Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το πόρισμα για την Siemens "κρεμάει" 12

Πάνω από 2000 σελίδες, με αναλυτικά τα ονόματα, τους λογαριασμούς, τις αναθέσεις, τα πόθεν έσχες και κάθε λεπτομέρεια για τα καθάρματα που πρωταγωνίστησαν στο σκάνδαλο της Siemens, είναι το πόρισμα που ετοιμάζουν οι ηρωικοί βουλευτές της Εξετατικής.

Λέμε ηρωικοί γιατί έχουμε στα χέρια στοιχεία-ντοκουμέντα για τις πιέσεις που δέχονται να πετάξουν στα σκουπίδια την δουλειά τόσων μηνών και να μην βγάλουν πόρισμα.

Όπως αποκαλύπτει και το Olympia.gr,χαρακτηριστική είναι η δήλωση βουλευτή προς “εκπρόσωπο” της κομματικής διοίκησης που είπε: “Γ*** εσένα και το κόμμα και όλους. Εγώ αυτά δεν πρόκειται να τα κουκουλώσω, αν έχετε κότσια, βγείτε εσείς και θάφτε τα”. (όχι, δεν ήταν αυτός που φαντάζεστε).

Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι», που διάβασε αποσπάσματα του πορίσματος μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι δεν έχει καμία σχέση με το πιλάφι του Βατοπεδίου, το οποίο φρόντισαν διάφορα πληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ -απ’ αυτά που κατείχαν καμιά δεκαριά γραφεία τύπου- να απαξιώσουν πλήρως.

Αντίθετα το πόρισμα της Εξεταστικής για την Siemens αποτελεί ιστορικό ντοκουμέντο και θα φέρει προ των ευθυνών τους 300 εθνοπατέρες.

Κι αυτό γιατί για να συσταθείΠροανακριτική Επιτροπή και να καθήσουν τα καθάρματα στο σκαμνί θα πρέπει να το προτείνουν τουλάχιστο 30 βουλευτές του ιθαγενούς κοινοβουλίου.

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα -την Πέμπτη κατατίθεται το πόρισμα- για να δούμε αν έχει απομείνει λίγη τσίπα και αξιοπρέπεια στη πλατεία Συντάγματος.

Κι εδώ δεν χωράνε υπεκφυγές για παραγραφή.

Το ξέπλυμα του μαύρου χρήματος, δεν παραγράφεται.

Ο ΟΤΕ και το καυτό C4I στέλνουν στο σκαμνί τουλάχιστο 12 καθάρματα…

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΣΎΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ) ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις δεν προκειται να υπογραψει τιποτα!!
    Ειναι ολα στημενα!!Οι βουλευτες αλληλοϋποστηριζονται μεταξυ τους διαφορετικα γνωριζουν οτι η καταρρευση του πολιτικου συστηματος ειναι απλως θεμα μερικων εβδομαδων!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εως ποτε θα γελατε τον κοσμο;
    Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να κλειστουν στις φυλακες μονοι τους;
    Και το κυριωτερο με ποιους;Με το πασοκ;
    Το ανεκδοτο της χιλιετιριδος,κατ΄εμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]