Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν διεθνή οικονομικό στρατιωτικό νόμο


Ο Gerald Celente: Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξετε σε κάτι που δείχνει προς την κατεύθυνση της επιβολής ενός οικονομικού στρατιωτικού νόμου.

Το ευρωπαϊκό σύστημα βρίσκεται σε κατάρρευση.

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξίσου αδύναμο, αν όχι και κάτι περισσότερο από αδύναμο και πιστεύω ότι δεν θα δεχθούν οι ΗΠΑ να υπάρξει μία οικονομική κατάρρευση, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιήσουν ένα γεω-πολιτικό θέμα για να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε μια κατάσταση φόβου και υστερίας βάσει της οποίας θα περάσει στη συνέχεια σε μια τραπεζική αργία ή υποτίμηση του νομίσματος ή ακόμη και σε υπερπληθωρισμό του νομίσματος για να κατηγορήσουν κάποιον άλλο.

Αυτή τη στιγμή ο πρωταρχικός αποδιοπομπαίος τράγος φαίνεται να είναι το Ιράν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ας το ονομάσουμε όπως είναι. Γιατί, είναι ακήρυχτος πόλεμος αφού έχει καταστεί αδύνατο για το Ιράν να προχωρήσει σε πωλήσεις πετρελαίου. Αυτό είναι μια μορφή πολέμου.

Ακριβώς όπως η ιστορία μας δείχνει και με το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν κοιτάς πίσω, είναι μια αντίστροφη κατάσταση του τι έκαναν οι Αμερικανοί για την αποκοπή τους από το ιαπωνικό πετρέλαιο.
Αυτή τη φορά οδηγούν τους Ιρανούς μακριά από την πώληση πετρελαίου. Και το πετρέλαιο αποτελεί το περισσότερο από το μισό του ΑΕΠ του Ιράν. Και επίσης, η Τεχεράνη είναι ο τρίτος μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου στον κόσμο. Και γερουσιαστές των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον ψήφισαν στη Γερουσία με ψήφους εκατό έναντι μηδέν για να επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν.

Πιστεύω λοιπόν ότι το Ιράν θα είναι το σημείο ανάφλεξης ενός πολέμου που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως αιτία για να γίνει επίκληση ενός στρατιωτικού νόμου, για την ακρίβεια ενός οικονομικού στρατιωτικό νόμο.

Και ο Ομπάμα, έχει φυσικά υπογράψει νόμο στις 31 Δεκεμβρίου –ευχόμενος σε όλους ένα ευτυχισμένο έτος- και ουσιαστικά πρόκειται για Εθνική Πράξη Εξουσιοδότησης Άμυνας, μέσω της οποίας θα πρέπει να υπάρχει η στρατιωτική ετοιμότητα για πόλεμο εκτός των ΗΠΑ

Daily Bell

Το πρωτότυπο κείμενο:


Gerald Celente: I believe that we have to watch out for something along the lines of an economic martial law. The European system is in collapse. The financial system in the United States is just as tenuous, if not more, and I believe they will not admit there will be a financial crash but rather they will use a geo-political issue to get the people in a state of fear and hysteria whereby they'll then call a bank holiday or devaluation of the currency, or a hyperinflation of the currency, and blame it on somebody else. Right now the prime scapegoat seems to be Iran. The United States and the European Union have declared war on Iran. Let's call it what it is. They are making it impossible for Iran to sell oil. It's a form of warfare. Just as history has been re-engineered as with WWII, when you look back, it's a reverse situation of what the Americans did to the Japanese by cutting them off from oil. Now they are cutting the Iranians off from selling oil. Oil accounts for more than half of their GDP. They're the third largest oil supplier in the world. And US senators in Washington voted a hundred to zero to impose sanctions on Iran in the Senate. So I believe that Iran is going to be the flashpoint war that's going to be used as the cause to call martial law – economic martial law. And now, of course, that Obama has signed it into law on December 31 – Happy New Year, everyone – the National Defense Authorization Act will have the military in place to take care of any belligerent out there!
Ιn Daily Bell

Από το ιστολόγιο του Nigel Farage (Άγγλου Ευρωσκεπτικιστή Ευρωβουλευτή) και το blog του Gerald Celente

ΥΓ: Ζητάμε συγνώμη για λάθη στην μετάφραση, η οποία έγινε κάτω από πίεση του χρόνου.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΜΕ .

    ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΨΕ , ΨΕΜΑΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝ .
    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ .

    ΑΜ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΗΜΑ,
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ?

    ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΣΦΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ . ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . : MIA ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ , ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
    ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ , ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ , ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .
    ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ
    ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ . ΜΑ ΤΟΤΕ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΡΕΠΤΙ .

    ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΔΑΦΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ? ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ 13ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ( ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ) ΔΕΝ ΘΑ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ η ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙ η ΣΤΟ
    ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ? ΠΡΑΓΜΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΧΡΗΜΑΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ,
    ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΜΑΤΑ , ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ......

    ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ . ΣΗΜΕΡΑ , ΤΩΡΑ .

    ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ . :

    H ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΑΠΟΧΤΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ , Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ .

    ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1967 , ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ , ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΜΕΧΡΙ
    ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ .

    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ . : Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ
    ΘΕΟΥ , ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ . ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι θά υπάρξη πόλεμος με το Ιράν, ούτε και 3.παγκόσμιος πόλεμος. Το 2012 είναι ο τελευταίος χρόνος για τις 13. οικογένειες που κυβερνούν εδώ και χιλιάδες χρόνια τη γαία μας, να προκαλέσουν εναν 3.παγκόσμιο πόλεμο, ώστε να μπορέσουν να υλοποιήσουν τη δικής τους ατσέντα η οποία έχει πολλές ονομασίες και εκδοχές. Όμως υπάρχει και μία άλλη ατσέντα, που σχεδόν όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τη κρύβουν, σάν ένα πέπλο σιωπής, μία συνωμοσία της σιωπής, ότι εδώ και δεκαετίες τα σκάφοι της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός, όπως και τα σκάφοι του Συμβούλιου της Ανδρομέδας εβρισκόμενα στο ηλιακό μας σύστημα(τα περισσότερα στον υπερχώρο, για το ανθρώπινο μάτι μή ορατά), παρακολουθούν κάθε κίνηση και δεν θά αφήσουν σε καμία περίπτωση πλέον τους Ιλλουμινάτι να αποτελειώσουν την δική τους ατσέντα στη γαία μας, δηλαδή πρώτα την καταστροφή της ανθρωπότητας και μετά την υποδούλωση της, σε ένα ανώτερο επίπεδο ελέγχου. Τέλη αυτού του χρόνου μπαίνη η γαία μας με τα βασίλειά της στην πύλη της 4.διάστασης και θα την ακολουθήση ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι συνεχές αρνητικές ειδήσης πάσης απόχρωσης, υπηρετούσαν και υπηρετούν ακόμα τις σκοτεινές δυνάμεις, τις 13.οικογένειες, με το πιό αποτελεσματικό όπλο τους, αυτό του φόβου, και προσπαθούν να σπείρουν καθημερινώς, παντού και με κάθε τρόπο, όπως π.χ. αυτό με τους απο αυτούς αανακοινωθέντες πολέμους, Ιράν, Συρία κτλ., σκοπεύοντας να κρατήσουν κάθε πολίτη της γαίας σε συνεχή φόβο, ανεξάρτητα σε πιό κράτος ζή, ΚΑΙ ΟΠΏΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΦΟΒΟ, ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΟΠΑΔΙΑ ΑΠΟ ΖΟΜΠΥ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ, ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΈΚΑΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Το Φώς έχει ήδη νικήση στη γή, χρειάζεται μόνο να το δή κανείς, το μεγάλο ξύπνημα των μαζών σε όλη την υδρόγειο έχει φουντώσει, είναι οι εκατομμύρια εργάτες του Φωτός, οι λευκοί ιππότες σε όλα τα κοινωνικά στρώματα παγκοσμίως. Το βαρύ πυροβολικό των σκοτεινών, δηλαδή τα ΜΜΕ (μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού) δεν μπορουν πλέον να σταματήσουν αυτή την εξέλιξη όσο φόβο και διαχύσουν.
    Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάστε την Αποκάλυψη προσεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]