Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο "Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς" δηλώνει έτοιμος για δράση!

Νέα εμφάνιση έχουν κάνει τελευταία στο Διαδίκτυο ένοπλοι Αλβανοί, που δηλώνουν την ετοιμότητά τους να δράσουν κατά της Ηπείρου με δικιά τους τρομοκρατική μονάδα.

Τα εμφανιζόμενα ως σχέδια ένοπλων αλβανών έτοιμων για δράση στην ελληνική Ήπειρο, Τσαμουριά γιʼ αυτούς, δεν είναι κάτι το καινούργιο στον περίεργο πόλεμο νεύρων που γίνεται τα τελευταία χρόνια κατά της Ελλάδας. Γνωστά είναι τα περί συγκρότησης “Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς”, κατά το πρότυπο όλων των εμφανισθέντων την τελευταία δεκαετία αλβανικών απελευθερωτικών στρατών.
Δηλαδή “Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου” (UCK), “Απελευθερωτικός Στρατός του Πρέσεβο, της Μεντβέντια και Μπουγιάνοβατς” (UCPMB) στη Νότια Σερβία (αυτήν που οι Αλβανοί αποκαλούν “Ανατολικό Κόσοβο” και επιδιώκουν την αυτονόμησή της και “Αλβανικός Απελευθερωτικός Στρατός” (UCK) στην ΠΓΔΜ, που στοχεύει τις δυτικές περιοχές της χώρας αυτής.
Τελευταία στοιχεία δίνει ο διαδικτυακός τόπος Byzantinesacredart.com, ο οποίος με τίτλο Προχωράει το μεγάλο αλβανικό σχέδιο”, αναφέρει ότι αλβανοί τρομοκράτες ανακοινώνουν ότι επόμενος στόχος είναι η Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ότι:
Σύμφωνα με ανακοίνωση του αλβανόγλωσσου διαδικτυακού τόπου Dervina.com, ένας παραστρατιωτικός σχηματισμός αποκαλούμενος “Απελευθερωτικός Στρατός της Τσαμουριάς” (UCC) κάνει την εμφάνισή του στη βόρεια επαρχία της Ελλάδας Ήπειρος, ακριβώς στα σύνορα με την Αλβανία.
Χρησιμοποιώντας την ίδια συνταγή για την απόσπαση της σερβικής επαρχίας του Κοσόβου και Μετοχίου, αρχίζοντας με την αλβανοποίηση του ονόματος της περιοχής, οι Αλβανοί αναφέρονται στην Ήπειρο με το όνομα Τσαμουριά.
Παράλληλα με τις πληροφορίες ότι έχει ήδη σχηματιστεί μία αλβανική τρομοκρατική μονάδα με σκοπό δράσης την ελληνική αυτή περιοχή, ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος προβάλλει δύο βίντεο που αναπαράγονται από το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο News 24.
Από κοντά και ο δήμαρχος της Χειμάρρας στην Αλβανία που δήλωσε ότι θα πρέπει να δοθεί αυτονομία στην Ήπειρο που κατοικείται στην πλειοψηφία της από Αλβανούς.
Το βίντεο του διαδικτυακού τόπου Dervina.com δείχνει οκτώ ένοπλους μασκοφόρους με τα διακριτικά στις στολές τους του “Απελευθερωτικού Στρατού της Τσαμουριάς” (στα αλβανικά Ushtria Clirimtare e Camerise). Ο ένας από αυτούς διαβάζει την ανακοίνωση του UCC μπροστά στην κατάλληλη διακόσμηση με τις σημαίες των ΗΠΑ και της Ε.Ε.
Στον δε τοίχο ακριβώς πίσω τους προβάλλεται η αλβανική σημαία και ένας χάρτης που δείχνει την Τσαμουριά.
Πληροφορίες του Byzantinesacredart.com αναφέρουν ότι το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων “Τανγιούγκ” επικαλείται στοιχεία από την Αθήνα ότι η ελληνική κυβέρνηση καλείται να προβεί σε ενέργειες όχι μόνο καταδίκης αλλά και υποβολής αιτήματος στη διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης Yahoo που φιλοξενεί το συγκεκριμένο διαδικτυακό τόπο των αλβανών τρομοκρατών, να της δοθούν στοιχεία του για τον εντοπισμό του.
Σε ένα άλλο διαδικτυακό τόπο, το γνωστό αντιφρονών αμερικανικό Antiwar.com και στο άρθρο του Νεμπόισα Μάλιτς, αναφέρεται ότι ο Αβνί Κλινάκου -μέντορας του πρώην αρχηγού του UCK της ΠΓΔΜ Αλί Αχμέτι, που το 2001 ανάγκασε την σκοπιανή κυβέρνηση να δεχθεί να τους παραχωρήσει περισσότερα δικαιώματα αυτονόμησης- είναι ο επικεφαλής του νέου “Κινήματος για την ενοποίηση” (όλων των Αλβανών).
Αυτό ανακοίνωσε στην Πρίστινα πριν από λίγες μέρες, δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη του “Μεγάλου Αλβανικού Σχεδίου”, για το οποίο αναφέρει ότι εισέρχεται στην επόμενη φάση του.

Πηγή:makthes

Αυτά διαβάζω λοιπόν σαν είδηση και χαμογελάω πονηρά. Αν ήταν σε θέση να ξεκινήσουν όσα λένε, έχω την πεποίθηση πως θα κάνανε μεγάλη χάρη σε κάτι δικά μας παιδιά, που έχουν βαρεθεί τα πεδία βολής με σκίτσα και θα ήθελαν κάτι πιό "ζωντανό". Πραγματικά θα τους έκαναν μεγάλη χάρη στο να βγάλουν (στην πράξη) όλα όσα (τόσο καλά) έχουν μάθει. Μα κυρίως, να σταματήσουν μιά και καλή τους "ψευτοτσαμπουκάδες".
Όλοι ξέρουν την στρατιωτική δύναμη της Ελλάδας. Αυτοί οι γυφτόσποροι μάλλον δεν κατάλαβαν ότι άλλες πλάτες είχαν με την Σερβία (που την δαιμονοποίησαν ΗΠΑ και ΕΕ) και άλλες (μηδενικές) πλάτες θα έχουν απέναντι στην Ελλάδα. Αλλά και να έχουν "πλάτες" θα συναντήσουν κάτι που δεν συνάντησαν ποτέ μέχρι τώρα στη μικρή ζωή τους: την αγανάκτηση και τον θυμό του Έλληνα, που ιστορικά έχει τσακίσει ιστορικά όσους τον έφτασαν σε αυτό το σημείο.
Παρακαλώ λοιπόν (αν και οι ακραίες καταστάσεις πρέπει να αποφεύγονται), τολμήστε το. Τολμήστε να κουνηθείτε. Ξεκινήστε αυτό που δεν είστε σε θέση να ολοκληρώσετε. Χάρη θα μας κάνετε, κι αυτό γιατί η υπομονή και ο πολιτισμός έχουν τα όριά τους. Κι εσείς ηλίθιοι γυφτόσποροι είστε στο όριο. Το μόνο κακό που θα κάνετε, θα είναι να προξενήσετε πλείστα δεινών στους πολίτες των κρατών που σας γέννησαν. Εμπρός λοιπόν, φανείτε άντρες κι ελάτε. Ελάτε για να εισπράξετε τα δέοντα (και μην ξεχνάτε πως στο πέρασμα της ιστορίας, πάντα, μα πάντα, αυτοί που χρησιμοποιούνται για να γίνουν οι "βρώμικες δουλειές" των μεγάλων δυνάμεων, αυτοί τελικά χρησιμοποιούνται και ως "αποδιοπομπαίοι τράγοι"). Και ήρθε η ώρα να πέσει και η αυλαία του δικού σας θεάτρου, της δικής σας τραγικής και απάνθρωπης παράστασης...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]