Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ροκφέλερ αποκαλύπτει την απάτη των "Δίδυμων Πύργων"


O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.
Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει.
Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί !
Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.

Σκοπός τους, όπως με απόλυτη ευθύτητα και σαφήνεια μας αφηγείται ο Russo, είναι ο έλεγχος με microchip και η υποδούλωση, όσων ανθρώπων απομείνουν, μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού που σχεδιάζουν.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Ο Aaron Russo ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος. Και επίσης γενικώς θα έλεγα το εξής: Τα πάντα μπορούν να διαστρεβλωθούν και τα πάντα μπορούν να παρουσιαστούν ως παγκόσμια συνωμοσία. Γενικώς καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί και σκεπτόμενοι πολίτες και ως προς τα συνωμοσιολικά σενάρια. Όπως λέει και ο Russo στο τέλος, ακόμα και η ισότητα των δύο φύλων μπορεί να παρουσιαστεί ως το προϊόν συνωμοσιολογίας. Για να εργάζεται η γυναίκα, να φορολογείται ο 2πλάσιος πληθυσμός και να διαλυθούν οι οικογένειες; Μήπως υπερβάλλουμε μερικές φορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έχω διαβάσει είναι ότι οι άνθρωποι γενικώς δεν πιστεύουν πράγματα που δεν τους βολεύουν. Λένε συνωμοσίες και ξεπερδέουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι φίλοι μου, δεν υπερβάλουμε καθόλου. Κοιτάξτε το ολοήμερο σχολείο και ελπίζω να καταλάβετε ότι αυτό είναι το μοντέρνο "παιδομάζωμα". Ο αποχωρισμός και η απόσχιση των παιδιών απο την οικογένεια. Αργά το απόγευμα ο μπαμπάς και η μαμά έρχονται στο σπίτι "πτώματα" απο το ωράριο το οποίο έχουν επιβάλλει οι πολυεθνικές και σε λίγο θα έλθει και σε όλο το φάσμα εργασίας, και δεν έχουν το κουράγιο να ακούσουν ούτε ο σύζυγος την σύζυγο. Πόσο μάλλον τα παιδιά με τα προβλήματά τους και τα τερτίπια τους. Τα παιδιά τα αναθέτουν στην TV αφού όλη την ημέρα ήταν στο "σχολείο" όπου άλλοι τα ανατρέφουν, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ. Εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να ελέγξουμε το πως και το γιατί. Και έτσι τα παιδιά μας τα μεγαλώνει το "κράτος" του εκάστοτε ΥΠΕΠΘ. Τη γυναίκα την βγάλανε απο το σπίτι όχι για την επι πλέον φορολόγηση, αλλά και κυρίως για να σπάσει ο "σκληρός" πυρήνας της οικογένειας. Το άτομο που είχε τον χρόνο να σκεφτεί ήρεμα (think tank) για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του σπιτιού και να τα συζητήσει με τον σύζυγο ή τα παιδιά. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί (όποιος θέλει το πιστεύει) τα έχουν βάλει με τα μοναστήρια. Διότι αυτά είναι τα think tanks της κοινωνίας και κάνουν "κακό" στις κυβερνήσεις.

    Να υγιαίνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι όντως think tank τα μοναστήρια αλλά και...money tank εφόσον έχουν 5-6 off shore το καθένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, είσαι διαχειριστής κάποια off shore και έχεις να μας δώσεις πληροφορίες σχετικά ή βασίζεσαι στα "ευρήματα" των δημοσιογράφων που ποτέ δεν πήγαν στην δικαιοσύνη επειδή απλά ποτέ δεν υπήρξαν (παρά μόνο για λόγους τηλεθέασης και φυσικά πολιτικών εξυπηρετήσεων των καναλαρχών - μεγαλοκατασκευαστών). Απορία μου προξενεί το γεγονός πως ο αναθεματισμός κάποιου που δεν γνωρίζουμε είναι πολύ βολικός, όταν μάλιστα είτε αυτός ο κάποιος δεν πρεσβεύει τίποτε από εμάς, είτε επειδή αυτός ο κάποιος μας είναι εμπαθής. Γιατί άραγε δεν στρεφόμαστε κατά εκείνων που όντως τα έχουνε πάρει και ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια μέσα στις βρωμιές που έχουν διασκορπίσει οι ίδιοι οι υπαίτιοι ή οι συνένοχοί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ETSI KAI XEIROTERA EINAI TA PRAGMATA...AS KSIPNHSOUME LOIPON....ANTZY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή η συνέντευξη πρωτο-εμφανίστηκε στις 28.11.2007 (http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA).
    Ένα search με το όνομα του "Aaron Rousso" δίδει αρκετές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είτε είναι αλήθεια είτε όχι, σημασία έχει πως ειπώθηκε και καταγράφθηκε για να το δούμε. Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Το είδαμε, το σκεφτήκαμε και στο τέλος το δεχτήκαμε. Απλά προετοιμάζεται το έδαφος... Στο τέλος ολοι σκεφτήκαμε οτι ήμαστε πολύ λίγοι για να κάνουμε κατι. Σωστά? Αυτό είναι. Τώρα ξέρετε πόσο αδύναμοι είστε και δε μένει παρα ν'ακολουθήσετε...
    Μία παρένθεση... Ποίος θα έλεγε προ ή επί εποχής Χίτλερ οτι κάνει προπαγάνδα και χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες ψυχολόγου γι'αυτό. Θα λέγατε για σενάρια παγκόσμιας σηνομοσίας. Δεν υπάρχει σηνομοσία. Πλεόν σας το λένε ξεκάθαρα κάθε φορά που πέρνουν τηλέφωνο απο εταιρία προς όφελος της εκάστοτε τράπεζας ζητώντας σας απολογισμό περι καθηστερήσεως πληρωμής οφειλών. Ξέρουν τι χρωστάτε, αν έχετε παιδιά, τι αμάξι έχετε...
    Και ολοκληρώνω σημειώνοντας το εξής. Αν ο Χίτλερ είχε ενα μεγάφωνο, μιά εφημερίδα, ενα ραδιόφωνο και πρόχειρες σημειώσεις εμβριακής ψυχολογίας, τότε αναλογιστήτε τη δύναμη κάποιου με τηλεόραση, ίντερνετ και πειραματική και κοινωνική ψυχολογία σε ανεπτυγμένο επίπεδο.
    Ακόμα μιλάτε για σενάρια φαντασίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]