Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαζική παραγωγή υποβρυχίων καταστροφέων από τον Ελληνικό Στρατό


Απαιτητικές εκπαιδεύσεις

των στελεχών

του στρατού ξηράς

για υποβρύχιες

καταδρομικές επιχειρήσεις

Άρχισε την λειτουργία του το νέο σχολείο δυτών μάχης του Ε.Σ. Ο σκοπός του συγκεκριμένου σχολείου εκπαίδευσης είναι η εκπαίδευση και δημιουργία ικανών στελεχών των Ειδικών Δυνάμεων έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν μέρος σε αποστολές αμφίβιων καταδρομικών επιχειρήσεων.
Η αύξηση του ικανού αριθμού εκπαιδευμένων ανδρών αποτελεί ένα πολύ δυνατό όπλο στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, ο οποίος θα μπορεί πλέον να εκτελεί πολλαπλές ταυτόχρονες αποστολές ποικίλου χαρακτήρα και με απόλυτη επιτυχία.

Το συγκεκριμένο σχολείο ιδρύθηκε και λειτουργεί με βάση χαρακτηριστικά εκπαίδευσης που απαιτούνται αλλά και προσαρμόζονται στις επιχειρησιακές ανάγκες του Στρατού Ξηράς!
Οι συμμετέχοντες του συγκεκριμένου σχολείου υποβρύχιων καταστροφών/επιδρομών απαιτείται να καλύψουν πολύ υψηλές απαιτήσεις και να πετύχουν καθορισμένες επιδόσεις σωματικών επιδόσεων.
Η εκπαίδευση αποτελείται από τέσσερις (4) φάσεις και μετά το πέρας της κάθε μίας πραγματοποιούνται αξιολογήσεις ως προς την απόδοση και την ικανοποίηση κατώτερων αποδεκτών ορίων.
Εάν σε οποιαδήποτε φάση της εκπαίδευσης δεν ικανοποιηθούν τα κριτήρια, τότε ο εκπαιδευόμενο κρίνεται ως ανεπιτυχών και διακόπτεται η περαιτέρω εκπαίδευσή του.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]