Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μίτσουλας, ο Φίτσουλας και ο Χλιμίντζουρας


Ανακουφισμένος ό ένας, αισιόδοξος ό άλλος , λάβρος κατά των βουλευτών που δεν ψήφισαν το μνημόνιο ο παράλλος, συγκρατημένα αισιόδοξος ο Μίτσουλας, δικαιωμένος ο Φίτσουλας, σίγουρος για τη σωτηρία ο Χλιμίντζουρας…

Μη σας φαίνεται διόλου παράξενο, αυτοί οι «περίεργοι» μας κυβερνάνε: Ο ένας, ο άλλος, ο παράλλος, ο Μίτσουλας, ο Φίτσουλας και ο Χλιμίντζουρας!

Ένα μάτσο πουλημένα τομάρια, μια δράκα αρλεκίνων με σάπια συνείδηση και ευλύγιστη μέση…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Τα λόγια είναι περιττά. Κόψτε φάτσα και βλέμμα και το συμπέρασμα βγαίνει μόνο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελωτοποιε σωστα τα λες για τους ανωτερω Εθνοπροδοτες , ομως ΕΣΥ στηριζεις το αλλο καθηκι , το αμορφωτο και αργο ελληνοφωνο δοσιλογο και την συμμορια του , οποτε ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ , δεξια και αριστερα σκουληκια .
    Η , μηπως δεν γνωριζεις οτι οι προηγουμενοι ανοιξαν τον ταφο μας και οι τωρινοι βαζουν την ταφοπετρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Και εσύ λαέ βασανισμένε …απλός θεατής και χειροκροτητής των μαρξιστών προπαγανδιστών!

    Άλλος ένας, όπως ακριβώς η συντριπτική πλειονότητα των κομουνιστών που προτιμά να ζει σε καπιταλιστικές “βάρβαρες δικτατορίες από ότι σε κομουνιστικούς …παραδείσους!
    Άλλος ένας όπως ακριβώς η συντριπτική πλειονότητα των κομουνιστών για την οποία ο κομμουνισμός είναι καλός αρκεί ΑΛΛΟΙ να σκάβουν …στα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ χωράφια και να δουλεύουν εργάτες στα επίσης κοινόχρηστα εργοστάσια!
    Βάλτους για ημέρα να σκάβουν και να δουλεύουν στα …κοινόχρηστα και τους μετέτρεψες αυτόματα από κομμουνιστές σε …φασίστες ναζιστές εχθρούς του λαού!
    Είναι τόσο απλό όσο και μαγικό! Είχε παντού απόλυτη επιτυχία θα έχει και στην χώρα μας τώρα που όλοι δουλεύουμε αντί για τον εαυτό μας …για την αναδιανομή στην με νόμο κοινόχρηστη ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ και ΑΤΟΜΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ!
    Θα το συνειδητοποιήσουμε ΟΛΟΙ , πλην όσων δουλεία τους είναι να μας επεξεργάζονται …με χαμόγελο ως ο ηθοποιός και ο πρωθυπουργός που του είπαν πως χαμογελά ωραία και το πίστεψε!

    Χάρρυ Κλυνν
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

    Το 1964 ταξιδεύει για μερικές εμφανίσεις στο Μόντρεαλ. Αυτή η περίοδος της ζωής του κράτησε 10 χρόνια όπου δούλεψε στις HΠA και στον Kαναδά, σε κέντρα τις ελληνικής διασποράς, σε καφεθέατρα ως stand up comedian (νέο τότε είδος, που μετέπειτα το εισήγαγε στην Ελλάδα), ως ηθοποιός σε underground παραστάσεις και παράλληλα ως συγγραφέας σατιρικών κειμένων.

    Συνεργάζεται επίσης για πολλά χρόνια με το περιοδικό «Playboy», την εφημερίδα «Daily Worker», το «Village» και το «On the double». Στο Σικάγο παντρεύεται τη γυναίκα του, Χαρίκλεια και εκεί αποκτά το πρώτο από τα 3 του παιδιά, τον Νίκο. Την περίοδο αυτή του προτάθηκε να παίξει και στη γνωστή ταινία «Καμπαρέ», την οποία προσφορά τελικά δεν δέχτηκε.[εκκρεμεί παραπομπή] Αργότερα στο Μόντρεαλ απέκτησε τον δεύτερο του γιο Αποστόλη, ενώ η κόρη του Κορίνα γεννήθηκε στην Αθήνα.

    Γυρίζει στην Ελλάδα το χειμώνα του 1974 και πρωτοεμφανίζεται στις μπουάτ της Πλάκας, στον «Aιγόκερω» και μετά στο «Zυγό» και τη «Διαγώνιο». Ύστερα δούλεψε στα νυχτερινά κέντρα «Διογένης», «Δειλινά» και «Στορκ». Άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου «Για δέσιμο», που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Columbia το φθινόπωρο του 1978. Αυτός και οι υπόλοιποι δίσκοι του κρατάνε για χρόνια τις πρώτες θέσεις στα δισκογραφικά charts και οι ταινίες του σπάνε όλα τα ρεκόρ των εισιτηρίων.[εκκρεμεί παραπομπή] Οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση του χαρίζουν τον τίτλο του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας σύμφωνα με την AGB[εκκρεμεί παραπομπή]και οι παραστάσεις του στα θέατρα Ορφέας, Άλσος, Δελφινάριο και Μινώα κ.ά. καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο εισπρακτικό ρεκόρ.[εκκρεμεί παραπομπή]Το 1998 παρουσιάζεται η πρώτη του ζωγραφική έκθεση στον «Εικαστικό Κύκλο». Από το 2006 μένει μόνιμα στη γενέτειρά του Καλαμαριά, γράφει βιβλία (κυκλοφορούν 12 βιβλία του), παίζει θέατρο, ζωγραφίζει (8 ατομικές εκθέσεις) και ηγείται της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαμαριάς.
    Στο Ελληνικό δημοψήφισμα του 2015 τάχτηκε υπέρ του «Όχι».[1]


    Χάρρυ Κλυνν: Γιατί ακύρωσα την υποψηφιότητά μου με τον ΣΥΡΙΖΑ

    Οπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν, σε κείμενό του στην τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno, ενώ στην αρχή του είχαν προτείνει να κατέβει υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης, τελικά τον μετέφεραν στην Β' Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν ήταν στα σχέδια του και φαίνεται να είναι ο κύριος λόγος που αποφάσισε να ακυρώσει άμεσα την υποψήφιότητα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1/2
    Να ήταν μόνο οι εικονιζόμενοι καλά θα ήταν!

    Για την κομουνιστική προπαγάνδα τους πότε θα απολογηθούν όλοι αυτοί …ΞΕΡΟΛΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ…διανοούμενοι!!!

    Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς.

    Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012
    ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ---- ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....

    Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν


    Δε θα σταθώ σ’ αυτούς που, φοβούμενοι την έξοδό μας από το ευρώ, ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Αυτοί πάρα πολύ σύντομα, πριν ακόμα εκπνεύσει το καλοκαίρι, θα καταλάβουν δια της οδυνηρός οδού το έγκλημα που διέπραξαν σε βάρος δικό τους και των παιδιών τους.
    Για εκείνους βέβαια που «τα έχουν», όπως τα έχουν, «δεν τρέχει κάστανο» που λέει και ο λαός μας.
    Τα κλεψιμαίικα που απόκτησαν με την ανοχή του μπουδελοκράτους..
    του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν μέχρι τώρα , φτάνουν και περισσεύουν γι αυτούς και τα εγγόνια τους...
    Θα σταθώ σ’ αυτούς που ψήφισαν τον Φώτη Κουβέλη και το καλαμπαλίκι της ΔΗΜΑΡ... και θα τους πω μόνο μισή κουβέντα:
    Να δω που θα κρυφτείτε όταν ξεσπάσει η οργή του λαού...

    http://harryklynn.blogspot.gr/

    http://attikanea.blogspot.gr/2012/06/blog-post_324.html

    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ …Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

    "Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

    95 χρόνια ΚΚΕ: Γιατί ο Κουτσούμπας αποκαθήλωσε τον Χαρίλαο


    ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΛΗΣ ΣΟΦΙΑΣ


    Οσο για τη διαφορά Χάριλαου - Κουτσούμπα, ένα επιχείρημα προσκομίζω. Ενα και καταλυτικό. Και κάθε φορά που το διαβάζω μου σηκώνεται η πέτσα. Οι δέκα γραμμές που έγραψε ο Χαρίλαος, το 1994, έντεκα χρόνια πριν εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο, συνιστούν τον πλήρη ορισμό του μινιμαλισμού, της εσωτερικότητας, της απλότητας και της σοφίας. Διαβάστε το όσο καλύτερα γίνεται. Και πάντα να επανέρχεστε στα λόγια του. Ειδικά τώρα που ως τυφλοπόντικες πορευόμαστε στο Πουθενά. Ειδικά τώρα που «Πεθαίνουμε» σαν χώρα:

    «Δεν το ονοματίζω τούτο το χαρτί διαθήκη για τον λόγο ότι δεν έχω τίποτα να διαθέσω.

    Ο,τι βιος είχα το έχω δώσει στο Κόμμα, στο ΚΚΕ με τα γνωστά σύμβολά του, τη Μαρξιστική-Λενινιστική ιδεολογία του, το πρόγραμμά του και τις αρχές του. Πολιτικά δεν έχω τίποτα να αφήσω. Ο,τι είχα το έδωσα με τη συγκεκριμένη δράση μου. Να αφήσω πολιτικές ορμήνιες δεν το θεωρώ σοβαρό. Θέλω να επιστρέψω και να ταφώ όπου γεννήθηκα, στο Παλιοζογλώπι, και συγκεκριμένα στον Αηλιά, για να ’χω αγνάντιο. Ο τάφος να είναι απλός, μόνο να φραχτεί για να μη με ξεχώσουν τα αγρίμια. Δεν θέλω λόγους και στεφάνια. Αυτά να εκφραστούν με βοήθεια στο Κόμμα - Σεπτέμβρης 1994 Γεια σας - Χαρίλαος Φλωράκης»."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2/2

    Η ΠΟΛΥΣΈΛΙΔΗ παραπάνω αναδημοσίευση στην ιστοσελίδα του , όπου και φωτογραφία του με τον …δημοκράτη που αγωνίστηκε …στην ΕΘΝΙΚΗ αντίσταση αποκαλώντας μεγάλη του πατρίδα την ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!! http://harryklynn.blogspot.gr/2014/04/95.html




    ΚΚΕ: Ποτέ δεν κρύψαμε από το λαό την περιουσία μας
    Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011, 01:41

    5.7KΚοινή χρήση
    Συγκλονιστικά στοιχεία για τις κρυφές οικονομικές δραστηριότητες που ανέπτυσσε το ΚΚΕ, σε συνεργασία με τους Ανατολικούς, έχουν αποκαλυφθεί πια από δημοσιεύματα του σοβιετικού και ελληνικού Τύπου, αλλά και από ομολογίες των ίδιων των σοβιετικών επισήμων.

    Από Ελληνικής πλευράς, υπήρξαν δημοσιεύματα του περιοδικού ΕΝΑ (8.2.91) και των εφημερίδων ΒΗΜΑ (17.2.91) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (30.9.90 και ΑΥΡΙΑΝΗ 12.6.1989), στην τελευταία περίπτωση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής διαμάχης ΠΑΣΟΚ-Συνασπισμού το 1989.

    Παρόμοιες αποκαλύψεις δημοσιεύθηκαν και στον ξένο Τύπο, ενώ το φαινόμενο αυτό αναμένεται ν΄αυξηθεί εν όψει του «ανοίγματος» των μυστικών αρχείων των πρώην κομμουνιστικών καθεστώτων.

    «ΕΞΙ μεγάλες εταιρείες, με τζίρο δισεκατομμυρίων (δραχμών), ανήκουν στην οικογένεια Φλωράκη, σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον στοιχεία.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ανώνυμες εταιρείες:

    VET AE

    MEVET AE

    ΠΡΟΤΕΞΙΟΝ ΑΕ

    ΤΕΧΝΟΧΡΩΜ ΑΕ

    ΠΟΛΚΑΤ ΑΕ

    ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΛ ΑΕ

    Οι οποίες ανήκουν και τις διοικούν ο αδελφός του Χαρίλαου Φλωράκη, Λάμπρος Φλωράκης, ο ανηψιός του Γιάννης Φλωράκης, ο γιος του εκδότη του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ Νικόλαος Τρικαλινός, ο εκδότης της εφημερ. ΠΡΩΤΗ Χαρ. Καλογρίτσας, ο Δ. Καπέτσης και άλλα έμπιστα στελέχη του ΚΚΕ.


    Εταιρεία ΠΡΟΤΕΞΙΟΝ, Ανώνυμος Τεχνική και Βιομηχανική Εταιρεία.

    Καταβεβλημένο κεφάλαιο 529.560.000 δρχ. (αρ.3255 ΦΕΚ/1 Δεκεμβρίου 1986)

    Διοικητικό Συμβούλιο:

    Πρόεδρος & Δ. Σύμβουλος: Γιάννης Λάμπρου Φλωράκης

    Μέλη: Νικόλαος Γεωργίου Τρικαλινός, Γιάννης Α. Νοδάρας, Θεοδόσιος Α. Θεοδωρικάκος και Γεώργιος Αθ. Ζαφειρόπουλος.

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=308055&cid=122

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ "ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ" ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ "διανοούμενοι"!
    ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ...ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΤΕ!!!
    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ...ΣΟΥΛΤΑΝΟ!!!
    ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]