Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Κούρδοι κατηγορούν την Εργκενεκόν


Η Εργκενεκόν πίσω από τις επιθέσεις

Ο Πρόεδρος του Κουρδικού DTP Αχμέτ Τούρκ θεωρεί ότι η διπλή έκρηξη στην περιοχή Γκιουνγκιορέν της Κωνσταντινούπολης «είναι δουλειά της Εργκενεκόν» και επέκρινε όλους όσοι κάνουν λόγο για ενέργεια του ΡΚΚ.
«Πολλές επιθέσεις μέχρι σήμερα, για τις οποίες είχε ειπωθεί ότι ήταν ενέργεια της τάδε και της δείνα οργάνωσης, τελικά αποκαλύφθηκε πως ήταν ενέργεια της Εργκενεκόν» ανέφερε και προσέθεσε ότι αυτές οι «σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να σπείρουν στο λαό διχόνοια, μίσος, απέχθεια και εχθρότητα».
Ο κ. Τούρκ καταφέρθηκε εναντίον και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντενίζ Μπαϋκάλ, ο οποίος κάλεσε σε μαζικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.
«Εναντίον ποιών καλείς το λαό να βγει στο δρόμο; Προετοιμάζεις κάποια εκστρατεία λιντσαρίσματος των Κούρδων;» ρώτησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]