Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανεθνική διαμαρτυρία πραγματοποιεί η Ένωση Εργαζομένων της ΠΓΔΜ

Ζητούν καλύτερη ζωή

Η Ένωση Εργαζομένων της ΠΓΔΜ διαμαρτύρεται ζητώντας καλύτερε συνθήκες εργασίας, ευνοϊκότερους όρους συνταξιοδότησης και τον καθορισμό του ύψους του ελάχιστου μισθού.
Η διαμαρτυρία πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα σε μεγάλες πόλεις της ΠΓΔΜ, μεταξύ των οποίων και του Prilep, του Βέλες, της Στρούμιτσα, της Οχρίδας, του Strip και του Κουμάνοβο.
Η Ένωση Εργαζομένων ζητά κατάργηση του φόρου που εκδόθηκε πρόσφατα, που τροποποίησε και συμπλήρωσε το Εργατικό Δίκαιο, επίσης ζητά την ένταξη της εργασιακής εμπειρίας για συνταξιοδότηση υπό όρους, να προσδιοριστεί το ύψος των κατώτατων μισθών καθώς και θέσπιση σχετικής νομοθεσίας για παροχή οικονομικής υποστήριξης μετά από απολύσεις των εργαζομένων.

Μέσα στα αιτήματα της Ένωσης περιλαμβάνεται επίσης η προστασία του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και η λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την προβλεπόμενη αύξηση των τιμών στα είδη διατροφής.
Οι εργαζόμενοι στα Σκόπια δίνουν έναν πραγματικό αγώνα ζωής και την ίδια στιγμή η κυβέρνησή τους επιμένει στην αδιάλλακτη πολιτική της για την ονομασία της ΠΓΔΜ παρατείνοντας
(επ’ αόριστον) με αυτή την στάση της την είσοδο του κρατιδίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση (οικονομική προστασία) και στο ΝΑΤΟ (αμυντική προστασία).
Οι Έλληνες πολίτες τάσσονται υπέρ του δικαίου αγώνα του λαού των Σκοπίων για ανθρώπινες εργασιακές συνθήκες, αλλά και για μία καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φιλαράκια Σκοπιανοί ..αυτό είναι το Παρατηρητήριο Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα)….. και τα φιλαράκια σας.
    Ρε τι κατάντια…..

    http://ass-watch.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]