Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προς την τελική πράξη του δράματος...

Αν πιστεύετε ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα έχουμε δει όλα, περιμένετε να δείτε και την Οικουμενική που ετοιμάζονται να μας σερβίρουν. Τεχνοκράτες, τραπεζίτες και δικαστές σε συσκευασία δώρου με ευρωπαϊκό περιτύλιγμα. Πρόκειται για μία κυβέρνηση που είναι καταδικασμένη να αποτύχει και η οποία θα μας οδηγήσει στην δραχμή. Το τέλειο «ξέπλυμα» για το διεφθαρμένο σύστημα της μεταπολίτευσης…

Τα νούμερα δεν βγαίνουν. Ανάποδα να μας γυρίσουν όλους, δεν πρόκειται να βρουν τα λεφτά που λείπουν από τα δημόσια ταμεία. Οι υπερβολικοί φόροι θα σκοτώσουν και τα τελευταία υγιή κύτταρα του επιχειρηματικού κόσμου που προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανά στην ημιθανή ελληνική αγορά. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πέσει επειδή δήθεν υπάρχει κάποια σοβαρή αντιπρόταση στην αντιπολίτευση, αλλά επειδή η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει να μην κυβερνάται.

Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται να έχουν βρει έναν κώδικα επικοινωνίας. Είναι οι τελευταίοι ιππότες της μεταπολίτευσης, οι τελευταίοι υπερασπιστές της αυτοκρατορίας των κρατιστών. Η κυβέρνηση της Εθνικής Ενότητας θα γίνει με την δική τους συμμετοχή και με τις ευλογίες των Γερμανών.

Η επιμονή των τελευταίων για μία κυβέρνηση που θα καθοδηγείται από… δικαστή και με την συνδρομή τεχνοκρατών οικονομολόγων (σαν να λέμε με θητεία στον τραπεζικό χώρο) είναι ανεξήγητη και οπωσδήποτε ανιστόρητη και επικίνδυνη από κάθε άποψη. Ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός και μας υπόσχεται ένα ατύχημα αντάξιο της μικρασιατικής καταστροφής! Από τη μία υπάρχει ένα πολιτικό σύστημα που θέλει να μας οδηγήσει στην δραχμή και ντρέπεται να το ομολογήσει και από την άλλη ένα ευρωπαϊκό σύστημα που νομίζει ότι με έναν δικαστή θα βάλει μυαλό στους… Έλληνες! Μιλάμε για την πλέον ετερόκλητη συμμαχία που θα έχει ως αποτέλεσμα το απόλυτο χάος.

Αυτή την στιγμή παίζεται ένα άθλιο παιγνίδι σε βάρος της χώρας με στόχο να επιβιώσει το παλαιό πολιτικό σύστημα, ανεξάρτητα αν αυτό αυτοπροσδιορίζεται ως «νέο» για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας. Ο δρόμος αυτός οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην δραχμή και στην εγκαθίδρυση ενός κράτους προτεκτοράτου που θα «σκοτώσει» τις ελπίδες του Έθνους για επιβίωση με ισότιμους όρους στην Ευρώπη ή ακόμη και σε αυτά τα Βαλκάνια για τις επόμενες δεκαετίες. Η Ελλάδα από πρωταγωνίστρια των εξελίξεων στην Νοτιοανατολική Ευρώπη θα μετατραπεί σε παρία της περιοχής, με σαφή κίνδυνο σε όλα τα ανοικτά εθνικά μέτωπα.

Ο μοναδικός τρόπος αποτροπής των άθλιων σχεδίων της διαπλοκής είναι η ανάδειξη μιας πραγματικά μεταρρυθμιστικής και πατριωτικής κυβέρνησης. Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι απειροελάχιστες, σχεδόν μηδενικές. Κατά πως φαίνεται είμαστε καταδικασμένοι να πιούμε το πικρό αυτό ποτήρι μέχρι το τέλος, μέχρι την τελευταία σταγόνα. Και στην συνέχεια να δοξάσουμε όσους προσπαθήσουν να στήσουν την νέα αυτοκρατορία τους πάνω στα συντρίμμια αυτής της χώρας!

Θανάσης Μαυρίδης
Πηγή Liberal



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
 


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]