Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο επικίνδυνος πατριωτισμός των ευλύγιστων πολιτικών


Ποιά νέα Ελλάδα ονειρεύεται ο Σαμαράς; Μία υπό κατοχή Ελλάδα, με την δική του συνυπογραφή;

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μίλησε για μία νέα Ελλάδα την οποία θέλει να δημιουργήσει. H αναφορά του αυτή μόνο ως ειρωνική μπορεί να εκληφθεί, αφού προφανώς ξέχασε να αναφερθεί στο «ναι σε όλα» που είπε πριν λίγες ημέρες ο ίδιος εξαναγκάζοντας και τους βουλευτές του κόμματός του να τον ακολουθήσουν στην πορεία του μνημονιακού ενδοτισμού.

Η νέα Ελλάδα των διορισμένων πολιτικών από τους επιτρόπους, η νέα Ελλάδα των πτωχευμένων Ελλήνων στο όνομα της διάσωσης των ενόχων πολιτικών, η νέα Ελλάδα του ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η νέα Ελλάδα της απώλειας του ορυκτού πλούτου και της κοινωνικής και οικονομικής ισοπέδωσης, η νέα Ελλάδα στην οποία το Σύνταγμα καταπατάται σύμφωνα με τις απαιτήσεις ξένων κρατών και ιδιωτών, είναι σίγουρα το όνειρο του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος επέλεξε να διασώσει τις τράπεζες και την Ευρώπη, αλλά όχι τους Έλληνες και την πατρίδα των προγόνων του.

Η Νέα Ελλάδα με θέσεις εκ διαμέτρου αντίθετες του κυρίου Σαμαρά θέλει την πατρίδα μας ανεξάρτητη, αυτοκυρίαρχη, με υπερήφανους πολίτες, που θα εκμεταλλεύεται η ίδια τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της και που θα χαράσσει εθνική πολιτική ανεμπόδιστα. Η Νέα Ελλάδα πιστεύοντας στην πραγματική Δημοκρατία, καταγγέλλει τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά και το υπόλοιπο υπάρχον πολιτικό σύστημα για σύσταση πολιτικής συμμορίας και συνέργια στην κατάλυση του πολιτεύματος, στην εκχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και στην μετατροπή της χώρας σε ένα τεράστιο επαίσχυντο στρατόπεδο εργασίας, προς όφελος των κατοχικών δάνειων δυνάμεων.

Η νέα Ελλάδα δεν έχει ούτε μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με τα οράματα πολιτικών που πιστεύουν στην απώλεια της Εθνικής κυριαρχίας, στην αποδόμηση του κοινωνικού ιστού, στην διάλυση της οικονομίας, στην εκδίωξη των νέων σε άλλες χώρες, στην θανάτωση των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και στην εν γένει αποικιοποίηση της Ελλάδας. Ο κύριος Σαμαράς και οι όμοιοί του, επέλεξαν να σταθούν στο πλευρό των οικονομικών τρομοκρατών, προβάλλοντας νέα διλήμματα προς τον Ελληνικό λαό, αγνοώντας ηθελημένα το βασικό υπέρτατο δίλημμα που θέτει η Δημοκρατία: Ελευθερία ή δουλεία; Οι ίδιοι επέλεξαν να γίνουν δούλοι άνομων συμφερόντων ξένων χωρών. Αυτή τους η επιλογή δεν γίνεται αποδεκτή από τον Ελληνικό λαό.

Γιατί ο κύριος Σαμαράς δεν απαντά στο ότι υπάρχει κρατικό έλλειμμα εσόδων που αγγίζει το 40%; Συγκυβέρνηση και τρόικα κρύβουν επιμελώς το ενδεχόμενο ενός «ξαφνικού θανάτου» της ελληνικής οικονομίας, εάν από το Μάρτιο δεν αυξηθεί η είσπραξη εσόδων από το κράτος σε ένα ποσοστό 30-40% οπωσδήποτε. Και «ξαφνικός θάνατος» για την ελληνική κοινωνία σημαίνει αδυναμία του δημόσιου να πληρώσει μισθούς και αδυναμία των ασφαλιστικών ταμείων να πληρώσουν συντάξεις και έξοδα νοσηλείας και περίθαλψης των ασφαλισμένων τους.

Αυτή είναι η νέα Ελλάδα του κυρίου Σαμαρά;

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέχρι πριν έναν μήνα περίπου, ο πρόεδρος της ΝΔ διατράνωνε το σύνθημα «δεν διαπραγματευόμαστε την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας» και σήμερα έρχεται να μας πει πως στο μέλλον θα διαπραγματευθεί το δικαίωμα στην εθνική μας αυτοκυριαρχία»!!! Σε τι ακριβώς αφορά η επαναδιαπραγμάτευση όταν έχει ήδη υπογράψει «ναι σε όλα» ο κύριος Σαμαράς; Ας σταματήσει να εμπαίζει τον Ελληνικό λαό, γιατί τα λόγια του και οι πράξεις του έχουν μηδενική συνέχεια και φοβούμαστε πως υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να ακούσουμε στο μέλλον από το στόμα του «πατριώτη Σαμαρά» πως «κληρονόμησε μία βαριά πολιτική η οποία τον εξανάγκασε να αποδεχθεί μέρος των συμφωνηθέντων, προκειμένου να μην πληγεί η διεθνής αξιοπιστία της χώρας. Έτσι, δυστυχώς, πρέπει να αποδεχθούμε πως το Καστελόριζο και η Θράκη ήταν όντως πολύ μακριά για να προλάβουμε…»

Η Νέα Ελλάδα, ως πατριωτικό κίνημα πολιτών, καμία απολύτως σχέση δεν έχει και ούτε θα έχει με τη νέα Ελλάδα που οραματίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος ίσως θα έπρεπε να σταματήσει να ακολουθεί τις μεθόδους εξαπάτησης του Γιώργου Παπανδρέου. Η νέα Ελλάδα μπορεί να υπάρξει, αλλά χωρίς βαρίδια πολιτικών τύπου Αντώνη Σαμαρά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]