια και με δόντια κάθε αξία, να καταβαραθρώσουν κάθε ηθική και να παρασύρουν στην λάσπη και στα σκοτάδια οποιονδήποτε και οτιδήποτε μπορέσουν. Δυστυχισμένα ανθρωπάκια που ζούνε αιώνες τώρα τρώγοντας από τις σάρκες, από τον κόπο, την αγωνία και το αίμα των απλών ανθρώπων είναι οι εχθροί της κοινωνίας, του καθενός από εμάς και ονειρεύονται την κατάπτωση των πάντων προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η δική τους γύμνια, η δική τους φτώχεια, η δική τους μηδαμινότητα και ανικανότητα στο να δημιουργήσουν, στο να πιστέψουν αλλά και να αγαπήσουν τον συνάνθρωπό τους αλλά και τον δημιουργό τους.
Ζούμε σε έναν πόλεμο κατά των ηθικών αξιών, κατά της πίστης και της θρησκείας, κατά του κοινωνικού ιστού, εναντίον οποιουδήποτε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην εκπλήρωση του στόχου τους, δηλαδή στην διάλυση των πάντων. Και σε αυτόν τον πόλεμο, που γίνεται ενάντια στον καθένα από εμάς, πρέπει να αποφασίσουμε σε ποιο στρατόπεδο θα είμαστε. Θα ακολουθήσουμε και θα στηρίξουμε αυτά που μέχρι τώρα ακολουθούσαν και στήριζαν (αλλά και στηρίχτηκαν) οι πρόγονοί μας ή θα εναντιωθούμε στην ίδια μας την ύπαρξη και θα πολεμήσουμε τους εαυτούς μας για να χάσουμε και τις ελάχιστες ηθικές αξίες που μας απέμειναν; Θα μας φοβίσουν, θα μας πτοήσουν αυτές οι γκρίζες και μαύρες, δυστυχισμένες και αξιολύπητες φιγούρες που κινούνται σαν σκιές ή θα μας οπλίσουν με περίσσιο θάρρος ώστε να σηκωθούμε και να ρίξουμε επάνω τους τον αιώνιο εχθρό τους, το φως της αλήθειας;

Κωνσταντίνος

Υ.Γ.: Εύχομαι ποτέ στη ζωή τους να μην χρειασθούν την βοήθεια που δεν θα μπορεί να τους δώσει κανείς άνθρωπος και που τότε θα κλίνουν το κεφάλι και θα ζητήσουν την βοήθεια της Παναγίας. Και το εύχομαι, επειδή τότε θα γνωρίσουν την αγάπη της, την ζεστασιά και την μέριμνά της. Και τότε θα καταλάβουν αυτό το οποίο έχουνε κάνει. Τότε θα καταλάβουν το λάθος τους. Αλλά ας γίνει κι έτσι, αν είναι να γλυτώσουν από τα νύχια και το θανάσιμο αγκάλιασμα των "αφεντικών" τους...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Hello my half coHellenes-Romioi:)
    Our Panagia is our -for me so and so- ONLY Mother.
    Our Christos O Pantokrator our ONLY FATHER.
    O KAROC GAR EGGYS?
    O KAIROC is now here.
    Remember what P.Paisios told us!!
    I m living 24 years in Germany,and i m really on distance from them ,more than ever!!
    O Christos na mas singchori,kai na mas Voithi!!
    4B and Vasilevousa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να διαφωνώ για τη διαφορετικότητα στη πίστη, εκτιμώ ότι οι εν λόγω «χάκερς» ήταν Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
    H χρήση του «συνθήματος» κατά την άποψη μου γίνεται μεταφορικά, λανθασμένα ίσως, μεταφορικά δε.
    Η κουκούλα, εμένα μου φέρνει περισσότερο προς καλύπτρα καλόγριας, παρά προς κουκούλα κακοποιού, αλλά πάλι μπορεί να είναι και ιδέα μου.

    Εν γένει, το μήνυμα που περνάει η παραπάνω εικόνα, κατά την άποψη μου είναι: με την βοήθεια του θεού (ακόμα και η καλόγρια βοηθά), να τους αλλάξουμε τα φώτα.
    Κάνει δηλαδή επίκληση στη θεία «δίκη», η οποία θα οπλίσει τον δίκαιο(;) αγώνα τους.
    Εκτιμώ ότι δεν ήταν επίθεση στην πίστη σας, αλλά άτυχη επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]