Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντίσταση κατά της χούντας των τραπεζών


Οι πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας είναι οι χειρότερες που θα μπορούσαν να συμβούν. Η ανάληψη της πρωθυπουργίας από ένα στέλεχος από τον σκληρό πυρήνα του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, αποδεικνύει πως η Ελλάδα βρίσκεται πλέον και επισήμως υπό καθεστώς κατοχής, υπό καθεστώς εκποίησης, αφού ο ρόλος του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι καθαρά ρόλος εκποιητή.

Για μία ακόμη φορά η Νέα Ελλάδα καλεί όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα της πατρίδας μας, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταγγείλουν έμπρακτα το πολιτικό πραξικόπημα και την απόλυτη διασάλευση της Δημοκρατίας.

Τους καλούμε να αποσυρθούν από το Κοινοβούλιο της Κατοχικής κυβέρνησης των διεθνών τραπεζών και να δηλώσουν πως θα επανέλθουν σε αυτό μόνο όταν θα επανέλθει το στοιχειώδες της Δημοκρατίας, οι εκλογές.

Ο λαός πρέπει να γνωμοδοτήσει. Η παράκαμψη της γνώμης των πολιτών αποδεικνύει τον φόβο των πραξικοπηματιών. Η Νέα Ελλάδα καλεί τους πολίτες σε απόλυτη επαγρύπνηση και υπενθυμίζει πως τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία επικοινωνιακή επίθεση άνευ προηγουμένου για να πεισθούν οι πολίτες ότι συμφωνούν με την κατοχή της πατρίδας από ξένες δυνάμεις.

Το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος έχει προ καιρού ενεργοποιηθεί. Οι σημερινοί κρατούντες την εξουσία θα επιχειρήσουν να κάμψουν την αντίσταση των πολιτών και θα στηθούν προβοκάτσιες για να δικαιολογηθεί η αύξηση των μέτρων ασφάλειας. Μόνο που οι πραξικοπηματίες σκέφτονται αποκλειστικά και μόνο τη δική τους ασφάλεια.

Η Νέα Ελλάδα, κατόπιν των μέχρι στιγμής εξελίξεων, δηλώνει πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί καμία απόφαση, καμία υπογραφή και καμία απολύτως δέσμευση των τραπεζικών υπαλλήλων και των πολιτικών υποποδίων τους. Δηλώνουμε μάλιστα την κατάλυση του Συντάγματος και την παραδειγματική τιμωρία όλων όσων συμμετείχαν στην παράδοση της χώρας στους διεθνείς τραπεζικούς κύκλους.

Οφείλουμε να αντισταθούμε στους εκποιητές της πατρίδας μας, στους εκποιητές της ζωής μας. Ο σημερινός νέος πρωθυπουργός μοιάζει με έμπορο ναρκωτικών που ανέλαβε την διεύθυνση κέντρου αποτοξίνωσης. Ήρθε για να εκτελέσει ένα συμβόλαιο. Το συμβόλαιο ξεπουλήματος όλης της κρατικής και εθνικής περιουσίας. Έχουμε χρέος να τον σταματήσουμε. Η Νέα Ελλάδα κηρύσσει την αντίσταση στην χούντα των τραπεζών.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. εξεργεσει εναντια στον φασισμο των τραπεζων αυτοσ που βγηκε ειναι ο χειροτεροσ ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλεψε για να εχεις..& δουλευε για να τρως & να ζεις λεγανε απο παλαια...& τελικα οι ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ την ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα αυτά έγιναν από συγκεκριμένους ανθρώπους. Δεν είναι κάποιος τυχαίος αυτός, ο οποίος παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών που μας έβαλε στο ΔΝΤ.

    Ήταν ο Παπακωνσταντίνου του Κολεγίου.
    Απόφοιτος της τάξης του '80.

    Δεν είναι η Eurobank ή η Τράπεζα Πειραιώς που μας "έσπρωξαν" στο ΔΝΤ.

    Είναι η τράπεζα του Σπύρου Λάτση και η τράπεζα του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

    Είναι η τράπεζα που διευθύνει ο Νανόπουλος και η τράπεζα που διευθύνει ο Μάνος.

    Ποιο είναι το κοινό στοιχείο όλων αυτών; …
    Συμμαθητές στο Κολέγιο Αθηνών είναι όλοι τους. Συμμαθητές με τον Γιωργάκη, που μας έβαλε στο ΔΝΤ, αλλά και με τον Αντωνάκη, που δήθεν "αντιστέκεται".

    Μια συμμορία που ελέγχει και λεηλατεί τα πάντα …
    Μια συμμορία που ελέγχει απόλυτα τον δικομματισμό, όχι μόνον ηθικά, αλλά και οικονομικά.
    Τα κόμματα των κολεγιόπαιδων δεν είναι "πιστά" στο Κολέγιο μόνον για λόγους ιδεολογίας, αλλά και για λόγους οικονομικούς.

    Οι τράπεζες του Κολεγίου είναι οι μεγαλύτεροι χρηματοδότες και άρα και εκβιαστές του δικομματισμού.

    Τώρα μπορεί να καταλάβει κάποιος και τον λόγο που τα κόμματα επιμένουν να χρηματοδοτούν διαρκώς τις τράπεζες.
    Σε ένα κράτος, το οποίο βυθίζεται από χρέη 300 δισεκατομμυρίων ευρώ, κατόρθωσαν και βρήκαν εκατό δισεκατομμύρια, για να τα δώσουν στις τράπεζες.
    Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι σ' αυτό το έγκλημα είναι, είτε κολεγιόπαιδες είτε υπάλληλοι των κολεγιόπαιδων, δεν υπάρχει μυστήριο.
    Όταν ο Παπακωνσταντίνου είναι συμμαθητής και κολλητός με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, δεν είναι περίεργο που παίρνει χρήματα από τις τσέπες των Ελλήνων, για να σώσει τις τράπεζες των συμμαθητών του.

    Ποιος θα τον ελέγξει γι' αυτό το έγκλημα;
    Ο πολιτικός του προϊστάμενος και επίσης συμμαθητής του Γιώργος Παπανδρέου;

    Θα τον ελέγξει ο αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας του ελληνικού κράτους, που είναι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας;

    Ο Προβόπουλος; …
    Ο πρώην υπάλληλος των Βαρδινογιάννηδων στην Τράπεζα Πειραιώς;

    Τώρα καταλαβαίνει ο αναγνώστης τον λόγο που όλοι αυτοί έβαζαν το κράτος να "δανείζεται" ασυστόλως.

    Γνώριζαν ότι στο τέλος όλα αυτά θα πληρωθούν εις βάρος του λαού.
    Γνώριζαν την αξία της Ελλάδας και είχαν αρχίσει να τη "ροκανίζουν" προκαταβολικά.
    Γι' αυτό μπήκαμε στο ΔΝΤ.
    Για να πληρωθούν τα ομόλογα των τοκογλύφων και των εθνικών μας προμηθευτών και εργολάβων …
    Τα ομόλογα του Κολεγίου.

    Τώρα αυτά τα "δάνεια" θα πρέπει να ξεπληρωθούν, για να "κλειδώσει" ο πλούτος των διαπλεκομένων κολεγιόπαιδων. Θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα, τα οποία έχουν φορτωθεί οι τράπεζες των διαπλεκομένων και οι κατασκευαστικές των συναδέλφων τους.
    Θα πρέπει να πληρωθούν τα ομόλογα, για να γεμίσουν χρήμα οι τράπεζες των διαπλεκομένων και άρα και οι τράπεζες του Κολεγίου.
    Άρα ήταν θέμα επιβίωσης για τη Διαπλοκή να ξαναδανειστεί το κράτος με απεχθείς όρους από το ΔΝΤ, ώστε να ξεπληρώσει τα ομόλογα.

    Υποθήκευσαν την πατρίδα μας ολόκληρη, για να πάρουν τα χρήματα που μας έκλεψαν.

    -----------------------------------------------
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Βενιζελική Ανώνυμη Εταιρεία β
    ΕΑΜ Β
    ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΔΏΣΤΕ ΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]