Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με δύο μόνο υπαλλήλους η ΕΥΠ στην ακριτική Ξάνθη!!!

Το έμαθα μόλις σήμερα και ένιωσα κάτι παραπάνω από αμήχανα. Ρίγος με διαπέρασε όταν άκουσα από απολύτως έγκυρη πηγή πως το κλιμάκιο της ΕΥΠ στην Ξάνθη διαθέτει 2 μόνο υπαλλήλους!!!
Εδώ και χρόνια, αργά και συστηματικά, οι ελληνικές κυβερνήσεις διαλύουν το κλιμάκιο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην ακριτική πόλη της Θράκης, την Ξάνθη!!!
Και πρόκειται για απλή διάλυση επειδή υπήρξε ανικανότητα σε μία χρονική στιγμή ή πραγματοποιήθηκε μία συστηματική αποδυνάμωση του έμψυχου υλικού προκειμένου να μην υπάρξουν "αποδείξεις" και ευθύνες για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον;
Δεν είναι δυνατόν, εκεί που η Τουρκία έχει ρίξει όλο το βάρος των μυστικών της υπηρεσιών, στον τόπο που έχει στοχοποιηθεί ώστε να δημιουργηθούν εθνικά προβλήματα, να υπάρχει τέτοια συμπεριφορά από τους αρμόδιους. Συμπεριφορά που φθάνει στα όρια της "εσχάτης προδοσίας"!!!
Πώς να προλάβουν δύο (2) μόνο αστυνομικοί να συλλέξουν πληροφορίες;
Δεν περιμένω απάντηση... επειδή απλά δεν υπάρχει λογική απάντηση...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]