Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λόγια επιφανών Ελληνόγλωσσων σωτήρων

«Όταν εμείς έχουμε αυτή την εξουθενωτική πολυφωνία στη χώρα μας, πώς μπορεί να μας πιστέψουν εύκολα ότι έχουμε εθνική ενότητα;» απεφάνθη ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Τάδε έφη Ευάγγελος Βενιζέλος, καθηγητής συνταγματολόγος, υπουργός οικονομικών και οσονούπω εντόπιος γκαουλάιτερ ελέω Σόιμπλε. Η έννοια της δημοκρατίας προφανώς έχει απωλεσθεί από το λεξιλόγιο του κατά τα λοιπά έμπλεου κομπορρημοσύνης εξουσιομανούς πολιτικού ανδράποδου. Τον πείραξε η πολυφωνία τον δημοκράτη Βενιζέλο. Φαίνεται πως η δημοκρατία -κατά τον ίδιο- πρέπει να είναι μονοφωνική...!

«Πάντα ήμουν υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας», απεφάνθη ο έτερος νυν αντιπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς αρμοδιότητες.

Λόγια του συνεπούς ανδρός που ήθελε να πάρει την Ελληνική σημαία ο άνεμος και τα κύματα (βλ. Ίμια), που δεν δίστασε ξεδιάντροπα να πει ότι τα «έφαγε» μαζί με κάποιους, που… που… που… Η συνέπεια της πολιτικής βδελυγμίας στον ανώτερο βαθμό.

«Τον Ιούνιο θα πρέπει να συζητηθούν τα μέτρα που θα χρειαστούν για το 2013 και το 2014» έτρεξε να συμπληρώσει ο Παντελής Καψής, στέλεχος του ΔΟΛ και σημερινός κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πριν μας ανακοινωθούν τα νέα μέτρα, προστρέχει να ανακοινώσει και την λήψη επιπλέον μέτρων, λόγω αποτυχίας των μέτρων που πρόκειται να αναγγελθούν – εφαρμοσθούν τις επόμενες ημέρες!!! Τέτοια συνέπεια στην προαναγγελία της πολιτικής – οικονομικής αποτυχίας μίας κυβέρνησης που θέλει να μας σώσει αποτυγχάνοντας, τείνει να κερδίσει επάξια ρεκόρ Γκίνες στην… ανικανότητα των ικανότερων να στηρίξουν την… αποτυχία τους…

Αν η Ελλάδα ήταν μια κανονική χώρα με ένα κράτος που λειτουργεί, οι άμεσες εκλογές θα ήταν μια αναγκαία και ενδεχομένως σοφή λύση. Δεν είμαστε μια κανονική χώρα αυτήν τη στιγμή και το κράτος μας έχει σταματήσει να λειτουργεί.

Θαυμάστε επιχειρηματολογία- επαναλαμβάνω, είναι το κύριο άρθρο της "έγκριτης" εφημερίδας "Καθημερινή"!!! Το απώγειο της προπαγάνδας ή της δουλικότητας στον φασισμό;

Μετά από όλα αυτά, τι να πει κανείς για το μυαλό της αλληνής…

Όνειρο ζω… ξυπνήστε με. Φαίνεται πως με πείραξε η σως…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Έχουν δίκιο, όλοι τους! Ο μεν Βενιζέλος ακολουθεί την τακτικοί όλων των πουλημένων που προηγήθηκαν. Έτσι κι αλλιώς θα είναι αρχηγός σ' ένα κόμμα που καταρρέει. Τι έχει να χάσει; Ο Πάγκαλος βλέπει την εθνική κυριαρχία σαν εμπόδιο αφού την έχει γραμμένη, από μακρού, στα παλαιότερα των υποδημάτων του. Ο δε Καψής είναι ο μαντατοφόρος του Σόιμπλε. Δεν μένει παρά να βάλουμε στο παιχνίδι και τους αστέρες του εταίρου καππαδόκη (του Σαμαρά) για να δέσει η σούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν αγανακτω για τους Ιουδες . Τους γνωριζω , παααρα πολλα χρονια .
    Αυτο που με σκοτωνει , ειναι οτι παρ'ολο που φανερα πλεον λενε ,οτι υπηρετουν ΑΛΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ , υπαρχουν ανεγκεφαλοι που τους στηριζουν και τους θελουν ακομη . Προφανως για να συρουν την ταφοπλακα και να κλεισουν ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ μεσα στους ταφους των , αυτους και τα παιδια τους .
    Μεχρι χθες , τους ελεγα ΟΛΟΥΣ τους κοινοβουλευτικους , ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ . Αλλα αν αυτοι ειναι , τοτε οι προσκυνημενοι πολιτες , τι να ειναι ; Ισως Διαμονισμενοι ; Που σαν ζομπυς , τους οδηγουν στα ταρταρα και μαζι τους , παρασυρουν και τους σκεπτομενους ;
    Επειδη οι 50% στην Ελλαδα , τρεχουν και στηριζουν ΑΚΟΜΗ! Εφιαλτες , ας ετοιμαζομαστε σιγα σιγα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]